Hoe kom je aan een Arts.

Hallo lieve mensen,

Jee, wat hebben we een stralend wekend gehad hé.

Ik wel ondanks mijn ongemakken, dit weer doet een mens goed, heel goed.

Ik had vrijdag ochtend een allergische reactie mijn onderkin zwol op en mijn keel, mijn handen hadden al een soort van allergie. Maar ik was nu echt ziek ervan. Koorts en het brandde of dat ze in brandt stonden, geen goed teken. Ik voelde me ook helemaal op en was ziek ervan.

Ik weet dat ik na de operatie van mijn Baarmoeder, een reactie heb gehad van de medicamenten. En dat heeft tot op heden van NU nog is dat werkzaam. Al geloof ik dat ik het laatste Nu wel gehad heb,of te wel het staartje is in zicht..

Ik moest in Januari bij de Reumatoloog komen voor jaarlijkse controle en kennismaking omdat mijn arts met pension is gegaan. Ik heb de Ziekte van Bechterew ( hij wist ook dat ik wilde stoppen met de medicatie en vond het geweldig en volgde wat ik deed en hoe het met mij gesteld was/is )  Deze Arts vond dat ik een prettige ziekte had en als het nodig was kon ik de medicatie daar op recept krijgen en over de uitslag werd niet op ingegaan.

2014-02-16 11.16.15

(hier begon het net als een brand plek dit had ik nog nooit gehad ,en mijn botten in mijn handen hadden ook een verdikking en deden pijn )

Oké ik was aan het zuiveren geslagen en ook energetisch dus een hele grote schoonmaak om het zo maar eens te zeggen.

De jeuk en bulten daar kreeg ik steeds meer de beheersing over wel zo prettig, dan was het iets minder en dan poef was het er weer. Maar nu had ik echt eff een dokter nodig (afgelopen vrijdag ).

Ik belde om 9:00 precies en vroeg of ik op het spreekuur kon komen, nee dat gaat niet ,maandag om 15:30 terug bellen voor verwijzing evt. naar de dermatoloog. PUNT. Ik zei : “Ja maar dat gaat zo maar niet dit is een zwelreactie daar hoort naar gekeken te worden, dat staat in mijn dossier dat heb ik jaren geleden ook gehad en was in behandeling in Maastricht hiervoor.” Ik moest niet zo gefrustreerd doen werd mij gezegd !!!!  Ik zei ik ben niet gefrustreerd ik erger me alleen maar dat dit zo maar kan, dan bel ik het ziekenhuis wel .

Dat is toch van de zotte .

Ik bel de het Ziekenhuis en die van de Dermatologie vertelde me dat ik maandag ochtend meteen moest bellen naar de huisarts en met spoed dan kon ik die dag nog komen, of een andere dag in de week, maar zo snel mogelijk. Ik kon het beste een paracetamol pakken voor de zwelling daar wordt het minder van en een zinkzalf van merk Dr.E.I. Swaab en smeren maar, als dat niet ging naar de eertsehulp gaan . Oké ik gedaan wat mij gezegd werd en heb die dag veel geslapen ik was ook ziek mijn lichaam was in een groot gevecht met de Bacterie die dit veroorzaakte en uit mijn lijf werd geduwd letterlijk en figuurlijk, de zwelling in het gezicht nam af gelukkig.

Dit is hoe het er NU uitziet allebei mijn handen zijn zo,; 1394440888796

 

Zaterdag ben ik naar Amsterdam gegaan, bij de NVVE jongeren bijeenkomst om de werkgroepen te bespreken en aan de slag te gaan. het ging me die dag lichamelijk heel goed af, mag ik wel zeggen alleen dat ik moe was maar ja dat kan de zon scheen dus …….( https://www.facebook.com/takecare4.eu?fref=ts staat het verhaal van die dag ).

Zondag een verjaardag bij mijn broer en ( voor Moeder die morgen jarig is )heerlijk de hele dag buiten gezeten en pal in de zon op die huid laten schijnen, heerlijk dat deed me goed. De zwelling was weg alleen brand gevoel en het ziet er niet uit in het gezicht doet het nog pijn maar alleé hé nie klagen hé.

Maandag Vandaag;  Ik bel om 9:00 weer de assistente met het verslag en dat ik vandaag een dokter wil zien en ook nodig heb. O zegt ze ik zie het, ik zal met werkbespreking er over hebben en bel maar om 11:00 terug. Hé ik val van mijn stoel.

Ik kon het niet laten en zei ; ” sorry maar dit moet ik eff kwijt, als mijn hond ziek is en de dierenarts bel kan ik meteen komen, en als een mens belt is het omgekeerd daar is geen tijd voor, te druk, of what ever.”

We lachten er gister nog om, ik zei ; ” Ik denk dat ik de Dierenarts maar bel ” Daar maak ik  meer kans en daar staat nog alles in het dossier van zelfs jaren terug, die raken niks kwijt ?!!!!!

Dus we gaan gewoon maar verder en we bellen nog eens en poef ja bingo de verwijzing is binnen en al door gefaxt dus op naar de dokter en de kopie en het ziekenhuis.

Zo jeé , de grote schoonmaak is nog in vollegang hihihi.

White Love for You All  enne geniet vandaag doe ik ook . Het is weer een prachtige dag, net zo als gister.