Indentiteit om staande te houden of…..

Hallo Lieve bezoekers,

Ja, even mijn inzichten weerleggen hier en het zet je aan het denken ???? deze erbij en deze !!!!!!

Een identiteitskaart kost  rond de € 28,36.( als je geluk hebt ??!!)  o, wacht eff  de foto komt er ook nog bij €12,50 dus samen = € 40,86 de administratie kosten komen hier ook nog bij ?. Een afspraak maken terwijl er geen mens aan de ballie’s zitten ??! Alles leeg, hebben die Het ZO druk of personeel te kort ?!!

lees deze tekst maar eens ;

Als je deze kaart kwijt bent dan dien je eerst een aangiften te doen en die papieren dienen ook mee genomen te worden, de persoon ik kwestie moet zelf aanwezig zijn ook al is die 14 jaar ! voor de handtekening te zetten.

Hier komen bij mij al vele vragen ;

* in hoe verre hebben ze zeggenschap in veel zaken = bij scheiding eigenlijk geen, school worden ze ook niet gehoord, scheiding wordt al helemaal niet naar gekeken en geluisterd !!, Instanties walsen erover heen (BJZ, GGD, enz). Politie en Ouders, de hele WET eigenlijk.

Maar goed.

DUS MET ANDERE WOORDEN ; Ook op de werkvloer geldt iedere dag een identificatieplicht, of u nu werknemer, inhuurkracht, vrijwilliger of stagiair bent. Hiervoor kun je ook wel een rijbewijs gebruiken.En daarom dient ieder een een identiteit bij zich te dragen.

Alleen deze ( bepaalde)  toezichthouders mogen op straat om een identiteitsbewijs vragen. En dat zijn de ;

  • politieagenten;
  • conducteurs in het openbaar vervoer;
  • buitengewone opsporingsambtenaren (BOA’s) zoals inspecteurs van de Arbeidsinspectie of boswachters.

Oké. Nu raak ik een beetje verward en krijg ??

Deze toezichthouders mogen u niet zonder reden naar een identiteitsbewijs vragen. Situaties waarin dit mag zijn bijvoorbeeld:

  • verkeerstoezicht (bijvoorbeeld als een fietser door rood licht rijdt);
  • handhaving van de openbare orde (de veiligheid is in het geding);
  • opsporing van strafbare feiten.

Ik ken vele instanties en nu ook winkels die naar de IDENTITEIT-bewijs vragen vreemd hé. Ieder doet wat er gevraagd wordt .In feite kan dat geheel niet. Niet wat ze wettelijk opleggen aan de mensheid. Vele dingen staan haaks hierop ?!! Kijk dit filmpje maar eens die het dieper uitzoeken en verwoorden door heel simpel door er over te praten. Ook al is het in een andere land het principe is het zelfde en dat is ook zo in ons land lief mensen kind.

Nu mijn vraag ? dat heb ik ook aan het gemeente balie gevraagd waar de medewerkster op keek van ; O je bent op de hoogte van het een en ander. Ze moest er wel mee lachen.En we raakte aan de praat.

Ik vroeg ; ” Betaald de gemeente dit omdat ze dit van je eisen NU betaal je voor je eigen kaart en als die verlopen is weer ? vreemd toch. Hoe zit dat met eventuele terug vorderen ervan ?!! ”

Alleen als je in de bijzondere Bijstand valt krijg je een bepaalde vergoeding.

Waarom niet :” van een Eigen bijdrage van €10,00 ” en de rest betaald de STAAT. We betalen eigenlijk alles al dus. Een eigen nummer ??!! die je al bij je geboorte krijgt ?! ZONDER DAT JE ER OM VRAAGT EN AL GENOTEERD STAAT en zo een heel dossier opbouwt op je eigen naam en je betaald er ook nog voor ?

DUS VRIJ = GEBONDENHEID.

Zonder dit kun je geen EU in over verder de Wereld ontdekken? doe je dat toch en je houdt je geheel aan de regels met alle toeters en bellen kom je op het eind nog bedrogen uit ? in vele opzichten . Dus vrijheid, nee, totaal niet gebondenheid aan hun eisen eigenlijk als je het heel nuchter bekijkt en als je er een Annalise op los laat ja, dan kom je hier op uit;

IK CLAIM MIJN NAAM.

Ik heb navraag gedaan bij hun en zij staan je heel vriendelijk en geduldig je te woord met de vragen die je hebt ; zelfs ze geven je een advies of het in jouw positie wel gunstig voor je valt of niet. Een overweging is hier dus wel op zijn plaats door dat het veel gedoe geeft omdat je wel je verantwoording voor de consequentie nemen moet. En als je een scheiding met kinderen hebt nog meer ellende geven zal.

Wat eigenlijk geheel ondoorgrond is wat ze doen en wettelijk vast stellen en eisen van je, eigenlijk terwijl je dat helemaal niet verplicht bent maar dat zij het zo draaien in dit huidig oubollige systeem om je zover vast te ketenen. Zelfs ervoor laten betalen, maar gelukkig zijn er veranderingen ook op dit vlak.

Kijk maar eens en luister eens heel goed. Zo krijgt het een nadere belichting en benadering en zet je aan tot zelfonderzoek. HET IS JE RECHT, JE GEBOORTERECHT ALS LEVEND WEZEN .

 

 

White Love for You All

 

Bron voor info en meer lees voer ;

www.gewoon-nieuws.nl/2013/07/euro-wordt-kunstmatig-in-leven-gehouden/

www.ninefornews.nl/de-new-reality-show-met-maarten-van-de-familie-lusink-over-soevereine-mensen/

www.ninefornews.nl/soeverein-we-zijn-al-vrij-maar-geven-onze-macht-weg-video/

www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/paspoort-en-identificatie/kosten-paspoorten-en-identiteitskaarten