40 = Welk spel speel jij? = Bewustwording van je Zijn.

Welk spel speel JIJ ??

Dat is een vraag voor jouw ,maar ook een weet dat alleen JIJ weet. !

3persoons-schaakspel

Een schaakspel kennen we allemaal wel,of je het kunt spelen is een tweede !? maar dat doet er niet zo toe.

Dit is een Schaakspel dat met zijn 3-je gespeeld wordt ,een interessante formatie vind ik zelf! Deze zullen we eens nader bekijken ga je mee ,mee op deze  Reis.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Schaken   hier via deze link kun je info vergaren over schaakspellen de verschillende die er zijn en uitleg hierover.

Ik wil en mag  deze inzichten die ik heb mogen ontvangen die verweven zijn met het dagelijkse leven uitdiepen voor jullie,het gaat over dit spel de 3 speler-spel. De Inzichten – Strategie – Oplettendheid – Helderheid – Misleiding – Ingeving – Dualiteit – Samenwerking  enz. Eigenlijk wat het daagse-leven je ook aanbied en waar je je in begeeft iedere nieuwe dag opnieuw .Iedere dag opnieuw als je je ogen opent en opstaat,maar ook als je ten rusten gaat en je ogen sluit.

Hoe ga je met de situatie om die zich voor doet op en in het moment? Hoe zijn je woorden die je eraan vast koppelt! Wat voor energie lading hebben ze en geef je ze mee !? Hoe is je lichaamshouding ten opzichte wat je zegt of wilt uiten /zeggen /duidelijk maken! Wat is je Gevoel en Behoeften erbij ?! Zijn ze oprecht eerlijk tegen over jezelf en de ander ?!

Denk hier eens overna als je wilt het is belangrijk in je Bewust-vorming het is een samenspel ook dit hoort daar bij.

Je ziet en kijkt naar het spel wie ben JIJ * WIT** GRIJS**ZWART**, kijk naar de positie waar je NU staat in je leven in deze periode. Het is een hele belangrijke periode NU om hier op Aarde aanwezig te zijn .In  de media wordt er genoeg aandacht aan gegeven; De Klokkenluiders die opstaan ,Mensen die voor hun rechten samengaan staan en elkaar ondersteunen, De leugens die naar de oppervlakte komen in wat voor vorm en niveau dan ook ,kleine familie geheimen die het dag licht niet kunnen verdragen horen daar ook bij, net zo als het landelijk gebeurt gaat dit synchroon met elkaar. En Wereldwijd mogen we geen van alle overslaan het is nu aan het verschuiven. Dit gegeven.

Kijk verder je ziet de levensbloem ook afgebeeld staan en een driehoek in de midden ?? Wat zegt het nog meer tegen je kijk naar je Innerlijk-wezen je Gevoel laat het Spreken. Ervaar en Voel en Beleef.

Onze Moeder Aarde is ook volop in beweging je hoort de Aardverschuivingen overal die zich nu Manifesteren, De natuur/weer onstuimigheden die zich overal voordoen en plaats vinden,Dierenrijk dat van zich laat horen in de vorm van opstandig aanspoelen van de zeewezens, nieuwe dier soorten die ontdekt worden en plagen die plaats vinden en uit-sterfte van diersoorten.Ook Plantenrijk laat zich horen kijk naar het voedsel dat verbouwd wordt de gifstoffen en wat er allemaal in het plantenvoedsel zich bevind waar je geen weet van had.Het is uitgebreid in het nieuws geweest.(anders is op onze site ook info hierover te vinden )

Wel betalen voor wat !!!??,dat is de vraag die we allemaal stellen .

Ja de vitamines,mineralen,spoorelementen enz. die we als levende-ademende-wezens nodig hebben is weggewaaid, maar goed je kunt het zelf herstellen die gaven heb je ,die bezit ieder van ons ;; maar de VERANTWOORDELIJK DRAGEN hierover is een ander verhaal dat kunnen vele niet meer of weten niet meer hoe.Door de leugens van vele eeuwen heen verweven met het Nu wat een verandering ondergaat weer terug naar de oppervlakte gaat komen.

Het is jouw KEUZE mee gaan of blijven dat is geheel aan jouw en dat bepaal jij alleen en dat mag en kan niemand anders doen .Dat recht hebben ze niet en nooit gehad. Dat geld in deze fase van het moment in het NU. DE fase Wereldwijd,de nieuwe wereld ,een systeem dat geen systeem meer is maar een gegeven van Warmte -Respect – Liefdevol- Acceptatie.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Wat is JOUW VUUR ,wat is je VUURWENS , weet je dat . De Kristalkinderen weten het zij laten zich nu ook horen de HSP, ADHD ,ADD en wat voor etiketten nog meer en die ze nog  op geplakt krijgen en rare benamingen (sorry maar ik schiet in de lach) Maar goed het is goed .

Dit is ook een spel wat erbij hoort. Ik heb vaak geschreven over Overgave,Inzichten , Acceptatie,Eigenwaarde, Samen zijn en toch Individueel, Liefde, Rust , Vrijheid, Hartzeer, ik ben het niet alleen .

Via deze link kun je een mooi geschreven stuk lezen dat Frank Hoogerbeets geschreven heeft , Hij verwoordt het anders als ik maar is het zelfde , ieder heeft zijn deel in de ontknoping hiervan hoe mooi en waardevol is dat.  http://web.archive.org/web/20140517041557/http://ditrianum.org/

Ieder die de tegenwerking voelt en gevoeliger wordt in het Bewustzijn van wake up weet innerlijk weten wat altijd al is geweest en altijd zal zijn zolang er wezens zijn die ademen en leven voort brengen. weet dat ze op het juiste spoor zitten, weten dat wat ze in hun Hart bezitten niet af genomen kan worden wel afgedreven maar meer niet dat laten de Oervolken ons zien ,de Dierenwereld en het Plantenrijk.

Dus mijn vraag aan JOUW ;; WELK SPEL SPEEL JIJ ?

Ik Dankje van uit mijn Hart dat ik je dit  mogen vertellen en dat je mee bent gegaan op deze Reis.

Warme Hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.