Sprookjes bestaan / wel of niet ??!!

Hallo trouwe bezoekers,

Ik vind deze toch zo geweldig ken je dit stuk van Hans Teeuwen ; NEE kijk maar eens.

 

David Ick kwam met nieuws die ik jullie niet onthouden wil. Ik kreeg NU de bevestiging voor mij althans. Als ik een transreis maak en mag plaats nemen aan de grote kristalen tafel ,en al de schepsels erom heen zie , weet ik dat ik geheel niet droom. Jaren lang heb ik het verzwegen en stil gehouden ,niet dat ik het nu van de daken af schreeuw in tegen deel . Het is voor mij een herkenning van mijn Eigenwijsheid en Eigenwaarde dat ondersteunend is en dat is nodig in dit 2013 jaar , ik zie het overal om me heen ,ook dat de kids niet begrepen worden en een label op geplakt krijgen of onder de pillen gestopt / geduwd worden ,en sommige zelfs opgesloten ja lieve mensen het gebeurt , het is voor ieder een zoektocht die niet af genomen dient en mag worden. Daarvoor ben je hier op Moeder aarde om te leren, te weten, te voelen, te spelen maar met Respect en Acceptatie naar elkaar toe, en zo kom je in de Geschiedenis oftewel Mythe terecht tijdens je zoektocht. Over de Religie, het ontstaan van Moeder Aarde de Wetenschap. Het ombuigen van de werkelijkheid, maar wat is de werkelijkheid nu eigenlijk, en wat doet het met jouw ??

In de leerboeken staat het anders neer geschreven en dan vinden ze het gek dat de school gaande jeugd spijbelt en meer weet en heel leergierig is, maar dat ze het aanbod niet kunnen presenteren en geven. Maar door de Webnet wel tot hun beschikking komt en dat ze zelf op onderzoek en zelfstudie gaan. Maar zo is de scheef groei aan het ontstaan, de leerlingen die “meer weten” komen niet aan hun trekken en zullen door over het netwerk te delen zich zelf dienen te voorzien. Dit gegeven kom ik en mijn collega zo vaak tegen het is verschrikkelijk en laat vaak rare vormen van gedragsuitingen zien en tonen.

Verlies je jezelf hierin niet zeggen we vaak zat; blijf met de beentjes op de grond; aard goed, vandaar dat het ZWEVERIG  genoemd wordt ; weet jij waar mijn bezemsteel is ,dan kan ik zweven ??!!

Nee, het is niet zweverig maar de REALITEIT en door dat we nog slaapdronken zijn ervaren we dit gevoel en beleven we het zo terwijl we het wel herkennen. WAAR OF WAAR ?!

Vandaar wil ik je graag kennis laten maken met Linda Smith zie hier onder.

Citeer uit haar blog Van Linda Smith. die hieronder staat dit is in het Nederlands; “” Er was daar een man die een vreemd geluid uit zijn keel maakte. Toen hij dit deed al de hagedissen naar hem toe rennen. Dit is gedocumenteerd op Zimbabwaanse televisie vele malen, maar zonder de kennis van wat het was alles over. Deze vreemde geluid is de taal van de Chitauri.”

https://lindasmithinspiration.wordpress.com/blog/

Weet je nog Van Harry Potter ?! de Slangentaal ?! Ja, ja, ja nu dat is dit ook ,ha het wordt ons notebene in een kei gave cole film neer gezet en voor geschoteld : do you see it?  De reptielen / Voldemort.

Dreuzels_25

http://www.dreuzels.com/

De Slag om Zweinstein - Dood van Voldemort

www.wizardzone.nl  Daar is deze foto van De Gruzelementen ja dat zijn wij ook de mensheid althans ,er staat en zit zoveel waarheid in deze films het zelfde als van The Lord of The Rings.

www.fanpop.com –

Queen-Arwen-arwen-undomiel-30984434-1024-768

 

Ik kon niet de juiste vinden en ik weet dat die er  wel is maar het kan zijn dat het van het net gehaald zijn. Ik zocht eigenlijk de betekenis achter deze film en de beschrijving van de tekens / symboliek  die erin gebruikt is, ook hier in deze film zitten zo veel boodschappen in verborgen dat je ieder keer als je hem in het geheel bekijkt tot nieuwe ontdekkingen en inzichten komt en dan zie je de weerspiegeling van wat er heden ten dage gebeurt om je heen en wereldwijd.

Ik probeerde al eens een stuk erover te schrijven en aan-knopingen te maken maar het  werd geheel in de war geschopt door dat er van die lol broeken waren die alles door elkaar gezet hadden en poef weg was het, wel nu misschien mag ik nu wel opnieuw gaan beginnen  met mijn eigen zoektocht hier in en als je me helpen kunt mag dat en nodig ik je uit laat een bericht achter in de reactie hieronder.

See you. White Love

Bron ; Youtube , David Ick en  Linda Smith blogs, foto’s van wizardzone en fanpop en dreuzels.com echt de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan hun site’s.