ZIEN EN GEZIEN WORDEN

HALLIE HALLO LEZERS,

We weten dat in ons landje veel verborgen blijft maar dat maakt het ook net even spannend om te zoeken toch ?

Zolas jullie weten hebben we al meerdere keren over de Creatievie plant HENNEP geplaats.

Ja,ja en ooooooooo tadadata kijk eens wat een mooie bril wauw gewldig toch.Ook al is de zomer voorbij de ZON schijnt altijd.

Deze is al in Juni op de markt maar ja, digi kan het rond brengen dus ………..

Ik heb onder aan shoppingslink geplaatst jaja je kunt deze colebrillen bestellen. Maar shop je niet suf hé.( knipoog)

O en weet je dat de lezing van Wernard Bruining op 28 sept is dus …………………. vernieuw je blik zou ik zeggen. Even terug komt op deze gave bril even wat info hier over oké.

Deze cole Collectie is door de  ontwerper Sam Whitten gemaakt.  Een en all-natuurlijke zonnebrillen lijn die uitsluitend is gemaakt van cannabis = Hennep Eyewear. Deze zonnebrillen zijn geweldig voor de ons allemaal zowel jouw als Moeder Aarde, omdat ze zijn gemaakt van hennep-vlasvezels composiet.

index
Als je een zonnebril wilt van natuurlijk gemaakt product en die toch  stijlvol is op je gezicht, eruit zal zien als awesome cole gast.Dan i sdat  deze Hennep Eyewear sunnies zeker. Gemaakt van een mix van vlas en hennep, deze sunnies zijn van hoge kwaliteit en verrassend duurzaam. Whitten legt uit dat op zoek naar cannabis als bouwmateriaal ‘leidde tot de ontdekking van hennep en vlas composiet plaatmateriaal die zijn geïmpregneerd met een eco-vriendelijk bindmiddel.’ Dit organisch bindmiddel ontstaat een hout-achtig materiaal dat is duurzaam en voegt een naturalistische look aan deze zonnebril. Compleet met een bruin frame, deze cannabis zonnebrillen zijn perfect voor de zomer.

SHOPPINGS MOGELIJKHEDEN;

https://www.kickstarter.com/projects/hempeyewear/hemp-eyewear-hemp-fibre-sunglasses

Zoals ik jullie al eens eerder verteld heb kun je kleding, isolation, auto’s enz  Van maken een VEELZIJDIGE PLANT. DIE AFGEDANKT WORDT.  Veel meerzijdig is dan KATOEN. Maar goed vandaar die NEGATIEVE BERICHTEN , terwijl het veel werk gelegenheid bied ??!!! maar ja de massa mens en  DE OVERHEID / EU DIE ZITTEN NIET TE WACHTEN OP WERK ??!!! waarbij het volk goed zal gaan !!!!

EN LAAT STAAN VERANDERING.PUNT.

 

 

Biodiesel

 

Citeer in het nederlands vertaald van de site Dagga.info (link onder aan) ;Titratiemethode
Veiligheid staat voorop: Draag beschermende kleding en een veiligheidsbril. Dit is een ernstige activiteit en niet aangeraden voor een “weekend project”. Dit proces is alleen voor referentie van wat ervaren biodiesel makers zou doen.
Meet gehalte aan vrije vetzuren van uw olie: Meng 1 ml olie met 10 ml isopropylalcohol = 2 daalt phenolthalian oplossing (verkrijgbaar in een hobby winkel chemie set leveranciers). Druppelsgewijs toevoegen van 0,1% loog oplossing (1 gram loog in een liter water) totdat de oplossing blijft roze voor 10 seconden. (20 druppels = 1 ml) Noteer de milliliters 0,1% loog-oplossing gebruikt.

Methanol U zult 200 ml methanol nodig per liter hennepzaad olie. Methanol kan worden gekocht als Drigas verkrijgbaar bij de meeste auto-winkels, lees het etiket voor methanol. Ook Methanol is verkrijgbaar bij racen winkels. Vermijd ijzerhandel methanol (methylalcohol) als het mat overmatig watergehalte bevatten.

Natriummethoxide Voor elke liter hennepzaad olie je een gram korrelige vaste loog voor elke ml van 0,1% loog oplossing gebruikt bij de titratie van vrije vetzuren plus 3,5 gram nodig. Los de juiste hoeveelheid van Lye in de methanol (Red Devil Lye kunnen worden gekocht bij de supermarkt). Het gecombineerde mengsel met natriummethoxide.

Mixer Het type mixer afhankelijk van de grootte van de batch. Een boormachine en verf mixer op een verlengde as werkt goed in een 5 liter emmer.

Omestering: Nadat de loog katalysator volledig is opgelost, zodat er geen sediment, dan de olie worden toegevoegd aan de methanol loog mengsel onder continu mengen. Eerst het mengsel dikker, dunner dan wanneer de reactie voortgaat. Verzamelen monsters om de 5 minuten met een pipet in een reageerbuis of een duidelijke container. Het mengsel wordt gescheiden in een lichte toplaag van biodiesel en een donkere onderlaag glycerine, zeep en katalysator. Voortdurend roeren 30 – 60 minuten totdat de opbrengst constant blijft. Stop dan met het mengen. Ga lunchen. Wanneer kom je terug zal hebben gevestigd in twee verschillende lagen. Je hebt het gedaan! Laat het mengsel regelen voor ten minste 8 uur. Giet af en bewaar het biodiesel toplaag in een andere container. Een duidelijke trechter bodem container is nuttig.

Spoelen: De ruwe Bio Diesel die je net hebt gemaakt kan enige katalysator, alcohol en glycerine resterende die ertoe kunnen leiden dat de motor problemen, dus voor de lange termijn betrouwbaarheid motor deze ruwe brandstof moet worden gespoeld met water. Eerst zachtjes dan meer krachtig naspoelen met water tot het spoelwater helder is en de pH van het spoelwater is dezelfde pH als de levering water. Settle, Decant.

Drogen: Water in de bio Diesel maakt bewolkt dus het zorgvuldig verwarmd moet zijn. Bij 100 C meeste water samensmelt en valt op de bodem. Dit water moet volledig worden verwijderd uit de bodem van de houder voordat verwarmen tot hogere temperaturen.

DOET U DIT WATER verwijderen voordat verdergaande verhitting kan een hevige uitbarsting van de hete vloeistof!

Zodra al het water is verwijderd dan verwarm de bio diesel tot 300 f (150 c) tot ze volledig droog. Cool, filter, en op te slaan biodiesel in een goed gemarkeerd droge gesloten container. 100% hennep DIESEL (hennepolie methylester – HOME FUEL)

Deze brandstof kan worden gemengd in elke verhouding met petroleum diesel. Rollenbank tests blijkt vol vermogen met tot 75% vermindering van roet en deeltjes. Geen wijziging van de motor nodig is om bio-diesel brandstof te verbranden.

Ervaar zelf en neem waar wat dit mooie veel zijdig plantje bied inplaats van roken en high worden, waar het eigenlijk in een kwaad daglicht is komen te staan om de mens er van af tehouden en NET WEL TE ONTDEKKEN WAT HET AANVULT OP HET AARDSE LEVEN.

O ja, en de pannenkoeken smaken trouwens voortreffelijk en kei gezond maar dat willen jullie niet toch ?

Ik zou zeggen ………………. verwijd je blik en geniet van deze mooie dag.

White love for You All

Bron van inspired info =

http://www.hempeyewear.com/

http://www.meioemensagem.com.br/home/marketing/noticias/2014/08/05/Hemp-Eyewear-chega-ao-Brasil-em-2015.html

http://www.metronieuws.nl/mode/hipster-must-have-zonnebril-gemaakt-van-hennep/SrZnih!0zPouVJVKeq8/

http://ihempradio.com/ihr-8-5-14/

http://dagga.info/tag/hemp-bio-fuel/

Link en like FB ; https://www.facebook.com/NDhempgrowers