65= Het Noorden= Smelten, Overgave, Dankbaarheid, Evolutie en Integratie.

Hallo en een Goedemorgen Lief mensenkind,

Zo we zijn bij het Noorden aan gekomen, en wat wil deze ons nu gaan vertellen ……….

O ik vind het fijn om met jullie op reis te gaan zo ,de info die we krijgen is zo fijne energie en geeft ons de weetjes weer terug die we verdrongen hebben maar altijd wel aanwezig was.En ben en voel mij ook vereerd om dit te mogen doen ,voor de samenleving. In de fase waar het nu zo turbulent is om inzicht door te geven ,het is een basis en die kun je bij je binnen laten komen op een manier wat ten goede komt voor jouw,dat is zo mooi.

Het Noorden is niet allen het Noordelijk half-rond ; De richting waarheen de bewegende luchtdeeltjes zich verplaatsen. De luchtdeeltjes verplaatsen zich van een gebied met een hoge luchtdruk naar een gebied met een lage luchtdruk. Door de draaiing van de aarde van de aarde zal een luchtdeeltje op het Noordelijk halfrond meer Westelijk uitkomen. Op het Zuidelijk halfrond echter meer Oostelijk. deze info kun je terug vinden op; http://web.archive.org/web/20131128083012/http://www.encyclo.nl:80/begrip/windrichting

Maar het staat ook met vele verbindingen samen voor Mens en Dier en de het Plantenrijk; Alles reageert op de Windrichting de stand van de Maan en Zon, het Jaargetijden, het Gedrag, Eb en Vloed. In het Noorden is het een Bron aan leven in alle vormen, denk aan de Walvis en andere diersoorten (IJsbeer,Pinguïns), De Warmte bronnen, het mystieke wat onder de ijs vlakte verborgen ligt ,want het is een overblijfsel van de ijstijd.?

www.askja.nl  daar is deze foto van.

Ontdek-het-noorderlicht-op-IJsland

Vaak is de nacht met de dag verbonden en is alles in rust en afwachting maar ook vol leven dit gaat hand in hand. Zo komen we bij de Levenscyclus, Evalueren en Integratie ,Stabiliseren . Met de fysieke aspecten zoals het Lichaam,Structuur, Dichtheid en de Stabiliteit. Dat geeft het Noorden weer ,naar ons toe vertaald .Het weerspiegeld de Schoonheid en verscheidenheid van de Universele Waarheid naar het Aartse vertaald.Zo kunnen we onze Vermogens in alle opzichten ontwikkelen en de diverse talent komen naar de oppervlakte die zo verborgen zaten. Iedere keer is het verbazingwekkend hoe het zich aan ons toont onvoorspelbaar net als het weer hahahha vooral nu heel duidelijk het laat zien dat voorspellen niet nodig is ?/!!!

Ik breng het Noorden samen met het Denken ; dat kan ons zo verstijven en bevriezen ; rommelig en chaotisch zijn ; rechtsom of linksom denkpatroon ; Angst oproepend . Daarom deze mooie foto want het NOORDEN IS MET HET ELEMENT  LUCHT VERBONDEN.

Weet dat de Waarheid jouw Waarheid is die je opgedaan hebt in je ervaringen tijdens processen die je door lopen hebt, het kunnen aangename of kwetsende zijn.Het is hoe jij het ERVAREN hebt. Het Innerlijkweten geeft ons de mystiek en het leven; Volwassenheid, Begrip, Verborgenheid, Orde, Dromen, Doorzettingsvermogen, Kritiek ( oordeel/veroordeel) en heel belangrijk omgaan met Macht!! Terk je er niks van aan als er gezegd wordt;” wat ben jij koud ,asociaal en eigen-zinnig “. Weet dat de Angsten in het donker kruipen kan waar niemand kan komen, weet dat als je iets niet wilt en niet  zien kan; je verstijft en bevriest; maar door er de Zuidelijke/ Noordelijke wind erbij te halen je er beweging in krijgt want recht daaronder boven  = Zenit ,beneden= Nadie ; we hebben beide  kanten nodig, om een TOTAAL mens te zijn en de waarneembare realiteit te zien en te waarnemen in Overgave en dankbaarheid dat je het inzicht van de les en handel en wandel zien en ondergaan mag.

Het is altijd in beweging net Als lucht en weet je ;; als alles bevroren is en alle elementen zijn /zitten vast is lucht nog in beweging voor jouw een vraag voor mij een weet?!

Ook hier weer je Adem is ook lucht lieve schat let op je Ademhaling !!

Zo tot zover Het Noorden we glijden in het element Lucht (jipie een glijbaan)

Ik wens je een fijne donderdag toe.

Warme Hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.