Satan, de rode draad in de muziekindustrie.

De invloed van het satanisme en occulte in onze huidige maatschappij wordt zwaar onderschat.Vooral in de muziekindustrie is alles Lucifer wat de klok slaat. Als een rode draad is het datgene dat een aantal toonaangevende artiesten met elkaar verbindt.
Het volgende interessante verhaal op een forum toont het verband tussen Jay-Z en het occulte en met een aantal andere artiesten. De bedoeling is niet zozeer het bewijzen van de aanwezigheid van occulte zaken in de muziekindustrie, maar meer om te laten zien hoe al deze artiesten op een bepaalde manier met elkaar zijn verbonden.Shawn Corey Carter (Brooklyn, 4 december 1969), beter bekend als Jay-Z, is een Amerikaanse rapper en producent. Hij is tevens eigenaar van het muzieklabel Roc Nation. Hij is een van de meest succesvolle hiphopartiesten en ondernemers in Amerika, met een nettowaarde van meer dan $ 150 miljoen in 2009. Wereldwijd verkocht hij 40 miljoen albums, terwijl hij Grammy Awards kreeg voor zijn muziekwerk en met vele andere, grote artiesten samenwerkte. Tevens runt hij een zakelijk imperium waarmee hij zich bezighoudt met of investeert in ondermeer kleding, schoonheidsprodukten, basketbal en horeca.

Jay-Z noemt zichzelf ook wel heel bescheiden Jay-Hova en hij gebruikte niet altijd het Illuminati piramide symbool om zich te identificeren met zijn platenlabel. Dit gebeurde pas vanaf het moment dat hij het album Dynasty had uitgebracht.

Enkele jaren later kwam hij samen met de bekende occultist Rick Rubin, voor een nummer op zijn Jay-Z Black Album. Het is dezelfde Rick Rubin die de regie voerde over een postume Johnny Cash video “God’s gonna cut you down”, gevuld met occulte en Illuminati symboliek.

In de Fade to Black documentaire werkt Jay-Z samen met Rick in zijn studio. Op deze zelfde DVD die ze hier produceerden wordt door Jay-Z voor het eerst de “Rain Man” geïntroduceerd, een soort staat/trance waarin hij dan verkeert waarbij hij in zichzelf mompelt totdat hij de songteksten heeft bedacht. Het is een soort glossolalie waarbij duidelijk wordt dat zijn inspiratie afkomstig is van satan of een andere demon of duivel. (De gebruikte woorden zijn voor buitenstaanders onbegrijpelijk en hebben geen overeenkomst met een bestaande taal. Er is geen sprake van een syntaxis (zinsbouw), maar er is wel een bepaalde fonetische(klank) structuur die taalgebonden lijkt te zijn)

De Rain Main is dezelfde demonische entiteit waaraan door andere rappers wordt gerefereerd zoals Eminem en Lil Wayne. De laatste doelt in zijn song “Got Money” op een song van Rihanna “Umbrella” en zegt “Umbrella ella ella”. Ella ella klinkt exact hetzelfde als “la ehla” (Hebreeuws) of “la ilah” Arabisch), hetgeen betekent, “Er is geen God”.

Net na “The Black Album” werd Jay-Z goede maatjes met Chris Martin van Coldplay en ze deden samen een aantal nummers. Chris Martin staat erom bekend dat hij Illuminati gebaren en symbolen maakt, die je ook weer terugvindt op zijn gitaar.

Iemand anders waar Jay-Z mee samenwerkte was Linkin Park. Nadat ze elkaar ontmoet hadden maakten ze samen een nieuw album. Ze eindigden uiteindelijk in een heel andere creatieve richting dan initiëel de bedoeling was en veranderden zelfs hun logo. Dit gebuerde op advies bovendien van hun nieuwe producer, niemand minder dan Rick Rubin. Het nieuwe logo? Jawel, een piramide.

Jay-Z heeft enkele keren samengewerkt met Eminem. In de song “Rain Main” geeft deze laatste toe bezeten te zijn door de duivel en dat zijn nieuwe naam “Rain Man” is. Het is telkens diezelfde Rain Man die iedere keer weer opduikt.

Pal daarna begon de lang geanticipeerde samenwerking tussen Jay-Z en Lil Wayne. Ze namen samen enkele songs op. Al heel snel begon Lil Wayne de satanische en Illuminatisymboliek te gebruiken zoals het Alziend Oog en het triple-zes handgebaar.

Wie blijkt een beschermeling van Lil Wayne te zijn? Inderdaad, mejuffrouw Nicki Minai, de dame die zelf toegeeft door de duivel te zijn bezeten.

Dezelfde Lil Wayne die ook weer een aantal songs heeft opgenomen met Drake, die we op de onderstaande foto kunnen zien met het bekende triple-zes gebaar en het Alziend Oog.

Jay-Z werkt weer heel lang samen met Kanye West. Hij nam samen met hem en Rihanna een song op die heet “Run This Town”, wat ook weer gevuld is met Illuminati symboliek. Hierna volgt een foto van Rihanna die een gebaar maakt wat de hoorns van de duivel moet uitbeelden. In andere video’s kun je haar ook zien waarbij ze het gebaar maakt van het Alziend Oog. Als het teken van de hoorns wordt gemaakt met de handpalmen naar jou toe gericht dan nodig je satan uit. Als je ze naarbuiten keert, dan werp je satan in de richting van anderen.

De vrouw van Jay-Z, Beyonce, heeft samengewerkt met de Illuminati lieveling en meesteres in de occulte symboliek, Lady Gaga, in de song “Telephone” waarbij ze op de typische Lady Gaga manier het Alziend Oog en het triple-zes gebaar maakt. Eerder dit jaar was er sprake van een samenwerking tussen Lady Gaga, Beyonce en Rihanna.

Ooit was er een onschuldig zangeresje, Taylor Swift genaamd. Begonnen als countryzangeres klonken haar liedjes precies zoals ze er uitzag, onschuldig. Voor een voorbeeld, klik hier.

Dan zie je na verloop van tijd toch ook weer de naam Jay-Z opduiken, zoals te lezen op een showbizz site, “Jay-Z Raps About Taylor Swift in Kanye West’s ‘Power’ Remix”.

Vanaf dat moment zie je langzaam maar zeker de onschuldige Taylor Swift veranderen in een uithangbord voor de Illuminati. Bij een optreden in 2012 van Taylor was er duidelijk sprake van een initiëringsritueel.

Dit ritueel kreeg een vervolg bij de 2013 Britt Awards waar ze optrad, zoals te zien in onderstaande video. Ze begint haar show in een maagdelijk witte jurk en daalt af naar beneden vanaf een soort tempel, vol met symboliek. Halverwege de voorstelling is het wit verdwenen en wordt er voortgezet in zwart.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bEh2iECS0To

Als een rode draad loopt satan tussen al de artiesten die het tegenwoordige muziektoneel bevolken en waar onze kinderen mee opgroeien.

Bron: Above Top Secret