“Mijn mede-Amerikanen, de storm is op ons.”


…POTUS Tweet Verwachte zon. of ma. 7, 8 april

Volledige mondiale staat van beleg
7 presidentiële berichten gaan naar telefoons, tv’s en radio Wereldwijd
nooduitzendingssysteem wordt tien dagen lang geactiveerd
Regeringen wereldwijd verwijderd vanwege massa-arrestaties naar aanleiding van 500.000 aanklachten
Project Odin geactiveerd: mondiale staat van beleg afgekondigd via nooduitzendingssysteem – Breaking News Alert ! – Amerikaanse mediagroep (amg-news.com)

Het is alleen maar verstandig om voor minimaal drie weken voedsel, water, contant geld, brandstof, medicijnen en essentiële spullen bij de hand te hebben voor jezelf en om anderen te helpen in geval van een ramp.

Judy Note: De timing lijkt te zijn dat (1) op zondag. 7 april of ma. 8 april POTUS tweets “De storm is op ons.” (2) Op ma. Op 8 april brengt een zonsverduistering ook de staat van beleg en (3) tien dagen van duisternis met zich mee, waarbij (4) het nieuwe Starlink-satellietsysteem de reguliere media overneemt en (5) massa-arrestaties worden uitgevoerd op basis van meer dan 500.000 aanklachten die (6) het kwaad uitschakelen Cabal-regeringen over de hele wereld en (7) de Global Valuta Reset brengen door goud/activa gedekte valuta terug naar The People in Sovereign Nations Worldwide.

Tijdstip:

Op wo. 3 april President Trump activeerde de EBS – die op zondag openbaar zal worden gemaakt. 7 april 2024 en kan leiden tot de val van de huidige regering in de Verenigde Staten. https://t.me/+QmoOJgnXaMk2NDc8 https://t.me/+QmoOJgnXaMk2NDc8
Vr. 5 april BREAKING RAPPORT! Greg Reese: Belangrijke gebeurtenissen rond de zonsverduistering van 8 april – Vrijmetselaarsrituelen wereldwijd gepland om de Nieuwe Wereldorde in te luiden (video) – American Media Group (amg-news.com)
Vr . 5 april Wolverine: “De achtste in de VS is een totale zonsverduistering, dan is er het einde van de Ramadan op de 9e en dan het begin van Eid Al-Fitr op de 10e. Laten we kijken of ze ons tijdens de Ramadan een aankondiging van Al-Sudani zullen geven, zoals gezegd.”
ma. 8 april 2024: NASA vuurt drie raketten af ​​op de Eclipse, genoemd naar de Egyptische slangengod “Apep”, in een symbolisch gebaar van “het verslinden van Ra, de zonnegod” en na 3 minuten duisternis zal de “nieuwe zon” symbolisch zijn voor “Koning van de Gouden Eeuw” Horus (onvermijdelijke antichrist). Israël maakt zich klaar om een ​​rode vaars te offeren ter voorbereiding op de herbouw van de Derde Tempel. CERN gaat dezelfde dag de Hadron Collider afvuren, atomen tegen elkaar slaan en proberen te zoeken naar “onzichtbare materie die ons universum beheerst”…De 17e brief (JFK Jr.) op Telegram Thurs. 4 april 2024
ma. 8 april Noodtoestand bij zonsverduistering landelijk uitgeroepen en in Canada: Kentucky, West Virginia, Ontario Canada, Arkansas, Killeen TX, Ohio, Missouri County, Charleston County, Jackson County: https://beforeitsnews.com/politics/2024/04 /wat-is-in-de-hel-gebeurt-staat-van-noodsituaties-nu-wordt-uitgeroepen-voor het hele land-3312333.html
ma. 8 april: Er worden militaire testoperaties verwacht in het Finger Lakes-gebied op de dag van de Eclipse, gericht op ondergrondse faciliteiten die worden gebruikt voor het verhandelen van kinderen.
Het evenement zal ongeveer drie dagen duren en is geïnspireerd op het incident in de Varkensbaai.
Hierna zal er een 10-daagse shutdown van de aarde plaatsvinden en de activering van het Military Emergency Broadcasting System (EBS), dat wereldwijd op tv en radio wordt uitgezonden.
Tegelijkertijd zullen regeringen over de hele wereld tijdelijk worden ontbonden, wat gepaard zal gaan met verdere arrestaties.
Vr. 5 april Frank26: De VS hebben Executive Order 13303 niet ondertekend . Het is sinds 2003 door iedere president ondertekend. Zolang het ondertekend was, kon Irak zijn munt niet herwaarderen. De VS hebben 48 uur de tijd om 115 miljard dollar terug te betalen. Triljoenen worden miljoenen. Soedani beloofde het tijdens de Ramadan. Het eindigt op de 8e en EID is de 9e tot en met de 14e. Dat zal gebeuren voordat Sudani op de 15e in Washington bijeenkomt. Walking Stick zegt dat ons venster 9-14 april is .

Mondiale valuta reset:

Za. 6 april VS weigert Executive Order 13303 te ondertekenen, die sinds 2003 door elke president is ondertekend. De EO verhindert Irak zijn munt te herwaarderen. Er zijn nu 48 uur om 48 miljard dollar terug te geven, met biljoenen op de balans. BREAKING: Verenigde Staten shockeren de mondiale gemeenschap door de handtekening op Executive Order 13303 achterwege te laten, waardoor de valutastabiliteit van Irak in twijfel wordt getrokken! – Amerikaanse mediagroep (amg-news.com)
Vr. 5 april Ivan Lima, bankdirecteur Brazilië: “Ik heb zojuist het bericht ontvangen van de betalingsafdeling van BACEN. De geld-, liquiditeits- en vrijgavedagen zijn: dinsdag, woensdag, donderdag. 9, 10, 11 april. Dat is volgende week, zonder uitstel.”
Za. 6 april Texas Snake: Ik heb vandaag meerdere mededelingen ontvangen dat dit onze maand is, de meeste kiezen voor zondag, maandag, 21 of 22 april als de daadwerkelijke aankondigingsdatum, gevolgd door de afspraken om uit te wisselen.
De Iraakse dinar werd zaterdag in het binnenland geherwaardeerd . 30 maart.
Het gerucht ging dat Tier 3-boetes, sancties, boerderijclaims, CMKX-betalingen en obligatiehouders vanaf vrijdag van start gingen. 5 april. Niveau 4b (wij, de Internetgroep) kan op elk moment verdwijnen.
Op wo. 3 april In de ochtend voerden de leiders van de verlossingscentra en bankmanagers in ten minste één gebied en in de Verenigde Staten de toegangscodes in en stuurden deze omstreeks 23.30 uur naar de schatkist …Wolverine
Op vr. Op 5 april injecteerde de Reserve Bank of Zimbabwe (RBZ) door goud gedekte digitale tokens (GBDT), bekend als Zimbabwe Gold (ZiG). Banken hebben nu de nieuwe Forex-tarieven…Wolverine
Sommige Obligatiehouders hebben e-mails ontvangen.
Er werd gezegd dat de betalingen op woensdag zouden beginnen. 10 april effectief.
In Columbia ontvangen mensen al meldingen van de Pinkstergroep, ze zijn momenteel in Bogota en verwachten vrijdag hun zegen in Bogota. 5 april.
Sommige banken in New York kregen te horen dat dit tegen maandag zou gebeuren. 15 april ….TNT Tony
Vr. 5 april GESARA, QFS, GCR/RV, ISO 20022, BASEL III, Protocol QFS 20 en DINAR zijn componenten van het nieuwe financiële systeem. Alles is gerelateerd! – Amerikaanse mediagroep (amg-news.com)

donderdag. 4 april EBS, NESARA, Quantum Financial System, Charlie Ward

Begin april wordt de aankondiging over de lancering van NESARA verwacht. Er zal een Global Emergency Broadcast System worden geactiveerd, met documentaires die bedoeld zijn om de massa te informeren over recente gebeurtenissen.
Om dit te vergemakkelijken zal een wereldwijde lockdown van tien tot twaalf dagen ingaan, waarbij een bericht op de EBS wordt uitgezonden waarin iedereen wordt geïnstrueerd om binnen een specifiek tijdsbestek van vijf uur thuis te blijven. Gedurende de lockdown-periode worden op alle stations uitgebreide documentaires uitgezonden, die volledige informatie geven over de recente ontwikkelingen.
Na het einde van de lockdown zal er een 800-nummer worden verstrekt waarmee het publiek afspraken kan plannen om hun Quantum-rekeningen op te zetten, zodat iedereen wereldwijd een geldbedrag ontvangt dat op zijn rekeningen is gestort.
De afgelopen weken zijn er beperkte updates geweest van het QFS-team vanwege belangrijke gebeurtenissen, waaronder de inbeslagname van ongeveer 75 banken en de sluiting van alle Cabal-rekeningen. Activa van deze rekeningen zijn overgebracht naar Quantum Financial Accounts voor herverdeling onder het volk, inclusief trustfondsen.
Met de implementatie van het Quantum Financial System zijn financiële transacties transparant en veilig, waardoor corruptie en frauduleuze activiteiten worden geëlimineerd.
Alle centrale banken zijn overgestapt op de QFS, die opereert onder de ISO 20022-standaard, waardoor de verantwoording en traceerbaarheid van fondsen wordt gewaarborgd. De dreigende crash van de aandelenmarkt luidt de ondergang ervan in, waarbij persoonlijke bankrekeningen nu worden weerspiegeld in Quantum Financial Accounts, met uitzondering van beleggingen en aandelen, die na goedkeuring van de QFS zullen worden overgezet naar een nieuw systeem.
Er worden garanties gegeven dat alle bankrekeningen , spaar- en pensioenrekeningen veilig zijn. De verwachte datum van 1 april kan worden uitgesteld als gevolg van aanpassingen volgens de Juliaanse kalender, wat een nieuw begin aangeeft.
De mondiale financiële crisis:

Vr. 5 april Toezichtstaten! De schaduwen van de NSA- en DARPA-programma’s: valutaherwaardering en aflossing in een surveillancestaat – American Media Group (amg-news.com)
Herstelde Republiek:

Vr. 5 april Verenigde Staten van GITMO: aanklachten, arrestaties en executies – Trump heeft zojuist deze video op Truth Social gepost: GITMO staat op het punt het HEEL druk te krijgen! – Amerikaanse mediagroep (amg-news.com)
Za. 5 april De valse vlag van Obama: een gebeurtenis die zo sinister is dat deze de verkiezingen van 2024 moet verstoren. Sommigen zullen het een Black Swan-evenement noemen.

  1. Moordaanslag op Trump.
  2. Valse vlagaanvallen om Rusland de schuld te geven.
  3. Landelijke cyberaanvallen om het elektriciteitsnet te ontwrichten.
  4. Een nieuwe pandemie
    Lindsey Graham waarschuwt voor een nieuwe aanval in 9/11-stijl. Tucker Carlson heeft gewaarschuwd voor een moordaanslag op Trump. “Wie wordt in 2024 als eerste gearresteerd?” …SGAnon op Telegram Sat. 6 april.
    De mondiale voedselcrisis:

Za. 6 april CostaRica: Buren van het strand van Tambor melden het verschijnen van duizenden dode sardines, de tweede massale vissterfte in het land tot nu toe dit jaar. Begin maart werd de dood van duizenden vissen geregistreerd in de Guacalillo-sector, in Puntarenas. Senasa schreef het fenomeen toe aan een ongebruikelijke stijging van het getij. Deskundigen vragen om het eten van deze dode vissen te vermijden, omdat dit schadelijk kan zijn voor uw gezondheid
Het echte nieuws voor Sun. 7 april 2024:

Vr. 5 april Breaking News: Witte Hoeden ontsteken onthulling van de satanische industrie-saga van de Elite Illuminati, ontmaskering van Epstein, CIA Deep State Ops en waarschuwing van de Militaire Alliantie! – Amerikaanse mediagroep (amg-news.com)
Za. 6 april Tucker Carlson: “Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van mogelijke wegafsluitingen of verstoringen. Als de snelwegen inderdaad op maandag worden afgesloten. Vanaf 8 april is het verstandig om alternatieve routes te plannen of de reisplannen hierop aan te passen. Blijf veilig en voorbereid.
In 1995 maakten voorstanders van de Nieuwe Wereldorde publiekelijk hun plan bekend om het weer onder controle te krijgen om de wereld uit te hongeren en zich te onderwerpen aan hun Nieuwe Wereldorde Agenda 2030.
Ruim twintig jaar geleden zei Alex Jones: ‘Er bestaat een tirannieke organisatie die zichzelf de Nieuwe Wereldorde noemt. Ja, er zijn corrupte rijken geweest. Ja, ze zijn manipulatief. Ja, er zijn geheime genootschappen. Ja, er zijn door de geschiedenis heen oligarchieën geweest. En ja, vandaag de dag, in 2002, is er een tirannieke organisatie die zichzelf de Nieuwe Wereld Orde noemt en die aandringt op een wereldregering, een maatschappij zonder geld, open grenzen, volledige en volslagen tirannie, waar mensen absoluut waardeloos zijn.”
Op 1 augustus 2023 werden beelden vrijgegeven van Ashley Biden die Project Veritas belde en bevestigde dat haar gelekte dagboek legitiem was, wat ook bevestigt dat Joe Biden haar seksueel heeft misbruikt.
Za. Situatie-update van 6 april: Judy Byington Bombshell-rapport: HET IS VOORBIJ. BLACK-OUT BEVESTIGD. FASE 1 NU ACTIEF. VANAVOND HEBBEN WE EEN REBOOT NODIG! WERELDWIJD.GROENE HEMEL. HET IS HIER. Herstelde Republiek via een GCR: Update vanaf zaterdag. 6 april 2024 – Amerikaanse Media Group (amg-news.com)
Vr. 5 april Anonieme functionaris: Dus de WAARHEID is eindelijk bekend… – American Media Group (amg-news.com)
Witte Hoeden vinden FEMA gekampeerd nabij het epicentrum van Quake: https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=238763
Za. 6 april: een groep demonstranten van 6 januari heeft een rechtszaak aangespannen tegen 21 Capitol Police Officers for Millions. De rechtszaak beweert dat ‘gewelddadig en historisch wangedrag van de politie van het Capitool’ heeft geleid tot talloze verwondingen ‘onder vreedzame demonstranten’.
De CIA heeft Google gecreëerd. De Amerikaanse inlichtingengemeenschap heeft Google gevoed en geïncubeerd als onderdeel van een streven om de wereld te domineren door middel van controle over informatie en surveillance.
Julian Assange sprak in 2011 over ‘Collateral Murder’, die vandaag veertien jaar geleden werd vrijgegeven en die de moorden op burgers en journalisten door Amerikaanse troepen in Irak liet zien. Als hij wordt uitgeleverd aan de VS vanwege zijn waarheidsgetrouwe berichtgeving, hebben deskundigen gewaarschuwd dat Assange het niet zal overleven
Moet video’s bekijken:

Vr. 5 april Situatie-update: WTPN SITUATIE-UPDATE 4/5/24 (rumble.com)
Za. Situatie-update van 6 april: Judy Byington Bombshell-rapport: HET IS VOORBIJ. BLACK-OUT BEVESTIGD. FASE 1 NU ACTIEF. VANAVOND HEBBEN WE EEN REBOOT NODIG! WERELDWIJD.GROENE HEMEL. HET IS HIER. Herstelde Republiek via een GCR: Update vanaf zaterdag. 6 april 2024 – Amerikaanse Media Group (amg-news.com)