Boekpresentatie van……

Hallo Lieve mensen en trouwe bezoekers,

Zaterdag werd ik aangenaam verrast met een bezoekje van een goede vriend Wim Derks. Hij was op de fiets met een vriend en bracht folders rond. Hij had al een hele rit erop zitten/afstand vanuit Panningen-Roermond. Maar ja wat is afstand dat is iets wat jezelf bepaalt ? waar of waar !!

Maar goed hij vertelde me dat zijn 2 de  boek uit kwam en dat de presentatie ervan binnenkort zal zijn. Ik ben blij voor je dat is waar je hart aan gewerkt hebt het 2 de boek geweldig, is het ook” uit het leven gegrepen ” vroeg ik ? :

“Ja ,het 2 de deel dat ik na mijn vrijlating uit de gevangenis van Indonesië, via Maleisië in Thailand belandde..Zo kwam ik in Lopburi terecht ,nog niets gezien van de mooie omgeving,bij een AIDSPROJECT dat door een boeddhistische monnik ; Dr. Anakot in 1994 was opgericht. Het was een aangrijpende periode dagelijks stierven er 3/4 mensen in dit aidsproject.”

Mijn doel is om door te geven dat ;  je zwakte te durven tonen,toon je namelijk je sterkte. 

Wim verteld verder, Iedereen zal eerst voor zich zelf de ALLERBELANGRIJKSTE moeten zijn, voordat je de BELANGRIJKSTE  voor anderen kunt zijn.

En daar heeft hij helemaal gelijk in , je laat dan zien dat je je dagelijkse LEVENS INZICHTEN,WAARNEMINGEN ,GEVOELENS EN BEHOEFTEN deelt en gebruikt om verder te komen in je leven en dat je JEZELF GEHEEL ACCEPTEERT MET AL JE ZIJN -KWALEN- ENZ Mits je zelf er EERST iets van op gestoken hebt !!. “Dat klopt” volgt Wim.Ik geef ook lezingen , en  ga hier dieper hierop in; ” We leven op dit moment in een bewustwording tijdperk en dit is onomkeerbaar.met mij zijn er steeds MEER  mensen zich hiervan bewust,maar helaas nog velen die er niet voor durven uit te komen. SCHAAMTE,RAAR,ZWEVERIG ?  ”

 

” Ja dat doen we”’. Maar eerst op ZATERDAG 5 OKTOBER OM 14;00 TOT 15;00  in het Kerkebóske te Helden. Kom jij ook.? Ja zeker kerel ik zal erbij zijn,geweldig. ( wil je bestellen klik hier.)

 

Op deze link kunt u een kijkje nemen over het Boeddhisme er is meer te verkrijgen op internet

Wim succes met je uitdragen van je Boodschap en tot 5 oktober in het Kerkebóske te Helden.

Zo kan een dag een geheel mooie wending krijgen , een vriend die ik al lang niet meer gezien had en nu zijn weg vervolgd ondanks zijn ziekte geweldig toch, hoe “mooi is het leven”

Warme Hart Groet,