DWANG-ZORG

HALLO HALLIE,lieve bezoekers,

Zo we staan weer voor het weekend, gaat lekker snel zo hé.

Wat ga jij dit weekend doen, je vader/moeder verzorgen in het verzorgings tehuis of zijn ze nog thuis wonend ?! en verlicht je zo de mantelzorger, om ook handen uit te steken en ze te laten wapperen.

DWANG ZORG = SLAVERNIJ WAAR JIJ GEEN DEEL VANUIT WILT MAKEN.!!

Daar hadden we het gister nog over ? jee, hoe is het mogelijk.

Ik kom vaak bij mijn vader en zoals jullie al weten is hij Dement. We zijn als gezin ook Hij  dat hij in het verzorgings- tehuis is.

Waarom ??!!

Nu, hij is daar op zijn plaats. Hij is geen gevaar en VOOR AL die onzekerheid heeft nu geen overmacht meer. Deze groep mensen hebben het zo GIGA druk in hun hoofd en vooral de fase waar zij in zitten HUN BELEVINGS- FASE VAN TOENDER TIJD. Is heel ingrijpend alles is verandert, maar dan ook alles .

Het beste is als je hun wilt begrijpen dan verplaats je je naar hun niveau en dat is terug in de tijd./leeftijd/situatie gaan. Doe het eens bij jezelf en dan kijk je rond en je……………JA, verwarrend hé. en HAAST ONMOGELIJK voor een buitenleek omdat te ervaren wat deze groep mensen mee maakt en DOORMAAKT.

Mijn Vader is nog steeds vrijwilliger in het verzorgings–tehuis, zo brengt hij het, hij schaamt zich hiervoor en verbloemen/verbergen daar zijn deze mensen meester in wat zeg ik GROOTMEESTER in. We laten het zo ,het geeft hem een fijn gevoel dat tot RUST leid, de werkelijke rede hierachter is ; Zijn vader had het ook en werd niet GEACCEPTEERD door zijn broers en de rest van de familie en dat wil mijn vader niet. Niet in die situatie wat er toen allemaal gebeurd is met oma en al dat weglopen, schelden boze woorden en woede aanvallen enz. DAT KRIJG JE ALS ZE NIET IN EEN VERZORGINGSTEHUIS WORDEN OPGENOMEN. De EMOTIONELE schade bij partner en familie is zo groot dat er meer koste bij komen kijken dan een verzorgings–tehuis kost ?? vreemde beredenering nee,realiteit.

Als ik nu alleen maar mijn situatie neem dan zijn dat er 6 mensen die psychische schade oplopen met alle gevolgen van dien. Dus deze 6 mensen hebben ook weer zorg nodig het is een SNEEUWBAL EFFECT. Dus VELE MALE DUURDER ??!! HUMAAN NEE, BEESTACHTIG is dit.

Participatie wet = JE IN ZETTEN met je Hart en vrijwillig je hulp aan bieden elkaar ondersteunen, deze wijze kan werken maar ieder is vrij HET IS NIET OPGELEGD. De wijze zoals het nu gaat ; IS EISEND EN DWANGMATIG + MENSEN EMOTIONEEL ONDERDRUKKEN EN UIT LATEN VOEREN. Dit brengt veel schade toe zowel voor de Mantelzorger, verpleging, partners en familie + vrienden en omgeving = KOST VEEL GELD ZO ? DE VERANTWOORDING ligt bij de Overheid zij verplichten deze handelwijze en schuiven hun rommel naar de gemeentes toe. Die meters hoge schulden al hebben en bezuinigen ?? wel heb je ooit zo een knoeiboel gezien ik niet een kleuter lost het nog beter op dan dat zij doen ? Waar of Waar ?!

Ik heb met de verpleging gesproken en zie veel TE VEEL daar, CHAOS . Zij werken zich een slag in de rondte, en krijgen stank voor dank van de Overheid terug ?? DwangSlavernij = Overbelasting ,ja, zeker dat is in alle toonaarde slavernij, onderdrukking van de mensheid is dat.

Zoals Alwin Kuiken in Trouw schreef gister ; citeer ; ” Waar vastbinden, bedhekken en het onder dwang wassen en verschonen in verpleeghuizen verdwijnen, komen deze praktijken in de thuissituatie regelmatig voor. Dat blijkt uit een onderzoek onder bijna duizend thuiswonende dementerenden van de Universiteit Maastricht.”

IS DE MENSHEID ZO VER AF GEDREVEN ?! wie kan mij hier antwoord op geven  ?!

http://web.archive.org/web/20120101122407/http://www.youtube.com/watch?v=_INmIgeK4-M&gl=US&hl=en

SLUITEN WE HIER DE OGEN VOOR ??!! Wat is dit voor een wereld ?!!

Zo kun je inderdaad ze langer thuis houden, gek ZE BETALEN TOCH OOK?? Huur en was,telefoon tv, enz VREEMD ?!

En als ze dan ook nog eens de EUTHANASIE papieren hebben dan is het hek helemaal van de Dam.

“Een verkeerd woord, of een verkeerd gebaar van die driejarige, en kind en ouders hadden elkaar nooit meer teruggezien, de ouders hadden verder moeten leven zonder kind en met de ergste blaam die Opvoeders kan treffen: kinderverkrachting. Opgepast, deur op het nachtslot, alarm op scherp en de bijl gewet. Moeder ga voor je kindje staan, daar komen de kinderbeschermers aan.”

Dit is een citaat uit kinderdieven van informatiesteunpunt lees dit maar eens dit is ook een onderdeel van het geheel. en een wat veel meer is dan dat jij inschatten kan. Ook hier werken mensen met HART en ZIEL en die onderdrukt worden zij kunnen de druk niet aan niet op deze wijze.

https://www.youtube.com/watch?v=ta1Ct6JK7Ik

Als je dit leest en er al onderzoek naar gedaan hebt beland je in de ene verbazing in de andere. Ook hier weer de  Machthebbers de Overheid enz. Gemeente die hoge schulden hebben en bezuinigingen op SPORT OP SCHOOL enz.

Maar hebben wij de BURGER  dat niet betaald van belasting geld ?? Dan is dat toch verduisteren wat zij doen ? of zie ik dat nu eff geheel anders?! o ,ik mag niet die kant uit denken ,dat is waar ook. Dat is ONGEHOORZAAMHEID

Ik zal een schokkende video laten zien.

DIT KAN SCHOKKEND ZIJN ; ALS WE NU EENS HET ZELFDE DOEN MET MENSEN ?? EN DAT DOEN WE AL? DOOR DWANGMATIGEZORG TE GEVEN!! ZO VOELT HET OOK het vel wordt van je af getrokken , je wordt binnenste buiten gekeerd = dit gevoel-waarneming van emotie die je verstijfd als het bij Eigen gebeurd deze verzorging geloof mij maar .Daarom laat ik dit zien. Het is een weerspiegeling van…….  weerloze schepsels, zolang dit blijft aanhouden deze vorm van geweld dan is de OORLOG ook altijd aanwezig ?? ik heb het niet af kunnen kijken.Mijn Hart is vol verdriet en pijn. MENSEN ZIJN DE GROOTSTE MONSTERS OP MOEDER AARDE. !? En ik zie dit ook in verzorging tehuizen, die de DWANGMATIGE ZORG DOOR VOEREN. het grijpt mij naar de keel.

https://www.facebook.com/video.php?v=10152750639820560&set=vb.8382915559&type=2&theater

HET IS WEL ZO. Als dit met mensen gebeurd piepen we anders ; maar het gebeurt op een psychische wijze= PSYCHISCHE MISHANDELING wat er momenteel bij mensen /MINDCONTROLE gebeurt en die brengen dit soort handeling tot uitvoering = DWANGMATIG is dit net een gestoorde zender die ontspoort is maar wij doen het wel ? Wij doen precies wat de OVERHEID doet WIJ geven deze ZORG ZELF ?? Stap uit die cirkel en doe het op JOUW wijze maar niet zoals hierboven beschreven staat . En je krijgt daar nog geld voor ook, daarom zoveel HARTE PIJNEN EN BURN=OUTS.

https://www.youtube.com/watch?v=d88yEAZ_zKM

WAKE UP MENSEN.

Open je ogen – open je oren – open je mond.

White Love For You ALL

 

 

Meer weetjes ;

www.nu.nl/binnenland/3915900/vaak-dwangverpleging-bij-thuiszorg-dementerende-ouderen.html

www.trouw.nl/tr/nl/4516/Gezondheid/article/detail/3778629/2014/10/30/Thuiswonende-dementerende-vaak-met-dwang-verzorgd.dhtml