UNDER THE … onder de domme

Hallo Lieve bezoekers,

Wie kent de serie UNDER THE DOME ??!!

Wie heeft die gezien en gevolgd ?!!

Ik zal wat trailers laten zien  eff opfrissen ons brain;

citeer een stukje uit  sum of us ; In een tijd waarin het water schaars is wereldwijd, het is schandalig dat Nestlé onbeperkte hoeveelheden van onze natuurlijke hulpbronnen te verkopen voor een enorme winst kunnen trekken. voorzitter van Nestlé zegt dat “extremistische” NGO’s zijn verantwoordelijk voor het idee dat water een mensenrecht en dat water moet een marktprijs hebben – blijkbaar denkt hij dat de “marktprijs” voor hem is $ 2.25.” ( kun je de petitie tekenen en delen wat belangrijk is  thanks )

Is dit ver gezocht heeft mijn brain over uren gedraaid en gemaakt ?? ik vind dit wel een stuk wat ook in deze serie terug komt ook de vervuiling ervan ?!!

Net zoals de lucht ik kijk vaak naar boven, en weet door mijn Innerlijkweten dat dit een soort lucht is die niet bestaat maar gecreëerd is net een deken. Tegen over de wolken die regen,sneeuw,hagel en onweer bevatten. ??!! Ja,wat doe je eraan en je kunt niks doen je bent niet bij machten  om het zo maar eens te zeggen.

 

Eigenlijk is dat een groot plaatje/stukje van de puzzel van het geheel.

https://www.youtube.com/watch?v=DF0TVq3huv0

https://www.youtube.com/watch?v=dl3SAiXUQpw

 

Ja, het is een gekheid hé, gewoon rustig door ademen dat is belangrijk alert zijn in je omgeving en heerlijk je eigen leven leiden dat is wat er van ons gevraagd wordt.

Ik zeg gewoon doen.

White love for you All.

BRON EN VERDERE INFO HIER ;

www.vancouversun.com/news/metro/charge+bottling+million+litres+groundwater/10791463/story.html

www.ninefornews.nl/spionagediensten-financieren-klimaatonderzoek-om-weersbeinvloeding-als-wapen-te-gebruiken/