De Donkere dagen voor Kerst.

Hallo en een Goede dag trouwe bezoekers en lezers,

Ja , het zijn de donkere dagen voor Kerst, in de ochtend is het lang nog donker en schemer tot wel 9:00 en in de avond al vroeg schemer en donker 16:00 / 17:00.

Ja , niet alleen wat ik zo aan het weer en verloop van de dag merk maar ook wat er op Politiek gebeuren staat te sheaken is groots mag je wel zeggen. We hadden het al aangekaart op 18 Dec . Toch wil ik er nog aanvulling aangeven ,ik was bezig om op FB te posten en kwam info tegen die hier op aansluit en belangrijk is.

Dit melde Wijworden wakker hierover ;

Let hier goed op: Hier staat niet dat deze nationale parlementen een laatste stem hebben bij het tot stand komen van deze contracten. Er wordt alleen iets gezegd over ‘overeenstemming’ en over ‘betrokkenheid.’ Daarmee is de nationale soevereiniteit feitelijk opgeheven op het punt van economisch beleid. Met name omdat deze contracten tussen de natiestaten en de EU wel degelijk ‘politiek bindend’ zijn. En dus niet ‘adviserend.’  

Dat is toch net eff iets anders dan wat onze Rutte man zegt hierover ,dit staat iets verder in het artikel, lees maar door.

We hebben het toneel spel van afgelopen Dinsdag Avond nog vers in het geheugen staan toch .Nee, nu dan eff op rakelen dan .(Het woonakkoord, waarmee een nipte meerderheid in de Eerste Kamer in de nacht van dinsdag op woensdag instemde, werd al in februari gesloten. ) Hallo wake up thank you !!!!!!!!

 

Het CDA mist in die nota ruim 1 miljard euro aan inkomsten hoe is het mogelijk. Welk spel wordt er hier en daar gespeeld ??!    Staat hier een verbinding ? Nieuwsuur  gaat op onderzoek in de Fraude zaken ??!!

“Maar als Nederland er niet uitkomt met de Commissie dan is er geen contract. Er kan hoogstens sprake zijn van een poging om een contract te vormen.” Voor juridische binding is er volgens Rutte ook eerst een wijziging van de Europese verdragen nodig. Dit schrijft nu.nl

Volgens Express.be die hier aandacht aan besteed zegt het volgende ,interessant om te lezen en ook de linken zo krijg je meer inzichten wat er werkelijk speelt lieve lezer.

Citeer een stukje ; “Staat Europa aan de rand van een volksopstand?”  Een grote strijd is gaande tussen het Europa van de volkeren en het Europa van de populisten (…) en het besparingsbeleid verder zetten is vooral goed voor Le Pen en eurosceptici zoals Grillo,” waarschuwde de Italiaanse premier Enrico Letta vorige maand. De aankomende Europese verkiezingen kunnen dus op een “electorale tsunami” uitdraaien, maar volgens sommigen is de bevolking in de periferie zo wanhopig dat het huidig beleid voortzetten tot nog dramatischere sociale onrust kan leiden.

Ja vind je het gek de mensen laten niet meer met zich sollen, of nog langer voor de gek houden. En weet je al van Comité 300 ?

En dan te bedenken dat er dadelijk PLASTIC GELD  in omloop is lol toch ; CITEER EEN STUKJE uit de Telegraaf ;

LONDEN –

De Britse centrale bank geeft vanaf 2016 plastic bankbiljetten uit. Die gaan ruim twee keer zo lang mee als die van het traditionele katoenpapier en zijn moeilijker te vervalsen, stelde de bank woensdag. Ook de kans dat ze ongeschonden uit de wasmachine komen, is een stuk groter.  ( dan heb ik liever dropmunten ????!!!! ) 

Magic-Trick-Toy-Tool-Money-Printer.jpg_250x250

nl.aliexpress.com is de foto van.

Ja dit is toch lachwekkend of niet soms. IK heb geDACHT ( en vele NU nog )  DAT GELD WAARDE HAD BLIJKBAAR NIET , dat maken ze je wijs en zetten je daarmee onder druk. Weet je waar mij dat aan doet denken , aan dat speelgeld wat je hebt als je winkeltje speelt dat had je in mijn tijd eff naar een foto zoeken.

www.hiphout.nl  Deze foto komt in de beurt ervan wie kent het nog ,was leuk met dat SPEELGELD en VOEDSEL en ANDERE PRODUCTEN ?????

images

 

Gewoonnieuws meldt ;

Unicum in Nederland

TROS radar Extra: De Schuldvraag is in meerdere opzichten een unicum voor een journalistiek programma in Nederland. Het is de eerste keer dat op een uitgebreide en diepgravende manier als deze aandacht wordt besteed aan de crisis en de oorzaken daarvan.

Draait de consument op voor de puinhoop op de financiële markten? Hoe is de puinhoop

ontstaan? En waardoor zijn onze schulden zo hoog? De crisis wordt tastbaar gemaakt door middel van gesprekken met economen, bankiers, MKB’ers en consumenten.

Online
Een ander unieke eigenschap van de documentaire is dat deze al voor de uitzending op televisie online te bekijken is. Vanaf 17 december 16.00 uur kan je via de website van Radar Extra deel 1 bekijken. Deel 2 kan je vanaf maandag 23 december 21.00 uur bekijken. DUS KIJKEN ALLEMAAL .

lieve MENSEN DIT ALLES ZET JE TOCH AAN HET DENKEN .

 

Bron aan info en read more ; express.be , nu.nl , telegraaf , gewoonnieuws wijwordenwakker

Fijne Donderdag mensen .

Warme Hart Groet