Ben je eenmaal de poort van de vrijheid doorgelopen

Het gaat Bijbels worden, voor de niet bewusten onder ons zal het een shock zijn die je nooit voor mogelijk hadden gehouden.
De Hele Set staat klaar om toe te slaan en de verlossing van de mensheid in te luiden.
Alles zal tegelijk komen, Massa Arrestaties, onteigening van Globalisten, ontbinden van VN, EU, WHO, WEF, Bilderberg gespuis, en al diegene die mee hebben gedaan aan de GENOCIDE tegen de wereld bevolking, en valse MSM propaganda die in opdracht van de smerige Globalisten als propaganda de bevolking geeft gehersenspoeld.
Werkgevers die van hun personeel hebben geëist dat zij een QR code moesten hebben om hun baan te behouden, ook zij zijn aan de beurt om ter verantwoording te worden geroepen onder Militair recht in oorlogstijd.
Het spel is gespeeld en de Politieke ratten zelf in het licht gaan staan om de bevolking te misleiden.
Door het gebruik van verschillende kalender is juist verwarring gezaaid met een tijdverschuiving van Kalenders t.o.v. elkaar.
De 3 dagen van duisternis komt vanuit de bevrijding van de Joden uit Egypte, met de bijbehorende plagen, weer manipulatie, overstromingen, valse vlaggen om de mensheid in Angst te houden om de massa te onderwerpen aan de regels die bedrijven als Landen ( Nederland BV ) aan de mensen willen opleggen.
We zijn er nu wel van doordrongen dat het grootste afschuim van de mensheid in de politiek zit, met hun kwaadaardige agenda 2030, en betaald werden door de Bankiers die het Geldbedrog zolang mogelijk instant hebben willen houden.
De hetze tegen Rusland heeft ervoor gezorgd dat de Globalisten van Nazi Europa zich zelf hebben ontwapend door al hun wapens aan Oekraïne te geven om daar hun misdaden te willen blijven verbergen die ze onder leiding van de Zionisten hebben gepleegd.
Het opbouwen van een front aan de grenzen van Rusland maakt dat het achterland onbeschermd is, wat de gelegenheid voor Massa Arrestaties in de kaart speelt die het leger en leger onderdelen gaan uitvoeren.
Door het schenden van de conventie van Genève, het experimenteren met de gezondheid van Mensen, en dit in oorlogstijd zal de Militaire Neurenberg tribunalen rechtvaardigen.
De Zichtbare staat van beleg in alle landen zal de bevolking dwingen binnen te blijven zodat het Leger hun missie kunnen volbrengen voor de massa arrestaties.
In tussen in 3 blokken van 8 uur worden 10 tot 12 dagen lang informatie uitgezonden om de bevolking te informeren wat er gaande is.
Het activeren van de QFS, en het neerhalen van het oude SWIFT betaal systeem zal ervoor zorgen dat Banken geen middelen meer hebben om hun klanten te bedienen met geld dat niet bestaat met een tegenwaarde van GOUD in hun Fiat geldsysteem.
Alles verloopt volgens een script van het leger, om de Globalisten over de hele wereld uit te schakelen , er kan niet een Nazi meer vluchten en onderdak krijgen in een ander land wat geen uitlevering verdrag heeft, dit telt niet in oorlogstijd, vandaar het scenario voor WW3.
Men kan vluchten maar zich niet verstoppen alle vallen zijn gezet, door geen toegang tot het nieuwe betaal systeem te hebben zijn de vermeende ELITE ont-macht van hun mogelijkheden om de bevolking verder te kunnen manipuleren.
De Waarheid hoe verschrikkelijk ook zal bekend woeden onder de slapers die ruw gewekt worden en de MATRIX zie verdwijnen van valse illusie, waarbij men gaat beseffen dat hun hele leven een grote leugen is geweest.
Artsen, en instellingen die mee hebben gedaan aan de misdaad tegen de mensheid, bestuur van gemeenten die dit alles bewust , willens en wetens hebben ondersteund met test en prik locaties, zij worden niet vergeten in de zuivering van de GENOCIDE.
De zonsverduistering op 8 April die voor de 3 dagen van Duisternis ( communicatie stilte en internet uitval ) staat, zal na deze dagen dus op 11 April de 10 dagen van beleg kunnen activeren, ( denk aan de kalender verwisseling Gregoriaanse naar Juliaanse Kalender van 13 dagen verschil ).

Alle Globalisten regeringen gaan ophouden te bestaan, het kiezen van nieuwe regeringen zal een lastige zaak worden, want het wantrouwen die is ontstaan door toedoen van de politiek en hun verraad zal geen goede fundament kunnen leveren aan een nieuwe toekomst in vrijheid voor de bevolking.
Banken gaan instorten omdat zij niet ISO20022 zijn en geen tegenwaarde hebben op hun geldvoorraad, of uitstaande leningen.
Ook dit kunnen we verwachten in de 10 dagen, waardoor de rekeningen van klanten geporteerd worden in de QFS.
Het uitbetalen van je geboorte-trust in het land van herkomst maakt dat alle economische migranten terug gaan om in het herkomstland hun trust op te eisen.
Het zal even wennen zijn aan de nieuwe ontstaand situatie, waarbij we als bevolking nu zelf moeten gaan denken en handelen, en nooit meer door valse leiders te laten misleiden.
Het zal een leermoment zijn om deze verandering in gang te zetten, waarbij we elkaar moeten helpen om de transitie samen vorm te gaan geven, juist door van een passieve naar een actieve eigen inbreng te transformeren om te leren je eigen regie en verantwoordelijkheid weer ie gaan nemen.
Door verborgen technieken en patenten die voor het grote publiek worden vrijgegeven zal de oude macht nooit meer terug kunnen komen, omdat het de mensheid vrij maakt van zorgen en ontberingen die kunstmatig waren gecreëerd om de massa onder controle te houden in de oude Matrix van bedrog en valse illusie.
Ben je eenmaal de poort van de vrijheid doorgelopen zal je nooit meer de gevangenis van het oude systeem Matrix in gaan.