” Ook jij bent een OPLICHTER”

Goedemorgen Lieve Mensen,

Vanmorgen tijdens de wandeling werd ik weer getrikkert door een verhaal wat ik gelezen had en indruk op mij gemaakt had weer naar de oppervlakte toe, voor de 3 x al eigenlijk.
Dus ik zei : oké goed wat zal ik er dan mee doen of mag ik er mee gaan doen?
Delen op FB en op de site werd gezegd en laat je leiden met de woorden die komen van je Meester af en worden zo neer gezet wat de bedoeling is .

De kop titel was ” Ook jij bent een OPLICHTER”.
Ja dat is een binnen-komer, maar je kunt het op verschillende manieren oppakken. Het stuk zelf ging over de politiek. En ik mag ieder dag een kaart voor jullie trekken en beschrijven als ondersteunend en dat dingen in een nieuwe kijk begrepen worden.

Maar het is niet alleen de politiek, maar je zelf ook, ook ik hoor als ik mijn gedrag nu eens onder de loep neem, en kijk wat mijn gevoel en behoeften zijn als ik ergens op reageer: ben ik wel recht door zee, of maak ik er een mooie kronkel van een kronkel voor mij maar voor de andere ook. Daar door ontstaat verwarring, mis communicatie. En het gevoel: het licht-op = je krijgt het warm, begint te zweten, misschien een rood hoofd, je beweegt meer net een kronkel. Ik weet dat vele dit her-kennen, ik ook het was een van mijn oude patronen, het goed doen voor andere maar jezelf in rare kronkels bewegen, en wie heeft er het meeste last van hahahah JIJ ZELF.

Dus dit kopstuk is inderdaad een binnen-komer op vele manieren en heel confronterend, maar kun je die confrontatie aan met jezelf.
Het kan in hele kleine dingen zitten denk eens als kind en sinterklaas ( oke het was iemand die de arme hielp maar het is helemaal uit het verband getrokken, duik hier maar eens zelf in als je op ontdekkingstocht gaat is een mooi avontuur) dat stukje alleen al, ja het is gezellig en leuk ,maar leuk om de kids op te lichten ja lieve mensen het begint al heel vroeg met dit soort stukjes opvoeren, en wat dacht je van de wetenschap die je is onthouden het maakt niet uit waar over, maar hier komt ook PLAGEN EN PESTEN uit voort denk hier heel goed aan. Je kinderen, personen iets beloven en niet na komen wat je zegt, en wordt je er op aan gesproken “Heb ik dat gezegd, nee hoor je hebt het verkeerd begrepen” Dat is ook oplichterij niet alleen iemand zijn geld of andere materiële dingen /zaken af-handig maken maar wat erger is zijn Zelfwaarde kapot maken.
De politiek voor de stemmen binnen te halen precies het zelfde ga zo maar door, de kinderen en wij zelf worden ieder dag ermee geconfronteerd op reclame, tv , films, enz. En we doen er zelf aan mee, de een minder als de ander, het is in de MIND gebrand, en jij zelf hebt de kracht om het te verbranden en je een nieuw patroon te geven zodat je behoeftes je gevoel en waarneming oprecht en eerbiedig in liefde en vreugde naar en voor je zelf is, dat is waar het uit eindelijk omgaat. Als je dat kunt aan je zelf geven kun je het ook aan je omgeving en je kinderen, familie en het dierenrijk en plantenrijk Moeder Aarde .

Ik Groet u allen in White Love.

Warme Hart Groet,