Onderwijs door een andere bril

Haallo Lieve lezers,

Ik zat gister in de Auto en ving ” Meester Mark draait door ” intervieuw op in en door mijn gehOOR. we weten dat er veel mis/KAN ZIJN OP SCHOLEN /ONDERWIJS. In het Basis maar ook in het voortgezetonderwijs kan het rammelen. Had het er vandaag over met een leerkracht vandaar toch eff de aandacht geven.

Vaak worden de leerligen als druk en respectloos neer gezet en PESTEN is overal als een groot EI aanwezig. de leerlingen zijn en blijken door het DIGI-perk veel slimmer te worden dus……. de leerkracht rent achter de feiten aan zie het reclame spot je maar eens ;

En Meester Mark vertelde vrolijk wat er ook achter de scherme gebeurt ??!! Jazeker, en wel het volgende;;

Dat er leerkrachten waren die uit eigen tes of uit eigen portemonee dingen betaalde ?? voor de leerlingen. Hé krijgen toch flink subsidies waar blijven die dan ??!!

Hier luister zelf maar eens naar; het is niet duf of saai, zelfs met een vleugje humor;

Meester Mark op NPO Radio 1

Ja, wil jij dat boek ook lezen ? klik hier .

En Ja je kunt hem ook op FACEBOOK toevoegen als je vriend cool.

Als oud Journalist kun je mooi schrijven en vertellen, mee valler maar hij zegt zoals het ook is ,zelf ken ik enkele leerkrachten die het ook zo ervaren,of dat ze zelf veel meer eruit willen halen voor de leerlingen en geheel niet mogen afgeblokt worden. We zien dat ook terug in de ZORG, ZZPér, enz. en alweer doordat het KABINET DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT op plekken waar die helemaal niet behoren?!

Maar goed ik wilde er gewoon even aandacht aan schenken vind dat MEESTER MARK DAT WEL VERDIENT. en eigenlijk heel het onderwijs of niet dan ??!!!

Fijne avond iedereen

 

Bron en info om meer te weten en te leren =

www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3754088/2014/09/24/Fuck-you-meestertje.dhtml

www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3754090/2014/09/24/Hoe-ik-mislukte-als-leraar.dhtml

o4nt.nl/category/nieuws/