Overgangsritten=Verandering.

Goedemorgen Lieve Mensen,

Het is een prachtige ochtend met heldere lucht en de zon laat zich zien.

Daarom heel mooi dat de Overgangsritten aan ons getoond worden
Dat was gister met het weer heel duidelijk zichtbaar.

Overgangsritten=Verandering.

Er vind verandering plaats kijk maar een som je heen, wat zie je ?? Dit is ook voor ieder weer anders, ieder neemt anders waar, en interpreteert anders, de reactie is anders. Als je nu in de Wereld kijkt is er overal een Verandering plaats aan het vinden. De door groei is op gestart om het zo maar te zeggen, het bewustzijn heeft een boost gekregen, dus overal is verandering.
Kijk maar eens op 1 dag wat je beleefd wat een verandering tussen de ochtend, middag en avond heeft plaats gevonden. En dan neem je zelf je reactie eens onder de loep, wat een beweging en verandering hier in schuil gaat is groot, maar daar sta je zo niet 1 2 3 bij stil.

Als je aan het veranderen bent geeft dat: beweging, verandering in Lichaam en Geest, groet en kleine, opvallende en wat je niet opvalt, geleidelijk, of in 1 keer, drastisch en Wereldschokkend, verwarring en verbijstering.
Dat heet GROEI met pijnlijke en vreugdevolle momenten, blijf je spontaneïteit handhaven geef het de ruimte dan verloopt het soepel, dan kan er opwinding en creativiteit ontstaan want er is ruimte, ruimte om te groeien, te leren, je behoeftes te kennen, het zelfde als de Geboorte, Baby, Kind, Puber, Volwassen en de Dood dit zijn ook overgangsritten. Doe het met liefde voor jezelf en de Wereld, maar eerst jezelf, groei en maak de overgangsrit.

Ik wens je een fijne dag toe,

Warme Hart Groet,