I HAVE A DREAM = WE HAVE A DREAM.

Een hele mooi morgen deze Donderdag lieve vrienden en bezoekers.

Ik wil jullie eerst bedanken voor het lezen van de berichten en het bezoek dat je brengt aan onze site.

Hebben jullie ook de toespraak gehoord van President Obama ? Er zijn al mooi speculaties die rond gaan maar als je het naast elkaar bekijkt en de VOORUITGANG ziet die we allen ondergaan hebben en tot zover te komen waar we nu staan en zijn . Dan zie je dat er veel werk is verricht in de evolutie van de mensheid. En waarom het NU  zo belangrijk is in DEZE TIJD. We staan hetzelfde als toen ,50 jaar later.

Kijk eens goed om je heen :: wat zie je ,mensen met armoede , achter gestelde wijken , racisme van de hoogste plank ?? in alle vormen en ook in/op alle niveaus net als  HEBZUCHT  in alle vormen en niveaus, RESPECTLOOS naar elkaar toe, jong maar ook oud !!,  OORDEEL EN VEROORDEEL EN VINGERWIJZEN . Kijkend om me heen, dat zelfs kinderen geen respect meer hebben voor iets dat leeft ?? Niet alle maar vele van hun. Hoe kan dat het GEVOEL  is weg -gedreven UIT GESCHAKELD. Bijv; ik hoorde laatst op straat ; lelijke kut Marokkaan wat denk je wel niet , weg ermee. nauw dat is nogal wat. Ik keek uit de raam en zag dat de persoon in kwestie zelf een buitenlander was, en dat was zijn collega ?? GA JE ZO   MET ELKAAR OM . hoe ver weg zijn we gedreven. Ik heb de persoon in kwestie alleen maar aan gekeken en liefdes energie gestuurd, hij ging zitten met zijn hoofd in zijn handen. Later in de ochtend ging ik met mijn vriend lopen en hoorde het gesprek hij met zijn collega, waar hij zich in bevond had de collega al eerder mee gemaakt en ervaren hij woonde al een 30 jaar hier in Nederland. En zo van Schelden en Verwensingen roepen naar elkaar kreeg het een wending en  ging het over in Delen en COMPASSIE dat wederzijds was. (en nog is ik zie ze nog wel eens)

Gelijkheid,wat voor afkomst ,rand of stand, wat voor huidskleur, oud of jong.Ieder is gelijk we ademen de zelfde lucht in ,we delen samen de Zonnestralen en de Regen ,dat is voor ieder van ons. Ook in de Dieren Wereld is ieder gelijk naar zijn eigen groep met elkaar en individueel. Dieren doen niet zo beestachtig als mensen, sorry dat ik dat zo verwoordt maar de werkelijkheid is zo. Bij mensen is de NEDERIGHEID er nog wel.en laat zich steeds vaker weer zien allen verwar het niet. Nederigheid is een houding maar kan ook een eigenschap zijn. Door weinig voor zichzelf te eisen en zichzelf niet op de voorgrond te plaatsen. Een afkeer van gebruik van Macht ,laat staan opeisen. Maar met EER  EN RESPECT NAAR DE BUITENWERELD TOE TREDEND.

Wij wonen in NEDER- LAND == kijk eens naar het woord Nederland wat zijn we ervan af gedreven van de Nederigheid.we laten ons onderdrukken neerwaarts!!.

Vandaar dat ik deze 2 mooie toespraken  heb geplaatst van Martin Luther King en President Obama. luister eens met een open Hart en leeg hoofd, kijk naar jezelf en om je heen wat hebben we al in voortvarend erin gegaan. Verandering is niet op vandaag of morgen ,maar samen en  met elkaar komen we een heel eind. wat daar gebeurt en gezegd is geworden is en geldt voor Wereldwijd. Ook al is in Syrië de hel op Aarde momenteel (voor de burgers,en waar oorlog en armoede heerst) willen we echt tot wake up komen ,zal  er een shake effect ontstaan om uit een slaap toestand te komen waar we ons momenteel in bevinden, en dat is op en in alle vormen en niveaus .Dat is de verschuiving die Eeuwen terug ook gebeurden en nu weer aan de orde is. Vandaar dat fraude zaken naar de oppervlakte komen ,en de Universele mensen rechten weer recht op gaat staan, en zaken die de burgers geheel niet weten en wat ons aan gedaan wordt ! een web van ……

En ieder van ons heeft zijn eigen weg hierin ,en mag die ondergaan want je creëert het zelf, geheel zelf. Vandaar dat wat je droomt uitkomt lief mensen kind. Als  je de Angst de voorhand geeft dan ontstaat het ook . Denk hier maar eens over na ?!! En ieder van ons heeft RECHT OP EEN LEVEN. wat de situatie of omstandigheden ook zijn . Vergeet dat niet en dat is ieder zijn eigen weg die gelopen wordt. Zo leer je de levens lessen, het mooie wat het leven in zich heeft om je te verassen en blij te zijn als een kind.!?

Geniet van deze mooie dag ook al gebeurt er van alles, VERANDER DE WERELD BEGIN BIJ JEZELF.

Warme Hart Groet