De Hagedis zijn energie

Goedemorgen Lieve mensen,

Het is een beetje een druilig weertje, maar dat mag de pret niet drukken.

Vandaag en morgen is de Hagedis zijn energie aanwezig deze staat voor Dromen, en dan kijk ik uit het raam, ja dat vloeit fijn samen, het weer en zijn energie.

De Hagedis heeft een kracht, een schaduw kracht, waar hij graag gebruik van maakt, uit de zon en een beetje verkoeling, wat wil dat nu zeggen.
Nu dat de schaduw kant een kracht heeft meer als je denkt, bekijk je eigen schaduw kant eens: kan de werkelijkheid zich manifesteren in het stoffelijke als zowel in je droom als in de uitvoering?!! ervan.

Kan de schaduw kant je helpen: je hoop, je angst, waar tegen je je verzet?! je zwakheden die je hebt maar geen licht gunt, wil je wel de toekomst in zo?!
En weet dat de schaduw altijd volgt het is zo trouw als een hond, oeps daar heb je iets om over na te denken Hé, maar daar is het weekend voor.
Weet dat Dromen en hun symbolen ervan je kunnen ondersteunen, en ben je graag creatief dan leg een dagdroomboek aan voor je zelf, is ook helend en verwerkend.

Ik heb deze foto erbij geplaatst omdat ik wil dat je even verder kijkt dan wat je ziet, bekijk de website en lees het verhaal van dit wezentje eens de Schaduw kant, een verborgen les. (je hebt veel soorten Hagedissen, maar deze blauwe heeft turkoois de kleur die onze Hartverwarmendwijs regio Venlo heeft, en bij ons schoolproject past vandaar)

Ik wens je veel plezier met je ontdekking en fijn weekend .

Warme Hart Groet,

 

http://ramireziblog.wordpress.com/2007/03/01/bijzondere-blauwe-hagedis/