ZORG = GROZ(elementen)

Hallie Hallo lieve mensen,

Ja, jee wat een titel hé.

ZORG = GROZ(ELEMENTEN)

Gewoon simpel de ZORG LIGT IN GRUZELEMENTEN zo simpel is dat.

Ik wilde eerst geen aandacht meer aan schenken aan heel dat pakketje ZORG. maar ik vond vanmorgen nog een paar recente heel recente info die ik jullie eigenlijk niet onthouden wil. Mensen die de site vaak bezoeken weten nu ongeveer dat ik stukken van de puzzel bij elkaar zet alleen JIJ ZELF dient ze nog zo te voegen dat JIJ het ZELF ook begrijpt.

Als je dat zelf doet dan snap je ook wat er om je heen gebeurt, en hoe je er wel aandacht aan kunt geven dus dat heet ALLERT ZIJN. Alleen JE LAAT JE NIET MEE SLEUREN IN DIT CIRCUS. En dat is net wat ze willen je ANGST aan duwen en praten en wat dacht je van Mind control ? die is goed hé

Ik zal een stuk citeren van de VOLKSKRANT ;

Marlou van Hintum schrijft een mooie stuk,bij de bron vermelding kun je haar volgen op twitter. Ze schrijft het volgende ;

Behalve de onvermijdelijke top verdieners die we op televisie kunnen bewonderen, zijn er ook nogal wat ‘toppers’ in de zorg die met een tonnetje of vier naar huis gaan. En daar word ik boos over. Waarom?

Omdat ze van mij dat geld best mogen verdienen – als.

Als ze ervoor zorgen dat mensen in een verzorgingstehuis niet een uur lang op de wc hoeven te zitten voordat ze eraf gehaald worden. Niet alleen brengen ze dagelijks enkele oncomfortabele en onaangename uren door op een koude toiletbril, ze krijgen er nog doorzit plekken van ook. Waarvoor ze medicatie nodig hebben.

Als mensen niet langer hoeven te kiezen: om 22:00 naar bed, en zo niet, dan ergens na middernacht – en wel op het moment dat de dienstdoende verpleegkundige er tijd voor kan maken. De verpleegkundige die met haar autootje en haar mobiele telefoon vaak kilometers ver weg zit, om daar andere mensen van de plee te halen en in bed te stoppen.

Als mensen in verpleegtehuizen niet langer gedrogeerd worden met medicijnen om ze rustig te houden. Of vastgebonden.

Als verpleegkundigen niet langer met een stopwatch in de hand binnenkomen omdat ze binnen het minutenbudget per patiënt moeten blijven.

Als zorgassistentes, die vaak wél even tijd kunnen nemen om een praatje te maken, koffie te zetten en iets extra’s te doen, niet worden wegbezuinigd. Duuuure dames, hoor! Fulltime kosten ze (maximaal) echt wel 2000 euro bruto per maand. Inderdaad, dat zijn 16 vrouwen die samen het salaris verdienen dat u in uw eentje mee naar huis neemt.

Ja, ik ben boos. Omdat ik intussen zie dat in de zorgwereld professionals zich beijveren om mensen die zich ongezond gedragen, hogere premies te laten betalen.

Weet je wat ongezond gedrag is? Zelf een dikke Audi rijden en je schouders ophalen over al die mensen die noodgedwongen in hun eigen stront moeten liggen.

Ga je werk doen! Zorg ervoor dat we in dit land humane zorg hebben voor mensen die nu liggen te creperen. Om zoveel mensen gaat het niet: zo’n 100.000 in een verzorgingshuis, en ruim 50.000 in een verpleeghuis.

Regel Dat. En als je dat niet kunt, lever dan als de wiedeweerga die vier ton in, en ga je heel diep zitten schamen.

En we  WETEN allemaal dat HET WAAR IS WAT HIER BOVEN STAAT.

Mijn vader zit in een verzorgingstehuis omdat hij de Vasculaire Dementie heeft, ik zie veel en spreek vaak met de verpleging. Zij durven zelfs niet anoniem te spreken hier over bang dat ze geen baan meer hebben HALLOOOOOO BINGBONG BINGBONG Ja, je leest het goed. Het wordt stil gezwegen met hele grote gevolgen dat dat met zich mee brengt. De druk in de verpleging is immens groot ze denken om te stoppen omdat ze DIT zo niet willen, vele stress klachten enz., Ja, hulp van vrijwilligers waar ze dankbaar voor zijn. Die is maar 2 -2,5 uurtjes dan zijn ze nog bezig met wassend, de hulp is voor ontbijten ( er is 1 verpleger voor 5á 6 bewoners ) die echt hulp nodig hebben duhhhhhé. in de middag is er wel eens een vrijwilliger om te koken en te helpen, in de middag liggen er 3;á 4 op bed,  na het koffie drinken begint het feest weer, en in de avond is de verpleging ook ALLEEN. Ja, je leest het goed. ik heb dat al vaker aangekaart en val iedere keer in herhaling zo voelt dat voor mij maar goed de wake up fase is moeilijk de oogjes blijven graag dicht om niet te zien. O ja, UWVRESELIJK klik hier en…. kijk eens wat een verrassing, je wordt er gehoord net EVEN iets anders.

o ,ja deze vond ik ook mooi ,alleen ik voelde haar energie van overvallen en overmeesterd, niet weg kunnen omdat ze toch achter een rollator loopt en er afhankelijk van is. Dus deze belaging was nodig om haar te laten horen wat ER NU ECHT AFSPEELT IN SAMENLEVING en ze zegt meerder malen dat er kennis van + aan gegeven MOED ( met een D daar is moed voor nodig om het ook te doen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )  Ze nam wel even de tijd en vond de ruimte om antwoord te geven dat is heel mooi. Dus luister eens goed wat ze zegt.

Dus vandaar deze oproep ;

“‘ STUUR JE ERVARINGEN OP NAAR HAAR. ”

Als het door iedereen gedaan wordt dan puilt die mail-box en brievenbus uit en net zoals bij Harrie Potter weet je nog ?

p.txt

 ” Wat ze er niet bij vertellen is dat sinds de invoering van het nieuwe belastingstelsel in 2001 maar liefst 70 miljard (!) van de AWBZ-premies niet zijn besteed aan zorguitgaven maar door de politiek voor andere doeleinden worden benut.”

Dit deelt de Platform Gehandicaptenbeleid Maastricht  mee lees via de link het hele artikel ik heb dit alleen geciteerd omdat er totaal GEEN AANDACHT VOOR IS ==== EN WEL REALITEIT DUS ???????!!!!!………….AWBZ

Zo tot zover de update over onze ZORG.Thanks for SHARING this news.

White love for you ALL

 

bron voor info = hier;

volkskrant

Foto is van;  maria-duurzaam.blogspot.nl/2013_04_01_archive.html

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/09/brief-van-westerse-burgers-aan-russische-bevolking/

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/09/glaxosmithkline-dumpt-levend-polio-virus-in-belgische-wateren/