Medicijnwiel nummer 7

Een Goedemorgen Lieve Mensen,

Het was een stormachtig weekend he, op sommige plaatsen heeft de sneeuwkoning zich goed duidelijk gemaakt, maar of we het begrijpen jaaaaaa……………………………

Ja, de kaart van Jamie Sams het Medicijnwiel nummer.7 is weer naar ons toe gekomen. We weten dat het Medicijnwiel = Beweging/cycli = Dat er Beweging en Verschuivingen plaats vinden, ondervinden we aan de lijve en zien het Wereldwijd gebeuren. Het Medicijnwiel is ook de Blauwdruk van en voor alle situaties en wordt nu nog vaak ingezet door mensen die weten hoe je er mee omgaat. Maar de Blauwdruk is nu duidelijk aanwezig Wereldwijd en maakt zich kenbaar en drukt zich heel duidelijk uit. Gelukkig zijn er al mensen mee aan de slag gegaan, en geven het door aan de mensheid die zij kunnen bereiken en die luisteren en VOELEN willen.

Het weer is een spiegeling van de mensheid ,vergeet dat niet. Hoe is de Mensheid net als het Weer. Nu is de Oudewijsheid aan het woord elke fase gaat en begint het zelfde; begin van groei, ontwikkeling, de eind fase, waar zitten wij nu; ontwikkeling Wereldwijd. Bij jezelf is de vraag welke fase je zit dat hebben we het de vorige week besproken, dit maal zijn de handelingen van de mensheid waar jij en ik ook deel van uit maken HET GEHEEL.

Ben je bereid om te accepteren welke gevolgen en consequenties aan de verantwoording zitten van onze daden? Ben je bereid om ze te aanvaarden??!!!!!! en de SWITCH de Grote SWITCH te maken de verschuiving. Kijk en voel, kijk en voel, diep in je innerlijk weten. We gaan voorwaarts er is geen achteruit ook Wereldwijd niet, weet dat elke verandering een verschuiving is, verschuiving brengt vernieuwing, vernieuwing schept creativiteit, creativiteit brengt beweging in de verschuiving, geeft ruimte en stilte in het zijn met jezelf en de creatie, op ieder moment van de dag, verwoesting brengt vernieuwing. Zowel boven als beneden, links en rechts, denk aan de rotonde van de vorige keer. lees opnieuw.

Ben je er klaar voor om de verandering aan te gaan.??!! In respect, eerbied en dankbaarheid, in overgave en verzoening.

Ik wens je veel plezier vandaag.
Warme Hart Groet,

Bron foto: www.the-native-circle.com