68=Zuivering/Overwinning.

Een hele Goedemorgen op deze mooie vrijdag,
Het kaart nummer 68= Zuivering/Overwinning = Zelfgevoel naar boven laten komen dat is het Doel. En deze is naar ons toegekomen.
Ik ben vereerd om dit te mogen doen dit is mijn eigen Tarot kaartspel dat nog niet helemaal in volgroeide face is ,het zaadje mag naar buiten komen tot een………. geweldig en jullie mogen mee.

“Ja” Poetsen zul je zeggen, wat nu weer……
Weet je ook wel dat Poetsen meer is dan alleen maar Schoon-maken!! Wat wil deze handeling nog meer duidelijk maken dan?

Van Buiten naar Binnen en van Binnen naar Buiten.
Maar zo is het wel, je kunt je huis, auto, werkplek ,slaapkamer, garage, tuin, en noem maar op, er netjes en schoon, zuiver hebben en blinkend aan alle kanten dat het pijn doet aan je ogen van wijze spreken dan.
Weet dat het een Reinings-proces is; Vanuit een ander Zichtpunt gezien is en kan het nodig zijn om op-te-ruimen, Barrieres op te klaren en omver te werpen, in welk systeem ben je blijven hangen en blijf je maar op poetsen!!! Ben je Wantrouwend naar personen of situaties, heb je de gewoonte om anderen Af-te-keuren van wege hun Religie/Geloofs-Overtuigingen of de Houding, is het een bedreiging voor je !!

Weet dat onze /je eigen Opvattingen ook Misleidend/Meningen en On-zuiver kunnen zijn, we creëren ze immers zelf* en zo ontstaan Verwarring en On-zeker-heid.
Weet dat je Zelf beslist voor de Zuivering van je Innerlijk (Ziel,Geest, Lichaam, Houding, Spreken, Gedachten, Emoties)
Weet als de Troep/Viezigheid/Roest weg is je een nieuwe Levensweg/kracht ontvangt, je kunt dan STRALEN .

Je hebt de Overwinning gehaald, je inzicht verbreed, nieuwe kansen Gecreért. En dat heb je ZELF gedaan, Proficiat en ben Dankbaar voor dit mooie geschenk.

Geniet vandaag vanuit je Hart.
Warme Hart Groet,

 

piepenbijdeoudstekleuters.blogspot.com daar is deze foto van.