De zaadjes die ik heb mogen zaaien zijn aan het kiemen op dit moment.

Een Goedemorgen, een Morgen die al Goed is.

Het was gister een goede dag, de zaadjes die ik heb mogen zaaien zijn aan het kiemen op dit moment, en zijn aan het groeien in hun eigen tempo. Mooi is dat om te zien, dat wat In Moeder Natuur gebeurt ook in je dagelijks leven plaats vind.
Ik heb het hier niet echt over het Plantenrijk maar de ideeën, je creatieve inzichten, je plannen in de toekomst, die gaan gestalte krijgen.
Je bent nu een Deelnemer aan het tastbare proces, het was eerst een wolk, die wolk werd groter en groter, er komen wolken Breuken en regen, Bliksem en Donder. Dit weertype maakt dat het zaadje dieper onder gespoeld wordt, en kan gaan kiemen/uitschieten wordt ook wel eens gezegd.

Het is je eigen proces die je door maakt heel bewust in alle rust en ruimte, met aandacht en liefde koester je het geef je het voeding.Met passie en toewijding ga je er mee om en handel je vanuit je Hart. Dat maakt het zo mooi en teder, kwetsbaar en sterk tegelijk.
Dit gebeurt ook iedere dag opnieuw, maar bekijk je het ook zo, behandel je het ook zo, of blijf je in de Bliksem en Donder hangen????!!!!!

Door wat ons deze week is aangereikt aan inzicht van de kaarten bekijk die eens opnieuw, lees op nieuw maar dan met deze wetenschap. Wat brengt het jouw, het kan schoolwerk zijn, je werk, thuis met familie of vrienden, je sport, je huisdieren, je schilderstuk of een andere speciale creatie, je ziekte mag niet vergeten worden die hoort er ook bij, of iemand die stervende is.

Weet dat iedere Morgen Goed is net zoals de Goede middag en Goede avond, het is de in en aanvulling die je zelf geeft.

Ik wens je een fijn rustig weekend toe.
Warme Hart Groet,