27= De Kracht van Aarde= Krachtbron, Wijsheid, Geduld, Deel 2.

Hallo en Goedemorgen Lieve Mensen,

We hebben gister deel 1 besproken en ik zou nog terug komen op; (het staat onderaan het bericht)

Onze moraal of eigen verantwoordelijkheid, het waarom achter de dingen willen weten, het spirituele in ons. Met ons `Ik`,

Spirituele/spiritualiteit = Spirit= Geest/Ziel/Hart,  tue/tuali= due = duel/ 2 strijd,   ele/teit = eeuwigheid/ele lang.

Ervaren en zelfbezinning is dat aanwezig , aanwezig in je “IK” , zodat je het in  rust  geheel in je op kan nemen en intrigeren, zo kun je het tot uiting en uitvoerbaar maken. Je maakt er meteen gebruik van als het ware. Ben je wel zo productief ? of ben je nog Koppig en Star. Ben je Onzeker van jezelf en ben je bang dat anderen dat zien? Doe het in je eigen tempo in alle rust zodat het rijpen kan, geen overhaaste beslissingen doen.

Je mag je Vrouwelijke energieën optimaal ontplooien hoor net zo als de Mannelijke energie ze horen in balans te zijn en ieder persoon heeft deze 2 in zich soms een beetje uit de bocht geschoten maar dat is geen probleem brengt variatie. Ze horen bij elkaar en gescheiden te zijn, dat is nu net de uitdaging die hier in verborgen zit.(maar daar ga ik nu op door andere keer oké ! ) We zijn hier om  te leren en te groeien , zodat we ons zelf kunnen bevrijden van onze beperkingen. Dat is “”De Heilige Graal ” van Het leven het bevind in ieder van ons .

**KEN JE ZELF EN JE ZULT DE WERELD OOK KENNEN.**

Moeder Aarde bezit deze 2 kanten ook ; Vrouwelijk en Mannelijk deze 2 samen geeft bevruchting in welke vorm dan ook. De Aardwormen hebben zelfs 2 kanten die zij bezitten het geheel in 1 ,die planten zich zelf voort zonder te paren ? Deze levensvorm zal in grotere getale straks hier op Aarde ook plaats gaan vinden ,maar dat duurt nog efff. HIHIHI.

Eer Moeder Aarde als zij ons geen voedsel en water geeft dan hebben wij levende wezens geen bestaan meer,en als wij haar vervuilen vervuilen wij ons en andere levende wezens die op Moeder Aarde zich bevinden ook lieve vrienden . Weet wat je doet en Zuiver je zelf ,Gedachten en je Hart. Je vermoordt jezelf lieve schat.

Wordt weer 1 met mijn Hartslag samen kloppen we in het Ritme van het leven dat ons is gegeven.

Moeder Aarde geeft ons alles wat we nodig hebben, er is overvloed maar die is omgeslagen in hebzucht in alle optieken gezien.We nemen meer dan dat we nodig hebben en gooien het weer weg.

Als je Moeder Aarde de Ruimte geeft dan groeien je vermogens , je inzichten jezelf en anderen groeien mee, in eenheid en verbondenheid. De speciale voltage die je geeft is je voeding, je lichaam kan de energie opladen en omzetten tot het bruikbaar is maar dat is ook visaversa je geeft Moeder Aarde de gebruikte energie weer terug . Je hebt het niet meer nodig je stroomt zo door ,dat je lichaam continu van de nieuwe energie voorzien is, het stroomt in je en weer uit je zo werkt dat. (de Shumann Resonantie krijg je een beeld erbij kijk op de site)

Ik zal er een Aarde verbindingsoefening bij doen voor je ;

Haal 3 x diep adem in en blaas krachtig uit.

Zet je voeten zo neer dat ze ontspannen zijn en laat Witte wortels uit je voeten komen ,je verankerd je nu met Moeder Aarde.

Zie het ook zo, diepe wortels die groeien in Haar, en via de linkervoet ontvang je de Energie van Moeder Aarde die omhoog gaat via je linker kant, geheel je linkerkant vult .

Haal 3 x diep adem in en uitblazen.

Nu gaat de energie via de rechterkant weer naar beneden en via de rechtervoet  gaat de energie weer terug naar Moeder Aarde.

Haal 3 x diep adem in en blaas uit je verbind je met Moeder Aarde je staat en bent nu stevig verankert met haar en de energie stroomt via links omhoog en rechts naar beneden.

Je blijft jezelf voorzien van verse krachtige energie de gehele dag door. Deze energie is helend , we geven deze Aarde kracht oef. ook door in de workshops die wij verzorgen en de 21 Juni bij het Vuur in de Drumcirkel zal het ook gebeuren.Zelf doe ik dit iedere dag ,ieder sec.ook s’nachts als ik slaap koppel me aan en neem rust geweldig .

Ik wens je veel plezier  vandaag geniet van het leven.

Warme Hart Groet

 

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.