Wat zeggen de sterren ons

Hallo Lieve bezoekers,

Jee, het wordt wat als je naar Kaypacha, het verklaart veel het gedrag wat we zien nu wereldwijd van de leiders en buurt genoten.

OOk voor jezelf zal het schudden worden.

De mantra =

With bold determination,
I set my course and go,
Knowing that conscious attention,
Will help me reach my goal.

Met gedurfde vastberadenheid,
ingesteld ik mijn loop en gaan,
Wetende dat bewuste aandacht,
zal me helpen mijn doel te bereiken.

Ja, dat voel ik wel heel sterk mag ik wel zeggen. je hebt eerder het spel door en je berust erin. Berust erin in die wijze dat het ten goede voor jouw is. JE LAAT HET BIJ DE ANDER ; ZIJN GEDRAG,en al wat daar bij hoort . Je reactie zal anders zijn ,let er maar eens op.

WEET JE WAT ; WE GAAN KIJKEN VEEL PLEZIER.

Deze foto’s kun je ook zien op Ditrianum op FB.

WHITE LOVE FOR YOU ALL.