De Eland.

Een hele goedemorgen Lieve mensen.

Zo de Eland is in onze dag gewandeld,wat wil de Eland ons weergeven aan de Boodschap die het heeft.

De Eland wordt als symbool gezien van het Verzet en Eigenwaarde,en met Wedergeboorte.Het gewei wordt gezien als een levensboom (alle dieren die een gewei dragen )

Een paar dagen terug hadden we de StrijdBijl weet je nog , misschien door deze energie kan het samen gebracht en volbracht worden Hoe????……. Weet dat je nergens spijt van hoeft te hebben dat het gaat om wat je er uit haalt ; de Consequentie van het gekozen gedrag of handeling die gebeurt is en je gepasseerd heeft. Dat is in feite Spijt , je neemt de Consequentie ervan niet je aanvaard niet de Confrontatie, en je geeft de ander de schuld ,vinger wijzen heet dat.Weet als je dat doet er 3 terug wijzen en naar jezelf?!! je ontvangt het zelf 3 x dit is het oude patroon dat zich herhaalt keer op keer.

Het kan noodzaak zijn Zich Zelf te Verdedigen en Weerstand te bieden dat is heel belangrijk en hoort ook,je bent geen Deurmat toch?! Zo kun je blokkades en obstakels overwinnen, een nederlaag die omgezet dient te worden, of misschien is het wel kritiek die overdacht moet worden. Dit zijn hele Heftige lessen maar wel noodzakelijke levenslessen, echt waar hier door groei je en kom je tot je Eigen Kern. de JIJ of Ik .

Zolang je Rechtvaardig en Eerbiedig bent ook naar je zelf toe ;anders Saboteer je het,en hou je je Zelf voor de gek,Het Proces is dan in beweging gezet.Zo geeft de Eland raad .

Warme Hart Groet


www.natuurinformatie.nl (is de foto van)