Geld en de Bijbel / Religie.

De meeste mensen kennen Sean Hyman van zijn regelmatige verschijningen op Fox Business, CNBC en Bloomberg Television, maar wat ze niet weten is dat Sean is een voormalig predikant, en dat zijn geheim om te investeren is geweven in de Bijbel.

Misschien dat kan verklaren waarom, ondanks zijn buitengewone vermogen om precieze bewegingen in de aandelenmarkt te voorspellen, Sean wordt vaak uitgelachen voor zijn unieke houding op investeren. Bijvoorbeeld. . . een paar maanden geleden Sean verscheen op Bloomberg Television.

Op dat moment, Best Buy (BBY) is gedaald tot het laagste niveau ooit van $ 16 per aandeel. Sean voorspelde de voorraad kan dalen tot $ 11 per aandeel, en zou dan snel rebound tot $ 25 per aandeel, en daarna zou rally tot $ 40 per aandeel in het komende jaar. Nog een commentator op de show eigenlijk bespot Sean voor zijn houding, zeggende ” $ 40 op Best Buy? Als dat het geval is Apple (AAPL) gaat naar $ 1.500. Dat is het meest belachelijke wat ik ooit heb gehoord “(Noot van de redactie: Op het moment, Apple was de handel op $ 650 per aandeel)?. . Binnen een paar weken, zou Sean de laatste lach ontvangt Best Buy gedaald tot $ 11,20 per aandeel en heeft sinds herstelde tot $ 30 per aandeel, de voortzetting van haar pad naar $ 40. . . precies zoals Sean voorspeld. (Ironisch genoeg heeft Apple gedaald tot ongeveer $ 400 per aandeel).

Tijdens een recente prive-diner met Sean, een keer had hij het ​​voedsel zegende, Ik verspilde geen tijd te vragen hem wat zijn geheim is om te investeren zo succesvol. verwacht ik Sean zeggen dat het zijn jarenlange ervaring bij Charles Schwab of misschien wel een van de ingewikkelde algoritmes die hij gebruikt voor de timing van de beurs. Dus toen Sean antwoordde dat zijn geheim aan het investeren was de Bijbel, was ik grondig geschokt. Ja, ik wist Sean was een Christian (iedereen die besteedt meer dan 1 minuut met hem zal halen dat op!). Echter, mensen meestal hun geloof gescheiden van dingen zoals houden. . . beleggen . Maar niet Sean. Voor Sean, de Bijbel is zijn STICHTING tot investeren. Hij legde me uit hoe er eigenlijk een “Bijbelse Money Code” geweven in de Schrift. Sean zegt dat het dit bijbelse Money Code die hem van het maken van een loutere $ 15.000 per jaar tot nu weggeven tot $ 50.000 per jaar. Sean credits ook deze code met het helpen van hem zet zijn vaders $ 40.000 pensioen rekening naar $ 396.000. Bepaalde investeringen titanen, Sean zegt, zoals Warren Buffett en John Templeton , hebben al deze code gebruikt om miljarden te vergaren. Wat Sean te zeggen had zoveel indruk op me dat ik hem vroeg om een presentatie samen die laat zien hoe iemand dit zou kunnen gebruiken put “Bijbelse Money Code.” ( Klik hier om het te bekijken nu ) Ik heb persoonlijk deze presentatie keek een paar keer en het is al verspreidt viraal. Tijdens de video, sean maakt gebruik van de leringen van koning Salomo, Jezus van Nazareth, en de apostel Paulus te laten zien hoe iedereen kan uit de schulden. . . maken geluid investeringen. . . en moreel te bouwen aanzienlijke rijkdom. Sean a onthult zelfs “slopende” financiële zonde ‘die blinds veel. . en kunnen worden kost u maximaal 41% van uw spaargeld op dit moment “ Wat is er zo misleidend over dit zonde is hoe onschuldig en veilig het lijkt op het eerste. En aan het eind, eindigt hij met zijn “12-12 – 12 plannen om te investeren. “Dit is een eenvoudige stap-voor-stap plan te gaan van een spaarder, een belegger, een filantroop. Klik hier om Sean’s Presentatie, ‘The Biblical Money Code’ Watch
Read Latest Breaking News from Newsmax.com http://www.moneynews.com/MKTNewsIntl/Financial-bible-Hyman/2013/08/06/id/519032?promo_code=146F3-1&utm_source=taboola#ixzz2kXchzsYK
Urgent: Should Obamacare Be Repealed? Vote Here Now!

Bron :  Money news

Ja ,wat zegt dit tegen jouw. Geld = Macht = Materialistisch wat vaak jaloezie ,frustreert  opgejaagd gevoel, en waar vaak wraak en koelbloedige daden van komen . Maar het kan je ook een te vrede gevoel geven, eigenlijk kunnen we  wel degelijk zonder, dat heeft wel een lange tijd nodig om uit ons systeem te laten.

Je ziet zelf dat je geen kruisje krijgt om het weg te krijgen, hij blijft maar praten.Ja die maken er een potje van, zelf beheren zij triljoenen aan geld.!! Waarom komen ze dan toch nog met een geld mandje in de kerk langs ?? En als je deze bekijkt en de andere delen ervan krijg je inzichten in dit Wereldje wat al Eeuwen de touwtje in handen heeft Wereldwijd.

Ik weet nog toen mijn OomHeer nog leefde hij was Priester,ziek en ging allang niet meer mee in het Kerkelijke. Hij deed het op zijn manier ,een eigen Altaar had hij huis staan ving vele jongeren op die het huis uit waren gezet of geen onderdak hadden voor 1 of 2 nachten. Eigenlijk alle leeftijden mannen en vrouwen .En hij trouwde zelfs . O wat een geweldig en vol wonderbaarlijk persoon hij was en ik kwam met mijn ouders. Ik was daar graag hij vertelde altijd over het leven en hij analyseerde met ons erover. Hij zie me eens; “Kind je weet niet wat er allemaal onder verborgen zit , het is een Slangenkuil en Wespennest tegelijk.Je komt het zelf tot ontdekking maar een die schokkend zal zijn ” Nu dat schokkend valt mee,( ik kan me wel in denken en leven dat het voor sommige schokkend kan en zal zijn) dat komt omdat ik als kind al een andere kijk erop had en wist dat wat er verteld was geheel niet klopte met mijn waarheid. De Bijbel heb ik ook en lees tussen de regels als ik het nodig vind om iets op te zoeken hoe hun het beschreven hebben maar Nu met internet is het sneller gebeurt.

Ja , en nu ik steeds meer ontdek ,spreek ik hem wel eens toe was je er nog maar om NU eens bij te babbelen. En toen sloeg het  Vuur in de pan . Dat is ook niet zo gek toch dit stuk aan het schrijven in herinnering met hem terug halen om dit artikel een aanvulling te geven , en weet je het was witte rook in plaats van zwarte en nu jij ?!  Ja het antwoordt is wel degelijk binnen gekomen van hem ik dank hem daar voor..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=C793DPxIiJA

 

Hier sluit ik mee af, ik weet dat hun het weten dat heeft mijn OomHeer zelf verteld hij wist het.!!!

Een fijne avond vrienden.

Warme Hart Groet