Plaats van de kracht = Aardverbinding/Krachtbron

Goedemorgen Lieve Mensen,

Vandaag is de Plaats van de kracht = Aardverbinding/Krachtbron = naar ons gekomen en wat wil de kracht met ons delen en dat we ervan leren:

Wat dacht je de Kracht van het weer; Wind, Water, Zon; kijk nu maar een snaar ons eigen weer, het houd je in de greep je hebt er geen controle over, je kunt het haast niet sturen. Je geeft je er aan over, maar je kunt het niet beheersen en weet dat beheersen het misbruiken of beter gezegd het verkeerd gebruiken van het vermogen is. Kijk naar de stormen en orkanen wat een kracht dat die bezitten, en het is plaatselijk een verwoestende kracht, de mensheid heeft ook deze kracht in huis. Wanneer, als je heel boos bent komt hij naar boven.
Kijk eens bij jezelf, en vraag aan jezelf wanneer was het toen dat deze kracht er was, wat was er toen, welke situatie, op welke locatie of plaats was het, wat gebeurde er toen.

Weet dat Moeder Aarde ook zo verschillend en afwisselend is als wij zelf, de ene keer is er Aantrekkings- Kracht en verbondenheid en de andere keer Afstotings-Kracht en los maken. Het is een prachtige energie.

Mensen die HSP zijn voelen ook plaatsen waar een sterke energie aanwezig is, van Moeder Aarde, op die plaats en dat zijn dan Kracht -plaatsen. Deze zijn vol met elektromagnetisch energie, voor de ene is het een fijn gevoel, de ander voelt wat daar heeft plaats gevonden/gebeurt is, of een verzwakkende verbinding met iets, verdriet of vreugde, of een deja vu mag en kun je ontvangen, en het gebeurt vaker dan je denkt, en je hoeft niet te denken dat je raar bent, nee hoor veel mensen maken het mee en nu staan ze er meer voor open om te delen de waarneming en wat je beleeft. Gelukkig.
En toch valt dit onder het hoofdstuk talenten: Weet dat niemand ons kan dwingen om onze vermogens en talenten te vernietigen, we kunnen ze begraven, weg stoppen, bang zijn om ZE TE_GE+BRUIKEN en daardoor vallen we in FAALANGST .
Weet dat je eigen waarheid eens komt als een Orkaan die de onderdrukking weg duwt.
Dat voel je heel sterk als je op een plaats bent, een KRACHTPLAATS.

Doe het met onvoorwaardelijke Liefde en Eerbied naar Moeder Aarde toe en naar JEZELF, je ontvangt energie en geeft energie, vergeet dat niet.

Ik wens je een creatieve dag toe met dit gegeven.

Warme Hart Groet,