Hoe ga JIJ om met………

Hallo lieve  bezoekers,

Ik kan deze jullie niet weerhouden.Ken je deze Al? Deel deze zo vaak je kunt het is zo belangrijk.Thanks alvast.

Kijk en laat het binnen komen om te zien en te voelen wat je ervan vind. En zo kun je misschien een draai in je leven ontvangen wat je niet verwacht had een andere kijk op de MAATSCHAPPIJ?!

EEN kijk op je eigen gedrag en bijdrage ervan waar je in het geheel niet eens bij stil staat.

Als er de verandering plaats vinden kan en mag dan begint het eerst BIJ JEZELF, zodra je de OVERHEID, MANIPULATIE, BEELDBEDROG, enz geen voeding meer geeft, net anders reageert erop dan dat ZIJ willen, kan het bewegen en veranderen dan worden er geen mensen op gezet tegen elkaar. Nee ze ondersteunen elkaar, geen RELIGIE KLOOF = RASSENHAAT = BURGEROORLOG = VERANTWOORDLOOS OMGAAN MET GEWELD EN ZAAIEN !!!!!!!!

Daarom mag je dit leuke filmpje eens gaan bekijken, ja lachen mag het is mooi weerspiegelend wat er zich NU ECHT afspeelt buiten.

Moeder Aarde is een mooie speeltuin maar niet bedoelt voor deze weg-praktijken zoals wij die nu kennen. ( zie filmpje ) De kids geven het de volwassen al aan. en JA je mag leren van je kind, en het kind mag leren van jouw. wat is daar NU zo zweverig aan. Dit is realiteit zoals het bedoelt is en altijd al was. Maar helaas we zijn er als mensheid een beetje weg van gedreven, de storm staat nu zo dat we er weer na toe gaan terug naar hoe het bedoelt is.

Dit kan schokkend zijn als ik zie wat ik zie; school / vereniging WHAT EVER die BODYART op deze wijze geeft ??  De hand boven het hoofd houden op het onderwijs heden ten dage, de kids aanwijzen met hun vinger dat ze onhoudbaar zijn = respectloos = kwaadwillend = PESTGEDRAG laten zien . IS HET DAAROM WAAROM ZE THUISONDERWIJS ZO DWARS ZITTEN DIT GEBEURT NIET THUIS??!!

https://www.youtube.com/watch?v=iwYpjAHD-Js&feature=player_detailpage

Als ik dit zie vind ik het niet eens zo heel raar ??!!! en jij ??!! HET GEBEURT DIT IS REALITEIT  HOE LANG SLUITEN WE DE OGEN NOG.

Zodat instantie zoals BJZ, GGD, De ZORG, BELASTING, OVERHEID, ONDERWIJS dit allemaal met je kan doen??!!

 

 

Het geeft je stof tot nadenken hé.

White Love for You All

 

Bron van info en leerstof:

http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/leerplicht/vraag-en-antwoord/mag-ik-mijn-kind-thuisonderwijs-geven.html

http://www.thuisonderwijs.nl/

http://www.vrijescholen.nl/

http://mirpeelenmaas.com/