OP LEGGEN = EISEN STELLEN

Hallo Lieve mensen,

Ik wilde er eerst geen aandacht meer aan geven maar vanmorgen werd ik wel zodanig getriggert dat ik dit wil meedelen aan jullie aan iedere bezoeker van deze site.

Ja en waarover dan ?

Over de SLAVERNIJ.

Het is geheel uit zijn verband getrokken dat gedoe er omheen. Daar gaat het geheel niet om, zo VERDOEZEL je het !!!!! Geef je er een andere draai aan het geheel.

Het gaat eeuwen terug in geschiedenis; daar was de mens eigenlijk al slaaf van zich zelf EN  later door GodenMachthebbersOverheden Koningshuizen !? – Vaticaan /Religie . Hier kun je veel info verschaffen , je zult tot ontdekking komen die nogal SCHOKKEND is voor je.

JE BENT ALTIJD VOOR DE GEK GEHOUDEN.

Je bent een slaaf van de overheid ; even kort door de bocht samengevat;  Als je niet werkt dan wordt je op vele dingen gekort. Als je werkt met je Hart Neem de Zorg dan wordt je NU GESTRAFT . Zelf kun je de druk niet meer aan en je wordt ziek ………. psychische druk = Een psychische aandoening = oftewel geestesziekte of psychiatrische stoornis = een aandoening die wordt gekenmerkt door afwijkende ervaringen en gedrag. = BURN-OUT.

De verslaving die we kennen onder de noemer van  DRANK – SIGARETTEN – DRUGS – WORKAHOLIC – DWANGMATIGE TIKKEN enz. Hier worden hilarische TV propaganda van gemaakt en wij kijken het in een ammusementsfeer ::::  JE KIJKT NAAR JEZELF.

ALLES IS EEN WEERSPIEGELING VAN.

The Biggest Secret In American History..

Deze video is niet zo meer te downloaden vandaar dat ik het in een link heb moeten plaatsen.

Het geeft al aan dat je het op deze wijze delen dient ==  opleggen van …. vrijheids uiting ??!!! kan niet getoond worden zoals jij dat wil HUN EISEN dat het op deze wijze dient te gebeuren !!

en niet ALLEEN IN AMERIKA MAAR WERELDWIJD .

Als je niet werkt dan wordt je gekort ; neem zelf de dag eens door wat je allemaal doet is dat niks dan ?? vreemd. Toch. Ben je afgekeurd voor te gaan werken ; moet je gaan werken zodat je nog MEER GAAT KOSTEN EN ZORG NODIG HEBT vreemd vind je niet ?

Je mag geen mening meer hebben want dat wordt je af genomen,= ZWIJG -MONDDOOD GEMAAKT.

BIjV; het Facebook hadden ze nooit verwacht dat het dit KARAKTER kreeg wat het nu heeft ; HET IS EEN OPEN DOORGEEF LUIK geworden en het enige wat jij hoeft te doen is filteren wat VOOR JOUW van toepassing is. Zo worden de mensen op de hoogte gehouden en wordt het WARE BEELD WAT ER WERKELIJK SPEELT GETOOND en dat WAS EN IS nu net NIET  de bedoeling. ZO worden de mensen TE WIJS. Ja, de kids geven het aan ; saai op school ?? duhhhé. EN GELIJK HEBBEN ZE.

Dus  ONS PIETJE mag blijven toch ?

images

Dit is allemaal PROPAGANDA lieve menskind, om de ware aandacht eraf te leiden en mensen koopziek te maken door net wel naar de winkel te rennen en UITGEVEN van hun geld ook al hebben ze schulden!! of eigenlijk het geld er niet voor. Het is zo erg dat ik mijn kind niks kan kopen ; weet dat het kind het niet erg vind maar jij zelf dat vind?? dat ander is opgelegde hebzucht en macht  onderdrukking ! Heb je het zo als een bekeken.

Wat dacht je van onze zorg ; mensen die daar in werken worden zo onderdrukt en gestrest van de DRUK DIE ZE OPGELEGD  KRIJGEN dat er dadelijk hele grote kaas gaten gaan vallen.

Citeer een stukje van World Unity van vandaag de 30-10-2014 door ; Kraven.

Zoals jullie wel weten steunen wij David Ikce ook in zijn missie, hij heeft een groot openbaring gemaakt laatste dagen en zoals hij dat kan vertellen begrijp en snap de verbindingen.

David Icke onthult een aantal feiten over Rothschild zionisme in Amerika en over de hele wereld. (VN: en hij doet het op een manier zoals alleen hij kan doen … .. zijn uitstekende en botte beoordeling van diegenen die anderen grote schade berokkenen, de Rothschilds. Wist u dat er nu nog maar 2 Midden-Oosten. landen bestaan die niet op de fiat valuta band wagon zijn gesprongen(al dan niet gedwongen), en ik vermoed dat we binnenkort achter hen aangaan, als Rothschild’s Israëlische Khazar agenten hier in de VS er iets over te zeggen hebben.

Voorbeeld: Irak had een met goud gedekte munt voor de invasie van Bush in 1991, en ze draaien nu op fiat valuta. Iran en Syrië zijn de enigen die nog over zijn met een door goud gedekte munt. Als Obama achter Syrië of Iran aan gaat dan weet je wie de VS bestuurd en het is niet Obama.

https://www.youtube.com/watch?v=roR3sSunqpo

Als je goed luister en de LEF hebt om dat te doen dan valt dit stukje van slavernij ook binnen  BAM DOE DE DEUR MAAR OPEN.

2099e9604dba0fff814520e1bb732d73

-HET LEVEN IS EENVOUDIG, DE MENS ZELF MAAKT HET INGEWIKKELD EN VREEMD –

Laat je niet gek maken ; Eerst ZELF  van je eigen slavernij af komen, dan kan de buiten kant die NU weerspiegeld en lezen. Dan kan het pas Helen, tenslotte je doet er zelf aan mee,??!!

WHITE LOVE FOR YOU ALL