FRAUDE = WERELDWIJD

Hallo en een goede dag lezers,

dieren moppen

Ja de dag begint in MIST GEHULD. Nu dat is deze melding ook,het mag opgeklaard worden vind je ook niet,het is genoeg geweest dat de burger op draait voor hun gerommel in zaken en dingetjes en…..datjes…..

Jee, waar ik het over heb bekijk de titel maar eens,en ja, het is WERELDWIJD  en in je eigen ACHETRTUIN lieve schat.

doofpot-cartoon-06-07-2013

Dus ik ga het hier over hebben en er een mooi rijtje van maken dat maakt het overzichtelijk voor je.

Zo daar gaan we dan.

Wat is fraude nu eigenlijk precies laten we dat eens wetenschappelijk opzoeken ; dit is wat

Ensie.nl er over zegt == Fraude is een vorm van bedrog waarbij zaken anders worden voorgesteld dan de werkelijkheid. Het doel van een fraudepleger is het bevoordelen van zichzelf of anderen, op een manier die in strijd is met de wet.
Kenmerken van fraude zijn: er is sprake van een misleidende voorstelling, er wordt geprobeerd een economisch voordeel te behalen, er is opzet in het spel, er is sprake van een benadeelde en er is sprake van onrechtmatig handelen.

Nu gewoon op zijn boers == de zaak beflessen /besodemieteren. Dit is kort en al om vattend.
De hoeveelheid aan keuze in besodemieteren of de zaak beflessen is heel breed. Ik zal er een paar voorbeelden van geven oké.
Examenfraude,Belastingfraude,Bouwfraude,Verzekeringsfraude,Verkiezingsfraude,Uitkeringsfraude, Ziektekostefraude,Gemeentefraude.Overheidfraude,EUfraude,enz.

O.ja en wat ook een hele krachtige is je eigen fraude = je verloochenen = liegen = je anders voordoen dan dat je werkelijk bent . en dit spel sluimert door in al die andere fraudes dus begin eerst bij jezelf . Ga in eerlijkheid en neem je verantwoordelijkheid over je zelf als je dat kunt dan kun je al dat ander ook zonder dat er fraude inzit of dat je het dient toe te passen dat is dan geheel overbodig.

Maar als De voorbeelden dit weer geven en zich hierin en hieraan schuldig maken, ja , dan is het niet zo gek toch ??
Dit staat vandaag in Geen Nieuws.; en het komt van het Eindhovensdagblad af ,DIE WE GRAAG DEZE EER WILLEN GEVEN DUS;

 

 

Het Eindhovendagblad komt met dit raport zie hier ; citeer er een stukje uit ;

Strafbaar feit gepleegd.

KAFI stelt vast (Dat blijkt uit het nog geheime rapport van KAFI Integrity, dat in het bezit is van het Eindhovens Dagblad.) dat in Nuenen ‘onrechtmatig’ is gehandeld en veronderstelt dat sprake is geweest van een strafbaar feit. Justitie besluit nog deze maand over een eventueel strafrechtelijk onderzoek. Het college van B en W besloot eind mei het rapport toch niet openbaar te maken op advies van het Openbaar Ministerie. Daarover werd een verhit debat gevoerd in de gemeenteraad die uiteindelijk het besluit tot geheimhouding bekrachtigde.

Dit is wat GewoonNieuws al op maart.23, 2014 schreef citeer dit volgende stukje eruit;

Verzwijgen van tekorten

In de recente afgelopen jaren komt ook het omgekeerde veelvuldig voor: diverse gemeenten verzwijgen grote verliezen, m.n. bij (te ambitieuze?, te weinig doordachte?) grond- en bouwprojecten. Bijvoorbeeld:

  •     Rotterdam verzweeg circa 900 miljoen euro (periode 2007-2012),
  •     Den Haag verzweeg 324 miljoen euro (periode 2008-2012),
  •     Utrecht verzweeg ruim 350 miljoen euro (periode 2008-2012),
  •     Eindhoven verzweeg circa 240 miljoen euro (periode 2006-2012).

Deze verzwegen tekorten hadden allemaal betrekking met “Griekse jaarrekeningen” bij Nederlandse gemeenten en provincies!.

Justitie legt aangiftes naast zich neer

Justitie legt de aangiften van boekhoudfraude gewoon naast zich neer. Het Gerechtshof (Amsterdam) zegt simpelweg: “Belastingbetalers, uw aangiften van boekhoudfraude doen we niets mee, niet zeuren, gewoon uw belasting betalen, u heeft geen recht op correcte informatie over wat er met uw belastinggeld gebeurt!”

Vreemd vind je niet dat ook Eindhoven hier al in vermeld is en nu zijn we een paar maanden verder en >>>>>????!!!!!………….. Ja, schouderophalend WTF IS DIT ALLEMAAL.

Dus als zij dat op deze manier doen net zo als de andere grotere jongens zoals;
EU fraude; http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/02/europa-op-weg-naar-dictatuur-nederland-kijkt-gtst/

Overheids fraude; http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/03/enorme-fraudes-bij-overheid-doen-miljarden-euros-verdwijnen/
Ziektekosten/medische fraude; http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/de-zorgfraude-in-nederland/
Pharmaceutische fraude; http://www.wanttoknow.nl/overige/nog-meer-waarheid-over-de-vaccinatiefraude/

Ja ons Schippertje kan er ook wat van ; http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/01/massale-fraude-en-misdaad-in-de-farmaceutische-industrie/

Bank fraude;http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/05/bankiers-dreigen-met-opblazen-economie-wanneer-zij-strafrechtelijk-worden-vervolgd/

Verkiezingsfraude;http://www.wanttoknow.nl/politiek/verkiezingen/en-de-stembusfraude-gaat-door/

http://www.klokkenluideronline.is/2014/08/rutte-kwam-aan-de-macht-door-fraude/

Jeugdzorg fraude; http://www.martinvrijland.nl/2014/07/10/de-overheid-maakt-gezinnen-bewust-kapot-met-hervorming-kinderregeling/
Alle fraudes op een rij kun je hier op deze linken mooi achter elkaar lezen hoe gemakkelijk is dat. en hoe lang zij het al aangeven in hun nieuws collums. en GEEN MENS DOET WAT . Nee lekker  in de stoel,kopje koffie/glasje bier, voetjes op het bankje ,lekker chille en schaapachtig lachen, en kijken en luisteren en lezen. JA WAT IS DAT OOK AL WEER !! DUHHHÉ, rinkelrinkelrinkel.

index

Via deze link kun je op Google meerdere Fraude melders vinden al zij het dan dat JIJ mensen aangeeft of om te voor komen. Ik ga hier verder niet meer op in. Dit is een spel waar ik me persoonlijk niet mee bezig hou. Dat voelt niet prettig en ik heb een Zuiver Geweten en Intuition,gevoel en HART en dat wil ik graag zou houden.

Maar stel jezelf eens de vraag ? als de STUDENTE DIT ZO GEMAKKELIJK KUNNEN DAT ZEGT TOCH MEER DAN GENOEG OF NIET DAN. Zij worden aangepakt en die dikkoppe niet waar is hier het verschil ??!!

Eigenlijk hebben zij al aangegeven hoe gemakkelijk fraude is, waar de grote lekken zitten dus ik ben ze dankbaar dat zij dat hebben laten zien ,maar HEB JIJ dat ook gezien??!!

Dus als je je verveeld vandaag dan is hier een bezigheids tip lees al die linken in dit artikel dan heb je meteen onderwijs en ben je bij gespijkert o,ja mocht je zelf ook een ervaring hebben in en op dit gebied meld hier en deel het met ons. kan anoniem dat weet je. Gooi die deksel van de put ………………….

Fijne dag toegewenst en

White love for You All