Een aanvulling.

Hallo en een Goedemorgen lieve mensen,

Zo de Kerst dagen zijn voorbij getrokken. En we maken ons klaar voor 2013- 2014 . Ja wat niet mee hoeft naar 2014 over boord ermee zou ik zeggen . dat zal dan allen Ballast (jee wat een mooi woord- bal-last ) brengen en geven wat overbodig is , het is voorbij dus…..!!!!!!

We hadden de Schumann Resonantie special, ja en het was speciaal vooral omdat we afsloten met een Gaia verbinding (drumcirkel) en op 21 dec. Er waren mooi boodschappen ontvangen en inzichten. De Vuurmeester had een energie mogen vormen in de Tipi samen met het Vuur element. Deze was gevuld met warmte en power aan energie die je omarmde bij het binnen treden in de Tipi.Hij oversteeg zichzelf ,maar bleef zichzelf. Hij zie me voordat ik hem naar zijn vader bracht later die avond; ” Mam bedankt ,dit was zo mooi , het is goed om weer verbonden te zijn, en ook weer  te voelen waar je vandaan komt . 1 te zijn met me zelf en de elementen thanks voor deze mooie dag mam”. Ja ik knuffelde die kereltje van mij hahhaha deed me goed dat hij het zo had mogen ervaren en beleven ,de doorgroei kan en mag  voor hem plaats vinden. En voelde dat ik ook een beetje trots op hem was dat hij er met eerbied mee omging en koesterde.

De Trilling / Frequentie door het ritme van de Drum, Handklap,Ram Ratel ,Djembé  en dans , was in Harmonie en Balans zo kon de verbinding met Moeder Aarde plaats vinden. Zo konden we voor de gehele Wereld, de Mensheid, het Dierenrijk, en Plantenrijk, het Universum en Moeder Aarde een verbindingen en energie geven de een verbondenheid had in 1 ritme het Hart ritme van Moeder Aarde..Zodat het voor al wat leeft ten goede mag komen, in ieder zijn eigen ritme .

Dat was heel bijzonder en maakte de aankomende Kerst alleen  maar krachtiger in die trilling., dat was ook duidelijk voelbaar .

We hadden het die dag ook over Frequentie en Geometrie,  een prima aanvulling zou ik zeggen.

Ik wil daarom je kennis laten maken met deze mooie youtube video . Ook al heb je de Schumann Resonantie niet gedaan je voelt het gewoon ervaar en beleef.

Veel plezier met het kijken en VOELEN . ENJOY IT.

 

Gepubliceerd op 21 sep 2013

**DECEMBER UPDATE**
Exciting News! You can experience Sonic Geometry LIVE inside the world famous Integratron near Joshua Tree, California!
We will be hosting numerous sleepover events inside this amazing “Cellular Rejuvenation Machine” in 2014, and you are invited to participate in our ongoing experiments there.

Please visit www.SonicGeometry.com/Sleepoverhttp://www.sonicgeometry.com/sleepove… for dates and details.

*ALSO* Due to overwhelming demand we have added two 11:11minute 432 aligned sound tracks available for purchase athttp://www.SonicGeometry.com *

* Sonic Geometry the Movie *

Throughout history, numerous clues and hints regarding geometry and frequency have been staring at us, calling to us, and waiting for us to put them into place like pieces of a giant puzzle. Here at the dawn of a new age, this sonic-geometric puzzle is finally nearing completion, revealing the building blocks of a language based on energy, frequency and form.
How will we use it? With whom will we be communicating? Now that we know the basics of this new language, maybe we are ready to begin the conversation…. again?

(This Video has been cut for youtube requirements, please stay tuned for a full 11:11 minute version of the sonic tones! Thank you for watching…)

For More information please visit
www.SonicGeometry.com

Het is al speciaal dat deze op 21 sept geplaatst is en 21 dec een speciale dag is van de frequentie en het afstemmen van Vader winter dat alles in rust  mag komen zo dat het naar de Voorjaargetijde gaat zich in volle energie en kracht mag gaan ontwikkelen.

Zo ik wens je een fijne JAAR WISSELING toe. en dat het met je eigen trilling gevuld mag zijn . En wie weet misschien zien we elkaar toedeloe.

read  more ; http://www.youtube.com/watch?v=FY74AFQl2qQ

Warme Hart Groet