!SON – DO NOT WAIT to see this.

 

Ja , wat zal ik je zeggen. Ik heb dit al meerdere keren gezien en geluisterd. Ook dat er meerdere aardbevingen plaats vinden dan normaal en vele malen krachtiger zijn ,dat volg ik ook een beetje. Je hoort hier op het journaal niks erover,ook niet van de Shifting die plaats vind ,de Poolkappen,wel wetenschappelijk bewezen dat het ijs smelt en vorige week hoorde ik op de radio dat het ijs toe genomen had in plaats van gesmolten,de berichten zijn tegen strijdig dus ga ik mijn eigen onderzoek voort zetten. Als er een ramp gebeurt kun je pas handelen als het gebeurt en een scenario bedenken dat loopt en gaat toch anders uitpakken of uitvallen ?! De vorige week waren er ook allemaal ramp films op de tv over Orkanen,en Aardbevingen.

Je kunt overal op internet informatie vinden die jou waanstaat. Dus we weten eigenlijk meer wat er WERELDWIJD gebeurt maar VINDEN zij dat wel oké !! Je krijgt mensen die verbindingen zien en met een ontdekking komen die haaks op de gesproken waarheid!! staat??? Ja , en dan heb je personen die het psychisch geen verdraging kunnen geven ,en het verwerken kunnen ,dus zij lopen over in hun hoofd ??!! Maar zij zien het WEL, maar hoe kunnen ze het vorm geven ??!!

Ook Niburu heeft er aandacht aan gegeven, ik zal je 2 links geven dan kun je zelf op onderzoek gaan oké.

http://niburu.nl/universum/5305-ison-deelt-hemel-met-mars

http://niburu.nl/universum/5119-komeet-ison-zal-overal-op-aarde-zichtbaar-zijn

Ik weet doordat ik rond/over het internet surf (kan ik toch nog  surfen hahaha) veel gelezen en youtube gezien heb ,als er zoveel mensen er over vertellen en boodschappen uitdragen hierover dan zal er toch een puntje van waarheid inzitten. Maar dan nog wat krijgen wij hier in Nederland ervan mee,gebeurt hier ook iets ? Of zitten we droog en veilig ?

Ach ja we zullen het op de voet volgen , en kijken wat er gebeuren mag morgen. Wel weet ik dat een oom van mij voordat hij stierf vertelde dat Hij allemaal vuurballen op de Aarde zag neerkomen, en dat er grote chaos was en chaos heerste ? Had hij een toekomst gezien zoals je vaker hoort voor dat iemand sterft ?  Wie weet ! en zal het zeggen.?!!

Ik wens je een fijne avond .Warme Hart Groet

O ja ,mocht je meer hiervan weten deel het met ons hieronder thanks.