Het Veld Van Overvloed

Goedemorgen Lieve Mensen,

Het was heerlijk de wandeling, het was een mooie Zon opkomst, voel me ook Ziels gelukkig dat ik dit heb mogen zien. Een gevoel van warmte, vreugde, zachtheid dat binnen stroomt in zijn eigen ritme.

En dat Het Veld Van Overvloed tussen mijn vingers kwam,
Gemanifesteerde Ideeën / Behoeften.

Dit is net zo’n behoeften wat ik heb gehad vanmorgen tijdens de ochtend-wandeling. Een behoeften om de Zon te zien te voelen en ervaren, de mooie diepe Oranje kleur de lucht heel licht Turkoois maar toch met een Felheid, een Goude kleur in een streep Wolken die net weg aan het trekken is omdat het ochtend wordt.
De Stilte, die het met zich mee draagt, mijn vrienden de Vogels die me begroeten met hun ochtend lied.
Deze ochtend glorie valt ook onder Veld van Overvloed het geeft een gevoel weer dat de gehele dag stroomt in je, geeft je kracht en energie om de ideeën die al iets uit gewerkt zijn glans te geven, en weer uitwerken tot het een mooie Diamant/Berg Kristal is die schittert van …….. Dan is die behoeften vervult in al zijn lagen, op alle niveaus, dit brengt Te Vredenheid tot groei, en schept ruimte om naar het volgende nieuwe te gaan .

Zijn mijn behoeften niet bevredigd dan ben kun je een frustratie gevoel, krengerig, brommig, niks lukt, ik ben zielig toneel stukje, enz.
Maar niet alleen ik maar de omgeving ook, kijk eens hoeveel personen je in een dag tegen komt die krijgen iets van deze energie mee, je steekt aan. De sfeer wordt anders we kennen het allemaal wel. Alleen we verwoorden het niet ,zeggen niks denken alleen, “he bah het is nu niet meer zo gezellig, of he ik heb het iets koud, een koude rilling die over je rug loopt, de nek-haren overeind zet?? ” Ben eerlijk en je weet waar ik het over heb.
Als de ander iets minder in zijn vel zit heeft hij/zij het zo op gepikt en wat dacht je van de HSP ers. die nog eerder dan je denkt. Daar wordt dan van gezegd :: zo die ADHD-er, zo druktemaker, wat jij grote mond, ook dit soort uitlatingen kennen we allemaal.

Maar daar hoef jij je niet schuldig over te voelen het drukt alleen maar meer op je??? Ja toch. Maar geef je het voeding dan is het een ander verhaal, je weet je krijgt wat je Creëert.

Dus als je een frustrerend gevoel krijgt vandaag dan kijk waarom dat is, waar komt het vandaan, kan ik dit gevoel de behoeften geven zodat het vervuld is zoals het Veld van Overvloed is.

Deze foto kwam met de kleuren overeen die ik beschrijf heb het van het internet afgehaald ik had zoals gewoonlijk nu geen telefoon of camera opzak.
Dus voor mij de les neem het mee,;;;;;

Ik wens jullie een fijne dag toe.

Warme Hart Groet,

 

ochtend glore jouw foto bewerkt