Important NEWS Finally

Hallo en Good Morning lieve mensen,

Dit is ZO BELANGRIJK NIEUWS . DEEL DIT DAAROM ZO VAAK ALS JE KUNT.

Het is eindelijk dat Ameriks het TOEGEEFT over de CHEMTRAILS, nu nog de andere landen en NEDERLAND.Ja, jammer voor Helga en al die weer mannen!? of niet ?!! Kunnen ze nu gelukkig gewoon spreken ? in plaats een leugentje !!

Dit artikel is van Natural News door ;

 

 

Ik wil jullie dit niet onthouden dus heb ik het gehele artikel translate en onder dit artikel is de oorsprongkelijke Bron met de links voor meer info mocht je daar behoeften aan hebben.

NaturalNews) Amerika wordt overgoten elke minuut van elke dag met de giftige zware metalen lood als het wordt verbrand in “avgas” – luchtvaart gas, de brandstof die de bevoegdheden van de meeste-zuiger aangedreven vliegtuigen (dwz alles met een schroef). Een totaal van 571 ton lood worden gedumpt elk jaar in de lucht boven onze hoofden uit vliegtuigen alleen, volgens het Amerikaanse Environmental Protection Agency. (1)

Volgens een wetenschappelijk document, getiteld “Lood en Halogeen Verontreiniging door Aviation Fuel Additives bij Brackett Airfield,” (2) X-Ray Fluorescentie instrumentatie werd gebruikt om lood, chloor en broom-gehalte in avgas vloeistoffen te analyseren. De tests toonden avgas bevat het volgende:

Lead: 48 ppm
Broom: 42,6 ppm
Chloor: 605,2 ppm

Lood is een zeer giftige zware metalen die botziekten, hersenbeschadiging en kanker veroorzaakt. Chloor is een zeer reactief chemisch met krachtige oxidatieve eigenschappen. Het feit dat beide worden dagelijks gespoten in de lucht boven Amerika is onvergeeflijk.

964 ton lood in de lucht (uit alle bronnen)

Hoeveel lood wordt “chemtrailed” in Amerika als gevolg van vliegtuigbrandstof? Volgens General Aviation News (3), ongeveer 681.000 liter avgas werden elke dag verbrand in 2013.

Avgas weegt ongeveer £ 6 per gallon, wat betekent dat meer dan 4 miljoen kilo avgas wordt elke dag verbrand, of meer dan 1,8 miljoen kg avgas.

Als lood is 48 ppm in avgas, dat betekent dat elke kg avgas bevat 48 mg lood. Vermenigvuldigd met de 1,8 miljoen kg avgas verbrand elke dag, betekent dit avgas brandstof uitzendt 86,4 kg lood per dag aan de hemel boven ons hoofd. Meer dan een jaar, dat is 31.536 kg lood direct gedumpt in onze lucht, en die leiden valt op onze landbouw gronden, bossen, meren, rivieren, beken, oceanen, kinderspeelplaatsen, veehouderijen, en ga zo maar door.

De National Emissions Inventory zegt dat loodemissies zijn zelfs hoger dan wat ik hier heb berekend. “Zuiger-motor vliegtuigen zijn de belangrijkste bron van lood-uitstoot in de Verenigde Staten, het uitzenden van 57% van de 964 ton lood in de lucht gebracht in 2008, volgens de meest recente cijfers van de National Emissions Inventory,” meldt de NIH. (4)

Kleine piloten te ontslaan van het probleem

Sommige piloten lijken geneigd om dit probleem volledig te ontslaan. “Ik ben verslaafd aan lood. Misschien niet op de manier waarop een junkie is verslaafd aan drugs, maar toch verslaafd”, schrijft Air & Space Magazine columnist David Freed, een Pulitzer Prize-winnende onderzoeksjournalist. (5) “De tetraethyllood toegevoegd aan vliegtuigbrandstof zorgt ervoor dat de motor van mijn vier zitplaatsen, 48-jarige Piper Cherokee soepel. En dat houdt me gelukkig.”

Hij gaat op aan het idee dat schoner loodvrije brandstoffen hem niet kunnen veroorloven om te vliegen zou kunnen maken klagen: “We leven in angst voor de brandstofkosten blijven stijgen en FAA luchtwaardigheidsrichtlijnen, die vaak verplichten ons om te betalen voor dure, meestal veiligheid -gerelateerde wijzigingen. Zal een door de overheid voorgeschreven schakelaar op loodvrije brandstof uiteindelijk breken de bank, waardoor we weinig andere mogelijkheid dan te stoppen met vliegen en verkopen onze vliegtuigen …? “

Later in zijn artikel, doet hij erkennen dat lood is een gevaar voor de volksgezondheid, maar hij legt uit dat zijn vliegtuig draagt ​​vrijwel niets om het probleem: “Maar is de uitlaat van mijn vliegtuig 180-pk motor echt zo belangrijk een nationale bedreiging voor de gezondheid .. .? ‘ vraagt ​​hij. Hij heeft gelijk dat hij een vliegtuig is niet veel van een factor in dit alles, maar in een collectief gevoel, als je alle-zuiger aangedreven vliegtuigen gevlogen door piloten als Freed combineren, wordt het een groot probleem landelijk. Avgas uitstoot zijn de nummer een bron van lood emissies in de lucht van Amerika.

(David Freed, door de manier, is de Pulitzer Prize-winnende auteur van de Cordell Logan luchtvaart detectives . Hij is een groot schrijver en uiteraard een doordachte, intelligente persoon … vrijwel zeker een sympathieke kerel en een waardevolle bijdrage aan de samenleving op vele manieren als onderzoeksjournalist. Zo is hij auteur van een 8600-woord bloot in The Atlantic waarin beschreven hoe “de FBI ingezet voor de verkeerde verdachte in een reeks van miltvuur moorden na 9/11.” Natuurlijk, dit is het soort van onderzoeksjournalist we graag ondersteunen in de mainstream media – mensen die echte vragen stellen en zoeken naar waarheid Dus om duidelijk te zijn, ik laat hem niet vallen door een persoonlijk gevoel over zijn artikel;. Ik hoop alleen dat hij heroverweegt het belang van de luchtvaartindustrie krijgen van de leiding uit de brandstoffen en daarmee uit ons luchtruim. We moeten bedachtzame, intelligente mensen op de voorrand van dit probleem als we ooit hopen te hebben loodvrij avgas werkelijkheid geworden.)

Zoals de volgende EPA grafiek laat zien, avgas is de nummer 1 bron van lood emissies, gevolgd door “industrie” in de nummer 2 plek, dan kolengestookte centrales derde (“elektrisch generatie”).

By the way, waar komt al dat lood terecht? Veel ervan verschijnt in de voedselvoorziening, natuurlijk, want planten nemen lood uit bodems en grazende dieren eten en concentreren giftige stoffen uit planten. Dit is de reden waarom zware metalen zijn vaak hoger in de melk of vlees dan in ruwe gras. Het is ook een deel van de reden waarom ik blijf het vinden van lood in zo veel voedingsmiddelen wanneer ik atomaire spectroscopie testen in mijn ICP-MS laboratorium. Klik hier om lood resultaten op cacao, grassen, huisdier behandelt, eiwitproducten en meer zien .

Als ik ooit toevallig vliegtuigen vliegen, kunt u wedden Ik zal een manier vinden om loodvrije benzine te verbranden vinden. Ik ga niet streep langs de hemel dumpen giftige zware metalen in de lucht, vooral omdat een deel van mijn huidige missie is om manieren te vinden dat de samenleving schoner voedsel kan ontwikkelen met lagere concentraties zware metalen te verkennen. Nog beter, zou ik hopen op een dag een enorme doorbraak in de batterij vermogensdichtheid die kunnen leiden tot, geloof het of niet, elektrische vliegtuigen. (Ja, het lijkt onmogelijk vandaag, omdat het op zijn minst een 1000-voudige toename in de batterij vermogensdichtheid zou vereisen. Maar mensen zijn erg goed in het bereiken van opmerkelijke doorbraken, dus ik ga optimistisch op dit punt te blijven en hopen dat de wetenschappers kunnen vinden een veel betere manier om energie op te slaan dan de huidige de huidige ouderwetse chemische batterijen.)

Lood werd uit de auto benzine verwijderd door de EPA

Als je verkennen dit alles in gedachten houden dat lood gebruikt te worden toegevoegd aan gewone benzine voor vele decennia. Lead geholpen motoren draaien beter en beter gas kilometers. Maar het resulteerde ook in miljoenen kilo lood rechtstreeks gedumpt in het milieu, toenemende loodverontreiniging van de bodem en waardoor mensen lood inhaleren bij elke ademhaling.

Kinderen IQ in Amerika merkbaar daalde in die “lead jaar,” en IQ werden hersteld naar een hoger niveau ooit lood werd verwijderd uit benzine. Vandaag de dag, is het illegaal om lood toe te voegen aan benzine en branden in voertuigen.

Maar het is volkomen legaal om lood branden in vliegtuigbrandstof. “Avgas is een van de weinige brandstoffen in de Verenigde Staten die nog lood bevatten, waardoor het de grootste bron van lood-uitstoot in het land”, meldt de National Institutes of Health (4). “Bezorgdheid over de gezondheidseffecten van lood heeft een omstreden poging om eindelijk de leiding uit avgas aangewakkerd -. Iets wat de luchtvaart en de petrochemische industrie hebben geprobeerd voor meer dan twee decennia, het mocht niet baten”

De NIH gaat verder met de schadelijke effecten van lood te beschrijven:

Lood is een goed gedocumenteerde neurotoxicum dat is bijzonder schadelijk voor kinderen, die doorgaans worden blootgesteld wanneer ze inslikken of inademen loodhoudende stof in het huis. In de afgelopen jaren heeft geleid tot ernstige schade aan de cognitieve en gedragsmatige functies zoals intelligentie, aandacht en motorische vaardigheden aangetoond bij kinderen met veel minder lood in hun bloed dan eerder gedacht om schade te veroorzaken, en het is nu duidelijk is er geen veilig niveau van lood blootstelling.

Wanneer zullen we besluiten om te stoppen met onszelf te vergiftigen?

Wat is duidelijk in dit alles is dat, zolang we blijven verbranden lood in avgas, we gaan lijden onder de gevolgen voor de gezondheid op de grond te houden. In een tijdperk waarin de academische prestaties van de Amerikaanse kinderen routinematig worden overschaduwd door kinderen in India, China of Korea, de voortgezette dumping van-IQ schadelijk lood in onze atmosfeer lijkt absurd. Wat je dumpen in de hemel valt op de grond en maakt uiteindelijk zijn weg naar de voedselvoorziening ook, dus brandend lood in vliegtuigen vroeg of laat resultaat is van ons allemaal eten lood op onze borden.

Hoe groot van een probleem is dit in de echt grote plaatje? Ongetwijfeld is het niet het meest urgente probleem waar we voor staan. Zelfs ik zou beweren dat onze natie elektriciteitsnet kwetsbaarheid voor grote hoogte EMP wapens is een veel grotere bedreiging voor ons allen (vooral met Noord-Korea te spelen met lange-afstandsraketten uitvoeren met kernwapens).

In een tijdperk waarin oorlog lijkt te breken in het Midden-Oosten, en de wereldwijde bancaire systeem lijkt altijd op de rand van de afgrond, is het moeilijk voor de samenleving te richten op de meer subtiele (maar chronische) lange termijn problemen zoals lood in avgas . Maar dit is een probleem dat kan worden opgelost met een gefaseerde omschakeling naar mogas (loodvrije brandstof). Alles wat je nodig hebt is wat leiderschap door de FAA en EPA samen te werken aan het schoonmaken van onze luchtvaartindustrie en krijgen de leiding van ons luchtruim.

Is het te veel gevraagd dat we stoppen met het dumpen van giftige lood in de lucht boven onze hoofden?


 

Ik dank dat er NU eindelijk aandacht aan gegeven wordt en met zo’n power dat ze er niet meer om heen kunnnen met hun leugens en bedrog die tijd is geweest .
Ik wens jullie allen een hele fijne zondag toe.
White Love for You All

Bronnen voor dit verhaal zijn:
(1) http://www.epa.gov/ttnchie1/net/2008inventor …
(2) www.naturalnews.com / files / Lead-Avgas-Luchthaven …
(3) http://generalaviationnews.com/2013/01/02/pr …
(4) http://ehp.niehs.nih.gov/121-a54/
(5) http://www.airspacemag.com/flight-today/the- …

Bron http://www.naturalnews.com/045563_aviation_fuel_toxic_lead_heavy_metals_pollution.html

https://www.takecare4.eu/chem-trails-worse-carbon-dioxide/
https://www.takecare4.eu/stop-de-chemtrails-vergifteging/
voor meer, kijk dan op het netwerk daar vind je nog meer bewijs OPEN JE OGEN WAKE UP.