Nigeria en……….

Hallie Hallo Lezer,

Ik wil dit nog even onder de aandacht brengen en een paar linken samen smelten. Ik denk dat daar veel verbanden in zitten en zo triggeren om meer aanvulling te vergaren. Misschien heb JIJ die wel deel zou ik zeggen te balangrijk om het stil tehouden. we worden bedolven met Amerika,Russland en EU, o Ja, het vliegtuig MH 17. En dan wel zo dat je op de tv niks anders meer ziet dan clowns die het presenteren met een herhaling aan nieuws. Terwijl wereldwijd zoveel gebeurd

https://www.youtube.com/watch?v=ejym4mKelhM

Je wordt er stil van Hé. WTF gebeurt daar.

Ze zeggen het zelf BLIND van de RIVIER ja van de OLIE die nu laat zien hoe schadelijk de stof is.

Er wordt zoveel geld is verdiend aan de olie-industrie, dat de bewoners zelf er nauwelijks iets aan hebben dat liedje kennen we dat is nog altijd zo de dikkoppen varen er welbij?!. De meesten mensen van hen zijn afhankelijk van landbouw, visvangst of -kweek en het verzamelen van slakken en andere producten uit de bossen. Olievervuiling betekent voor hen dat er geen drinkwater is, dat vis oneetbaar is, dat de akkerbouw jaren stil zal liggen en dat gewassen niet willen groeien Hoe duidelijk wil je het nog hebben ?? Ze worden levend de dood in gedreven, oorlog is ook nog eens in dat land, dus de armoede is heel hoog daar.

Citeer een stukje uit Milieudefensie ;

Shell koos ook vanochtend weer voor de strategie van het rekken van de procedure, door te stellen dat het hof zich eerst moet buigen over de vraag of het wel bevoegd is om deze zaak te behandelen, voordat het hof oordeelt over ons verzoek om inzage in bedrijfsdocumenten van Shell die van belang zijn voor onze bewijsvoering.Deze respons van Shell is een teken dat Shell, net als in eerste aanleg, een strategie hanteert die gericht is op het opwerpen van zoveel mogelijk formele hindernissen. Ze nemen op deze wijze geen enkele verantwoordelijkheid voor de vervuiling in de Nigerdelta en staan een duurzame oplossing voor de duizenden bewoners van het gebied in de weg.

In paragraaf 92 (g) heeft het Hof geoordeeld:

“Korte van een politie of militaire of paramilitaire verdediging van de leidingen, het is mijn oordeel dat aan het vereiste beschermingsniveau in sectie 11 (5) (b) impliceert een algemene afscherming en zorgzame verplichting. Een voorbeeld die onder dit zou de ontvangst door de licentiehouder van de informatie die kwaadaardige derden zijn van plan om in te breken in de pijplijn bij een ongeveer definieerbare tijd en plaats; bescherming zou wel meestal om het informeren van de politie van deze en mogelijk vergemakkelijken van de toegang voor de politie desgevraagd. Andere voorbeelden kan ook binnen het vereiste onderhoud vallen, zoals het vernieuwen van beschermende coatings op de pijpleiding of, met de komst van nieuwe en betrouwbare technologie, het aanbieden van bijgewerkte anti-sabotage-uitrusting die kan geven vroeg en bruikbare waarschuwing van knoeien met de pijplijn. “

Het is te gek voor woorden en dat kan nog tot 2015 doorgaan zo. Als jij iets doet wordt je meteen opgepakt, en zij kunnen doen wat ze willen ?? Wat een Wereld van verschil vind je niet. Terwijl zij tocch echt wel de oorzaken zijn van veel geweld en woede tegen elkaar het brengt de mens tot madnis.

Al ruim 150 dagen zijn de 200 schoolmeisjes nog steeds niet terug. Families wachten in doodsangst als er is weinig bekend over de verblijfplaats van de meer dan 200 ontvoerde meisjes. De oorlog gaat nog altijd door daar.   zie hier het filmpje.

Dit is wat de My Daily News meld over de zaken in Nigeria met het EBOLA virus;

Directeur-generaal van het Nationaal Agentschap voor de Food and Drug Administration and Control (NAFDAC) Dr Paul Orhii, heeft verzekerd Nigerianen dat sommige geneesmiddelen en vaccins mogelijk snel kan worden gevonden om de gevreesde Ebola Virus Disease (EVD) bevatten.

Dr Orhii vermeld in een verklaring in Abuja beschikbaar gesteld aan de Daily Newswatch, door het agentschap directeur van Special Duties, Dr Abubakar Jimoh dat “We hebben een aantal Nigeriaanse remedies die we kijken naar de voet en na onderzoek we hopen dat ze zullen in staat zijn om het Ebola-virus bevatten, zodat Nigerianen hoeven niet in paniek te raken. “

Hij legde uit dat het dodelijke virus is niet een doodvonnis in Nigeria als de federale regering, door de inspanningen van het ministerie van gezondheid heeft effectief beheerd de situatie en stopte de rampaging verspreiding van de ziekte.

Volgens hem zou er al snel een duurzame oplossing voor het dodelijke virus te zijn zoals sommige vaccins worden klinisch geëvalueerd met een zeer hoge kans van de bestrijding van de ziekte.

Dr Orhii die onlangs teruggekeerd van een spoedvergadering van de gezondheidsautoriteiten van de leden – landen in Genève bijeengeroepen door de World Health Organization (WHO) om opgevoerd de wereldwijde inspanningen voor de ontdekking van vaccins voor de genezing van de dodelijke Ebola.

Volgens hem Nigerianen zijn vol lof en waardering uit aan president Goodluck Ebele Jonathan en de minister van Volksgezondheid, professor Onyebuchi Chukwu voor het Ebola-virus door middel van snelle inzet van voldoende middelen, materiële middelen en personeel om strategische plaatsen effectief te bevatten.

De directeur-generaal zei, Nigerianen zijn trots op de huidige inspanningen van de overheid zo veel landen leren van de methoden en strategieën door Nigeria aan het Ebola-dreiging te bestrijden.

Hij drong er bij de Nigerianen in de diaspora te voelen vrij om naar huis te bezoeken als de dreiging van de dodelijke ziekte daadwerkelijk is opgenomen door de overheid.

Dr Orhii echter waarschuwde Nigerianen waakzaam te zijn omdat sommige gewetenloze elementen zijn begonnen het benutten van de Ebola-virus schrikken op de markt nagemaakte testkits en sanitaire producten.

Dat heeft het land ook nog eens erbij en we weten dat het niet geheel zuiver is dat EBOLA virus.

Maar Shell blijft doorgaan lees dit artikel maar wat er in Wanttoknow staat. Tenminste als je nog durft dan !! ja,ja ,ja JAZEKER  EN OOK HIER WEER Zit je daar komt die ; Milieudefensie roept Shell op een schaliegascontract met de Oekraïense staat te verbreken wegens milieuschade en sterke vermoedens van corruptie.

Is dit niet allemaal toevallig dat dat ook weer hierin terug komt alweer Corruptie die hoogtei viert en alweer SHELL die er bij inzit.Oke een stukje citeer ik hier uit dan van wanttoknow;

” Giftig frackingwater in open bassins
Milieudefensie en Friends of the Earth Ukraine onderzochten de afgelopen maanden de Oekraïense boorlocaties van Shell. Zij ontdekten dat vervuilde boorvloeistof en frackwater daar worden opgeslagen in bassins in de open lucht, die slechts met een laag plastic van de ondergrond gescheiden zijn. Het water bevat frackchemicaliën en van nature in de diepe ondergrond voorkomende gevaarlijke stoffen zoals zware metalen, vluchtige organische stoffen en radioactief materiaal. Deze stoffen zijn gevaarlijk voor de gezondheid wanneer ze in het grondwater terecht komen of uit de bassins verdampen.”

https://www.youtube.com/watch?v=RNXW4-Yk-to

Gepubliceerd op 30 mei 2014
Demonstranten verzamelden buiten het Marriott Hotel in Kopenhagen op de openingsdag van de driedaagse conferentie Bilderberg Groep. Activisten deelden flyers en brachten spandoeken met anti-Bilderberg slogans

Zet je toch aan het denken off nei dan ??????? komen ook om d ehoek kijken hé

En wij maar overspoelt worden met MH 17 terwijl er iets heel anders onder het gras ligt tebroeden. Respect voor de nabestaande dat mogen we niet vergeten. En zij hebben toch wel recht op wat er gebeurt is of nie in plaats die leugens. Ja, die complot-theorie wordt er dan gezegt maar ondertussen !!

Dit is een stukje van MyDailynews;  Ha en wat zien we daar dan  weer ;;;;; Jazeker ok weer SHELL

De heer Salmond’s visie van een energie-rijke toekomst werd afgedaan als fantasie door een vooraanstaande Schotse oliebaron en BP en Shell kwam ook uit tegen de onafhankelijkheid.

We weten dat de Bilderberg groepje ook Shell goed omarmd jazeker ons Beatrix is daar ook bij zij is een stukje van Shell wist je dat?

 

Gepubliceerd op 28 mei 2014To name a few.
USA Berggruen, Nicolas Chairman, Berggruen Institute on Governance
on ITA Bernabè, Franco Chairman, FB Group SRL
DNK Besenbacher, Flemming Chairman, The Carlsberg Group
NLD Beurden, Ben van CEO, Royal Dutch Shell plc
SWE Bildt, Carl Minister for Foreign Affairs
INT Breedlove, Philip M. Supreme Allied Commander Europe
SWE Buskhe, Håkan President and CEO, Saab AB
TUR Çandar, Cengiz Senior Columnist, Al Monitor and Radikal
ESP Cebrián, Juan Luis Executive Chairman, Grupo PRISA
FRA Chalendar, Pierre-André de Chairman and CEO, Saint-Gobain
CAN Clark, W. Edmund Group President and CEO, TD Bank Group
INT Coeuré, Benoît Member of the Executive Board, European Central Bank
IRL Coveney, Simon Minister for Agriculture, Food and the Marine
GBR Cowper-Coles, Sherard Senior Adviser to the Group Chairman and Group CEO, HSBC Holdings plc
USA Donilon, Thomas E. Senior Partner, O’Melveny and Myers; Former U.S. National Security Advisor
DEU Döpfner, Mathias CEO, Axel Springer SE
GBR Dudley, Robert Group Chief Executive, BP plc
USA Feldstein, Martin S. Professor of Economics, Harvard University; President Emeritus, NBER
CAN Ferguson, Brian President and CEO, Cenovus Energy Inc.
GBR Flint, Douglas J. Group Chairman, HSBC Holdings plc
Peter Chairman, Global Counsel LLP
USA McAfee, Andrew Principal Research Scientist, Massachusetts Institute of Technology
PRT Medeiros, Inês de Member of Parliament, Socialist Party
GBR Micklethwait, John Editor-in-Chief, The Economist
GRC Mitsotaki, Alexandra Chair, ActionAid Hellas
ITA Monti, Mario Senator-for-life; President, Bocconi University
USA Mundie, Craig J. Senior Advisor to the CEO, Microsoft Corporation
CAN Munroe-Blum, Heather Professor of Medicine and Principal (President) Emerita, McGill University
USA Murray, Charles A. W.H. Brady Scholar, American Enterprise Institute for Public Policy Research
NLD Netherlands, H.R.H. Princess Beatrix of the
ESP Nin Génova, Juan María Deputy Chairman and CEO, (CHP)
USA Perle, Richard N. Resident Fellow, American Enterprise Institute
USA Petraeus, David H. Chairman, KKR Global Institute
CAN Poloz, Stephen S. Governor, Bank of Canada
INT Rasmussen, Anders Fogh Secretary General, NATO
USA Rubin, Robert E. Co-Chair, Council on Foreign Relations; Former Secretary of the Treasury
USA Rumer, Eugene Senior Associate and Director, Russia and Eurasia Program, Carnegie Endowment for International Peace
NOR Rynning-Tønnesen, Christian President and CEO, Statkraft AS
GBR Sawers, John Chief, Secret Intelligence Service
NLD Scheffer, Paul J. Author; Professor of European Studies, Tilburg University
NLD Schippers, Edith Minister of Health, Welfare and Sport     ( vandaar dat genusel met die sport van Russland toelaten of niet ??!! ) we gaan verder met de lijst.
USA Schmidt, Eric E. Executive Chairman, Google Inc.
AUT Scholten, Rudolf CEO, Oesterreichische Kontrollbank AG
USA Shih, Clara CEO and Founder, Hearsay Social
FIN Siilasmaa, Risto K. Chairman of the Board of Directors and Interim CEO, Nokia Corporation
ESP Spain, H.M. the Queen of
USA Spence, A. Michael Professor of Economics, New York University
USA Summers, Lawrence H. Charles W. Eliot University Professor, Harvard University
IRL Sutherland, Peter D. Chairman, Goldman Sachs International; UN Special Representative for Migration
SWE Svanberg, Carl-Henric Chairman, Volvo AB and BP plc
USA Thiel, Peter A. President, Thiel Capital
DNK Topsøe, Henrik Chairman, Haldor Topsøe A/S
GRC Tsoukalis, Loukas President, Hellenic Foundation for European and Foreign Policy
USA Warsh, Kevin M. Distinguished Visiting Fellow Stanford University
USA Wolfensohn, James D. Chairman and CEO, Wolfensohn and
USA Zoellick, Robert B. Chairman, Board of International Advisors, The Goldman Sachs Group
http://www.blacklistednews.com/Offici…

 

Zo lieve mensen dat is nog al wat hé.
Jee, gewoon door gaan met ademhalen zeggen we dan maar. Meer kunnen we nie doen maar wel waakzaam blijven. Alles in verandering dit ook de waarheid komt toch boven drijven net als een lijk die je eerst onder houd met stenen, zijn die eraf dan drijft het naar de oppervlakte maybay te kort door de bocht maar zo is het wel.
Hoe sta je in het geheel dat is de uitdaging ga niet mee met dit cirus doe je eigen act je eigen spel daar heb je het druk mee geloof mij maar. Angst viert geen feest meer dat is je kracht.
Ik wens je een fijne dag toe en dit ;

Heden en toekomst zal overschaduwt worden door het verleden dat zich blijft herhalen.

heart_hands_b_w_photo_print-r24f82b00f5d44719b2e15f7b61894263_82er_8byvr_512
White love for you all

Bron van info;

http://www.amnesty.nl/shell-in-nigeria

https://milieudefensie.nl/shell-in-nigeria/de-grootste-olieramp-op-aarde

http://www.mydailynewswatchng.com/ebola-nigeria-close-local-remedies-nafdac-dg/

https://milieudefensie.nl/shell-in-nigeria/rechtszaak

https://milieudefensie.nl/shell-in-nigeria/nieuws/vervolgstappen-shell-rechtszaak-bekend

http://www.thenigerianvoice.com/news/157071/1/business-and-human-rights-in-africa-first-un-regio.html

http://www.dailymail.co.uk/home/index.html

http://www.gewoon-nieuws.nl/2010/06/koninklijke-shell-oil-spill/

http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/06/bilderberg-conferentie-2013-meer-dan-een-complot/