Joe Tippins’s Fenbendazole Protocol For Cancer

https://deeprootsathome.com/joe-tippins-fenbendazole-protocol/

PARASIETEN ZIJN BIJ ALLE MENSEN, HONDEN EN KATTEN, PAARDEN, VEULEN, KOEIEN, KALVEREN, SCHAPEN, GEITEN ENZ.

Liefste familie! Ik wil graag uw aandacht vestigen op het volgende. Na twee jaar onderzoek kwam ik erachter dat de meeste ziekten waar mensen en dieren last van hebben, veroorzaakt worden door parasieten. Daarom ga ik op mijn kanaal content plaatsen hoe je van deze parasieten af kunt komen en waarmee je jezelf en je dieren kunt genezen. Mijn onderzoek begon met het verzamelen van informatie over Lyme. Mijn hond had Lyme opgelopen door tekenbeten en was er erg ziek van. De dierenarts vertelde mij dat het de Borellia-bacterie was. Maar dit is niet juist.

Het zijn geen bacteriën, maar parasieten. De remedies van de dierenarts werkten dus niet. Na grondig onderzoek kwam ik erachter dat het om parasieten gaat. Ik kwam dit tegen op een forum waarin een vrouw vertelde dat ze genezen was van de ziekte van Lyme en hoe ze dat deed. Nu zul je je afvragen hoeveel parasieten er eigenlijk zijn. In eerste instantie dacht ik aan vijf of tien soorten. Na veel lezen en studeren bleken het honderdduizenden verschillende soorten te zijn.

Er zijn zelfs parasieten die zelf drager zijn van parasieten. Eencellige en meercellige parasieten. Veel soorten parasieten zijn niet eens bekend en dat komt omdat de soorten die bij mens en dier voorkomen ook met elkaar kruisen.

Alle mensen en dieren hebben parasieten in hun lichaam. Op termijn zullen deze allerlei lichamelijke problemen veroorzaken. Artsen behandelen de symptomen, maar lossen het probleem niet op. Vanaf nu zal ik mijn kennis met jullie delen.

Iedereen kent mensen die last hebben van:

Kanker, HPV, Hartziekten, MS, Parkinson, ALS, Psoriasis, Eczeem, Ziekte van Crone, Artrose, Lyme, Alzheimer, Dementie, Tourette-syndroom, Migraine, Cysten, Leukemie, Auto-immuunziekte, Epilepsie, HIV, AIDS, Hepatitis A + B + C, Bloedarmoede, Galstenen, Nierstenen, Bloeddruk, Diabetes, Ongecontroleerde eetlust, Brekende tanden, Angst, Depressie, Vermoeidheid, Slaapstoornissen, Verlangen naar suiker, Paniekaanvallen, Hersenmist, Tinnitus, Mijten enz.

Virussen, bacteriën, schimmels, gisten, eczeem en kanker zijn kleine obligaat intracellulaire parasieten.

Al deze ziekten zijn gerelateerd aan en worden veroorzaakt door parasieten. Ook aanbevolen voor mensen die zijn gevaccineerd omdat de prikken vol zitten met AI-parasieten. Met een goede parasietenmoordenaar kun je beter worden. Gebruik het Joe Tippens-protocol. Zoek bij voorkeur via Duckduckgo. Deze informatie zul je niet vaak tegenkomen op andere zoekmachines.

Het Fenbendazole-protocol van Joe Tippins voor kanker: https://deeprootsathome.com/joe-tippins-fenbendazole-protocol/

Hieronder ziet u de link voor Fenbendazol. Gebruik 1 capsule van 222 mg per dag. Ze zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 30, 60 of 90 groentecapsules. Heeft u veel dieren of vee, dan kunt u via deze link ook grote verpakkingen Fenbendazol Bulk tot 2 kilo (poeder) bestellen.

Dit is Fenbenzadole (ontwormingsmiddel) van een vertrouwde bron:
https://fenbenlab.com/?wpam_id=25

Waarom is Fenbendazol beter dan de Ivermectinepasta?

Fenbendazol is 99,9% zuiver. Ivermectinepasta bevat E171 Nano-titaandioxide. Deze E171 is giftig voor mens en dier. De pasta is moeilijk in dieren te introduceren. U kunt het Fenbendazol-poeder over het voer strooien. Het is goedkoper en gezonder.

Vertel het verder, deel deze kennis en red uw vee, huisdieren, familie, vrienden en uzelf. En nog meer goed nieuws: mijn lieve Rottweiler-meisje is volledig hersteld van de ziekte van Lyme.

DIT IS HET ORIGINELE JOE TIPPENS-PROTOCOL

  • Fenbendazol (222 mg per dag)
  • Vitamine E (dagelijks 800 IE)
  • Curcumine (600 mg per dag)
  • CBD-olie (25 mg per dag)

Als u vragen heeft, kunt u deze stellen. Plaats deze vragen onder dit bericht. Ik zal uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Ik wens je liefde, vrede, zegeningen en een goede gezondheid!