Spin =Weven.

Een hele Goedemorgen Lieve Mensen,

Vandaag is de Spin aan komen wandelen,een mooi verhaal in Jamie Sams(Dieren als symbolen van Helende Kracht) waar ik deze kaart van heb getrokken wil ik graag  met jullie delen;

Hert vroeg aan Spin wat ze aan het doen was en waarom alle lijnen symbolen leken.De Spin antwoordde ; “Wel,Hert, het is tijd dat de Kinderen van de Aarde LEREN hoe ze aantekeningen moeten houden van hun voortgang tijdens hun Pad op Aarde”  Hert zei tegen Spin; ” Maar ze hebben al afbeeldingen die in symbolen de verhalen van hun ervaringen vertellen”. “Ja” ; zie Spin ,” maar de Kinderen van de Aarde worden Complexer, en hun Toekomstige generaties zullen meer willen weten,ze zullen zich niets meer herinneren kunnen om de afbeeldingen te kunnen lezen en te begrijpen”.

Het mooi hiervan is dat ik je gister liet kennis maken met De Eland nu ,Familie van Het Hert, Weet dat het Web ook het Levenswiel is, je geeft het Zelf vorm, je Weeft je eigen Levensweb, Neem de Verantwoording hier over. Wijs niet naar een ander,ben die gene dankbaar dat het zichtbaar gemaakt wordt ,het wordt gespiegeld ,hoe mooi is dat !* leer hier van dat zijn de Parels in het ochtend web, Antwoorden van Oplossingen en Alternatieven krijg je als je vraagt ,laat het vloeien; Geluk en Ongeluk ze horen bij elkaar. Net zoals iedere Fase in je Leven , die Creëer je , Eeuwig en Eeuwig .loop niet Verdwaasd en Versuft rond, en als een  maak Schaap de Meute volgen.

Vandaar dit mooi filmpje eronder gezet ik heb  het van FB van Sun Gazing .Het geeft/wordt prachtig weer gegeven de Schaduwen, kijk hier na in alle rust thanks voor de aandacht en de tijd die je je zelf geeft op dit moment.

https://www.youtube.com/watch?v=PMwX9JNeQJI

Warme Hart Groet  en een fijne dag voor jou.