Een naschouw van 28 sept

Hallie Hallo, trouwe bezoekers,

Ja, het was eindelijk Zondag, had me op de lezing van Wernard Bruining verheugt en die dag was nu aangebroken. Ja, hahahaah gebroken dat kan ik je wel zeggen. En zeker in het begin. Opstakel op de en onderweg om Harrie op te halen, ik was op tijd dus ruimte genoeg om dit er in te laten passeren. Aankomend bij de zaal geen beheerder en een hoop mensen in het zalencentrum aanwezig maar geen beheerder. Zaal open en hup gauw aan de slag, oef de beamer deed niet juist zijn werk hahaha wat goed van ons om die van ons mee te nemen een backup, alles aan gesloten en geluid getest, de tijd was gevorderd naar 13;00; oeps geen beheerder tijd om plan B te bespreken en water gaan halen bij de winkel. En als net de jongen die ons hielp wilde vertrekken kwam de Vrijwilligster -medewerkster aan. Hé en zucht van verlichting ontsnapte me, jeeé wat een uitdagingen in het STRESS-moment zeg. Ook voor Harrie was het behoorlijk zwaar, hij zat in de rolstoel wilde helpen maar was gebonden in zijn hulp. Ik vloog op en neer maar streek weer ter plaatsen (hihih) De dranken waren binnen en toen kwamen de 1ste mensen voor de lezing aan.

Een kleine communicatie foutje trad op maar ging ook weer weg doordat ik kordaat optrad.( hé een vooruitgang voor mij) Heel menselijk is dat en heel BEWUST van mij zelf omdat zo ter plekke te mogen ervaren. Harrie was lekker aan het kletsen en maakte stil een rustige indruk. Zo verwelkomde we de bezoekers ieder op eigen wijze. Nog gauw wat munten geregeld omdat ze 1 consumptie bij de prijs in begrepen was waar steeds meer verwarring over bestond. Maar goed.

Ik weet dat het een eenheidservaring is- het was wel een moment van inzicht. weet je, ik zie mensen en objecten om me heen als gescheiden dingen, maar als je zo gezegd inzoomt en kijkt op niveau, dan zijn er geen VASTE GRENZEN. Alles is in beweging, en beweegt in elkaar en om elkaar heen. We zijn eigenlijk allemaal een centrum van een afspiegeling van het heelal en o zo verbonden met elkaar. Het inzicht verschafte me net RUST, een trigger van uitdagingen om te zien hoe ver ik in mijn eigen proces ben/was. Dus in feite deze mensen hielpen mij om te kijken of ik in BALANS bleef. Geweldig toch als je het zo mag zien. Net zoals alles die dag zo was zoals het behoort te zijn dat heb ik vaak gezegd gisteren.

We begonnen gelukkig en ik zei heel kordaat; Over de entree is blijkbaar een communicatie foutje in geslopen dus daarom is de drank gratis. En gaf de micro door aan Wernard na de verwelkom groet natuurlijk.

WIJ WILLEN ALS TEAM VAN TAKE CARE 4.

De Fam. Zegers vanuit dit bericht heel veel kracht en sterkte wensen met jullie moeder/oma, op deze wijze.

1370787549393

Zij heeft helaas uiteindelijk de zaal moeten verlaten omdat ze heel ziek was en de leeftijd van in de 80 als ik mij niet vergis, zij die dit zelf wilde omdat ze kanker heeft. en info wilde.Zo zie je dat ieder zijn eigen kruisje draagt (gezegde)

Er was een gevarieerd gezelschap / een fijne groep niet, zo grote groep maar wel een die elkaar versterkte in het zijn. Het was/leek mannen dag te zijn want de ziekte Prostaatkanker vloeide de middag binnen ( om het zo te zeggen ), en in alle fases van de ziekte waren er personen die wilde vertellen over hun ervaringen -waarnemingen en ook hun vragen omtrent dit ziekte beeld hadden. en ieder luisterde aandachtig en met veel interesse naar elkaar.
Dit was heel mooi gezegd door een bezoeker; “ ACCEPTEER JE HULPELOOSHEID. Als je eenmaal begint met accepteren zul je zien dat je hulpeloosheid langzaam maar zeker verdwijnt, ook de ANGST. Zo blijf je positief en krijg je kracht. “ mooi gezegd maar het is wel zo.
Als je dan hoort dat de Hennep zo bruikbaar is in vele vormen voor de mensheid dienen kan en het milieu, wij weten dat wel. Hebben er vaak artikelen over gemaakt. De hoeveelheid die een persoon thuis mag hebben, ik adviseer 2 stuks. waarom 2 als de ene plant niet zo goed groeit , het geeft voor 1 jaar olie 1 plantje dus waarom weer die OVERVLOED HEBBEN wat geheel niet nodig is ; zeg  nu zelf ???? We moeten de HENNEP uit het crimineel DAGLICHT halen en niet zelf  die uitdaging aan gaan. Ben ook BEWUST hiervan. Waarom het eigenlijk op MOEDER AARDE GROEIT EN WAAR ZE HET VOOR BEDOELT HEEFT. Zoveel doeleinde dat dit plantje bieden en geven kan ?? voor jezelf en voor de toekomst van onze kids.

WEET DAT HENNEP GEEN MEDICATIE VERVANGEN KAN ALLEEN EEN AANVULLING OP JE GEZONDHEID MET TOEGEVOEGDE WAARDE VAN EEN VERBETERD LEVENSTYLE.
Hier is de link om het Boek van Wernand Bruining te kunnen bestellen.

Het was een geslaagde lezing.

Een dag met veel triggers voor al depersonen die aanwezig waren.

Dus nogmaals ; -De dag was zo zoals het behoorde te zijn- op dat moment met al zijn toeters en belle.

Ik dank nogmaals Wernard Bruining en zijn helpers  voor de fijne na de middag. De wijsheid en kennis die hij door heeft gegeven aan ons en allen die aanwezig waren.

White Love for You All

Take Care 4