JM-REISHI mijn ervaring

Zo nu zal ik mijn bevindingen tot nu toe even delen met jullie, ik heb MS = (Lyme=bechterew=Als) en ben hierdoor volledig afgekeurd.

De Chemische medicatie die ik altijd heb ontvangen heeft bij mij altijd een negatieve uitwerking gehad, het tegen over gestelde als wat het zou moeten doen, ben heel blij dat dit op mijn weg gekomen is.

Ik ben nu sinds 16 april ben ik met de combinatie van Alfons Ven de Vaten kuur en JM REISHI Coffie en groene thee bezig om te kijken wat het mag doen voor mij.
Wat een combinatie en wat een reactie van mijn lichaam, er is een ontgiftingsproces op gang gekomen dat zijn weerga niet kent, als ik nu in de zon ga zitten geeft een heftige reactie voor mijn lichaam, dat moet ik dus echt niet meer doen voorlopig.
Ik heb een reactie gekregen die me echt wel overviel, mijn linkerarm kreeg een eigen leven, omhoog naar links omlaag recht vooruit tjonge best heftig`als je er helemaal geen invloed meer over hebt, was of ik van afstand werd bestuurd als zo`n draadloze auto, achteraf heb ik er hartelijk om moeten lachen hahaha.

Door de ontgifting die gaande is voel je je moe en loom, of op eens heb je heel veel energie, op die momenten van moeheid neem ik ook echt de tijd hiervoor.

Als je de Organo neemt voel je het zijn werk doen, tenminste ik wel, ik kreeg een terug gang in mobiliteit hierdoor, een reactie van mijn lichaam in het ontgiftings/genezingsproces, nu gaat het weer wat beter.
Mijn linker voet heeft de afgelopen week behoorlijk gehangen kon hem moeilijker van de grond optillen, en nu vandaag gaat het een stuk beter heb zelfs de spierkracht (ja, wat je spierkracht mag noemen om hem helemaal van de grond op te tillen, kost nog veel kracht) maar ik voel een verandering en daar gaat het om, dit is wat ik me zelf gun om te mogen plaats vinden.
Misselijkheid hoort er ook bij maar het is het waard, ik ga er voor.

Mijn Thymusklier geeft pijn scheutjes af voor mij een teken dat ook daar een verandering mag plaatst vinden, “wist je dat dit de allerbelangrijkste klier in je lichaam is, maar dat mag je niet weten”.

Tjonge wat gaan die 2 producten samen voel door mijn gehele gestel van alles gebeuren, wat me opvalt is dat ik mijn linkervoet na 10 jaar wat beter kan optillen en ik sta HEEL anders op mijn benen. Ik ben heel benieuwd wat er verder nog mag gaan plaats vinden in mijn lichaam en ja ik heb ook wat meer puff nu ben niet meer zo snel moe.

Men lichaam reageert goed op deze combinatie met wonderbaarlijke reacties.

Er gebeurd van alles in mijn hoofd, nek, slapen, Thymusklier, 3e oog, pijnappelklier midden in het hoofd, steken, een druk, maar geen onaangename, links in mijn hoofd boven het oor zit een druk voelt aan of er iets geopend word als of je een zware deur moet openen die niet soepel draait.

De spieren in mijn benen voelen anders aan niet meer zo`n spanning er op, mijn voeten voelen anders aan, de ogen daar is ook een verandering aan de gang.
De urine is als of er iets aan het rotten is, de ontzuring van mijn lichaam is opgang gekomen, de stoelgang is heel anders.

Mijn eet gewoonte is heel duidelijk veranderd, het eerste echter wat me opviel was dat mijn hartslag van een duidelijke boem naar heel zachte boemmetje is veranderd.

Al het vet (ben al niet zo`n dikke hahaha) word verwijderd door de JM-REISHI  producten, en mijn huid is strakker geworden, mij is wel opgevallen dat ik heel goed reageer op de  Cocoa met Ganoderma Lucidum toen ik deze in het begin nam van links naar rechts van onder naar boven er gebeurde van alles in mijn lichaam te veel om op te noemen.

Bij vragen kunnen jullie contact opnemen

Fijne dag allemaal

My the force be with you, my friends.