People have a natural Intuition.

Hallo en een Goede Woensdag voor ieder van jullie.

Ja ,het is shakie Wereldwijd maar dat mag de alle daagse alertheid geheel niet in de weg staan.

Je alertheid is belangrijk, hoe heb jij je alertheid/intuïtie ontwikkeld en put je er kracht uit !!

Of begeef je je op glad ijs ?? en weet je niet welke kant je uit schuift en het beangstigt je.

En daardoor groei je niet ,en blijf je de menigte volgen als een trouw mak schaap !? En dat mag dat is geheel jouw keuze,en ieder keuze is oké. wat wil de Natuur tegen ons zeggen en laten ze zien /weerspiegelen ze aan ons. Het is niet alleen de Oorlog Wereldwijd en Bezuinigingen die spelen nee, het is vele malen groter maar zie je het geheel ook? Of een gedeelte ervan. !? Zie je de herhalingen die plaats vinden zowel in het Mensenrijk – Dierenrijk en Plantenrijk maar ook het Universum doet mee. Wat wil je zien en mag je zien zodat jij lekker mee kunt evolueren.

Je zult het wel gebrabbel en wartaal vinden dat kan,maar het kan je ook triggeren.

Maar als ik naar mijn Gevoel, luister is dat Intuïtie of het Geweten ? of alle 3 bij elkaar ?

Geweten = Het nemen vreemde en onverantwoorde besluiten kan lijden tot vele schade met grote gevolgen.Wat wil ik hier mee aangeven. Schuldgevoel (” wie heeft het op zijn geweten!”, “hij/zij heeft last van zijn geweten “) ,schaamte voor het niet intoom houden van beoordelingen,veroordelingen, beschuldigen, geen emotionele waarde hebben.Schaamte voor een leugen in stand te hebben gehouden ? of in vreemdgaan spel een hoofdrol in gespeeld ! Ga eens na wat het Geweten voor jou is ? Tijdens de opvoeding waar je nest is geweest om het even zo te noemen,neem je veel over het wordt je geleerd als het waren.EN vaak onbewust door gegeven dus hoe alert is ieder van de familie? Of en jij net dat BUITENBEENTJE of HET ZWARTE SCHAAP met een ander Inzicht -Intuïtie- Gedachten en Gevoels- uitingen ?! Dus ik bedoel dat je emotioneel geen ondersteuning en opvoeding gehad hebt,om te weten ,voelen wat intuïtie is HART weten/ en Buik-weten wordt het genoemd dat is het woord van tegenwoordig. Ik hoor van mijn buik zegt ( hihihi kun je buik praten !! ,dus een pop ?! die gecontroleerd handelingen doet ?! ) het is leuk om te zien en lachwekkend buikspreken en een grote kunst om te doen maar wat weer spiegelt dat,en wil het eigen duidelijk maken dat is een  ?

WEET DAT GOED EN KWAAD. =

LIEFDE EN ANGST.

alleen is ,dus al dat ander is een illusie, een vorm van controle om je in bedwang te houden.

Gevoel = Je geketst voelen ,geraakt ,verdriet hebben, verdooft van pijn emotioneel gebroken, pijn van een lichamelijke verwonding of ziekte dus je hebt het in Lichamelijk/Fysiek- Geestelijk/Ziel- Energetisch/Mentaal. Zoveel woorden er voor ,en weet dat ieder persoon individueel/afzonderlijk van elkaar  is dus het geheel anders beleeft ,waarneemt en handelt erin. Maar er zijn overal hokjes voor gemaakt dus?????

Intuïtie = Eigenschap van ontwikkeling die alert en zo ontwikkeld is dat je aanvoelt ZONDER TE DENKEN

De verkregen  inzichten direct herkennen en  kennen die volstrekt buiten het begripsmatige denken en het stap voor stap redeneren om gaat. dat is Intuïtie maar dat hebben nog maar weinig mensen weer helemaal tot zich eigen gemaakt ,ja kinderen hebben het nog maar die worden het niet toe gestaan om te gebruiken want dan zijn ze onhandelbaar- grote mond  wijsneus hahahaha. En weet dat we het allemaal hebben INTUÏTIE van Nature uit. Zo ga je niet als een robot functioneren.

Maar hoe zit het met de Dieren Wereld ? en de Planten Wereld eigenlijk ! Ik wil je graag een filmpje laten zien die hier overgaat . Laat je mee nemen neutraal op Reis gaand en ontdekkings- gezind kijk waar je uitkomt en wat zelfonderzoek  mag ontvangen.

Dit is wat ik ook met kinderen doe en weer leer te herontdekken in het Dier- Symbool- Taal leerproject, maar ook wat we behandelen in de Schumann Resonantie die wij geven en ondersteunen. Voor meer info onderzoek onze site maar eens echt.

Hier op deze link kun je zelfonderzoek verrichten is leuk om te doen ik nodig je uit.

http://www.kennislink.nl/publicaties/de-rol-van-het-geweten

Dit is een mooie documentaire neem de tijd en rust om het in  je op te nemen.

Bron; Youtube.com

Ik wens je veel plezier op deze bijzondere woensdag.

Warme Hart Groet