Voelen +Delen = Helen.

VOELEN

Maar het kan ook zo; Delen  wat er Geheeld is Voelen ; Voelen wat er Geheeld wordt kun je Delen; Delen wat je Voelt brengt Heling ; Heling brengt het Voelen en Delen tot uitwisseling en is samen verweven.Wat Heel is kan Gedeeld worden, en dan kun je Voelen wat het Delen met je doet. Wat Gedeeld is kan vreugde maar ook pijnen brengen die te Voelen zijn voordat het Helen kan.

Zo dat is nog eens een GOEDEMORGEN ZONDAG SLOGAN of niet ,

Ja ik ben wakker hihi, en het is weer een geweldige dag vandaag met mooie uitdagingen zoals deze die hierboven beschreven staat.

Het is out of the box thinking maar oké, het zet je aan tot………

Als je kijkt erna en het even op je in laat werken heeft het betrekking op alles wat er gebeurt in jouw zijn, jouw wereld/leven, omgeving, in situaties, in de sportwereld, in de zakenwereld, in het onderwijs, eigenlijk in alles in alle vormen en op alle niveaus.

Dan kom je weer op het driehoekje uit.

hart

Als je goed kijkt is het hart ook een driehoek vorm ,maar goed.

Als je dit gegeven bezit, begrijpt, en naar je wijsheid in moment bent, weet je hoe het werkt. Ik zie vaak maar een gedeelte bijv. Delen is Helen.( ik zie het wel eens op schilderijen staan -foto’s- muurspreuk.)

Maar wat als je voelen nooit geleerd hebt of geheel niet kent of zo gekwetst dat je het hebt uit geschakeld.??!!  Spreek ik de mensen wel  hierop aan, dan voelen ze zich aangevallen of zijn verbaasd en kijken verdwaast. Dat is mijn bedoeling niet maar ik zie ze nadenken dan .

Je eigenwijsheid wilde je delen met je ouders of leerkracht of vriendje; maar werd volkomen verkeerd begrepen wat doet dat met je??!! Een verkeerde waarneming of interpretatie kan zo veel schade brengen dat je als je het niet in het geheel bekijkt eigenlijk doet en brengt en aanricht, vergis je daar niet in. Dus kijk en bekijk het in het geheel een driehoek-vorm. Als je een deeltje niet toepast mis je iets, hoe dan ook.!!

En eigenlijk heel je dagelijks leven, de dag die je als een ontdekkingstocht aanvaardt de verantwoordelijkheid wat het met zich mee brengt ieder moment van de dag maar ook de avond en de nacht.

Dat is een Bewustzijns- vorm, die je weer opstart als het ware in het geheel. De driehoek heeft zoveel kracht in alles dat nu ook weer duidelijk laat zien hoe de verbondenheid met alles is . het is een belangrijk deel in het geheel van de materie van het leven het bestaan, in alles .

En dat mag weer terug keren bij de mens en zijn wetenschap.

www.circularsite.com

bassett

Ik wens ieder een hele fijne zondag toe.

Warme Hart Groet