Wetenschappelijke fraude.

Hallo Lieve bezoekers,

Jee wat hebben we prachtig weer vandaag weer, en bofkonten zijn we.

Heerlijk buiten in de tuin, fietsen,wandelen,spelen,of chille. Ik was mijn mail aan het doorkijken en kwam dit artikel tegen. Deze info is belangrijk en wil ik graag met jullie delen. wat je ervan denkt is geheel aan jouw,maar een overdenking is het wel waard.

Veel lees plezier;

(NaturalNews) Disclaimer: Ik ben geen tegenstander van de theorie van de inenting. Ik ben ook niet tegen de wetenschap. Wat ik ben tegen frauduleus is wetenschap, en dat is wat dit artikel over gaat.

Mazelen en bof maken een enorme comeback in de Verenigde Staten, maar de artsen en journalisten maken allemaal dezelfde kritieke fout in het begrijpen waarom. Ze verwijten “ouders die hun kinderen niet vaccineren” als de oorzaak, maar de werkelijke oorzaak – zoals blijkt uit klokkenluiden wetenschappers werken voor top vaccin fabrikanten – is dat mazelen en bof vaccins zijn ontworpen om te mislukken vanaf het begin.

Wetenschappelijke fraude, zo blijkt, is een inherent onderdeel van het vaccin-industrie.

Hoe weten we dat?

Omdat klokkenluiders die in de industrie werkte de moed om uit te spreken en de waarheid te vertellen hebben gevonden.

Deze mensen zijn de Edward Snowden van de vaccin-industrie.

http://www.naturalnews.com/gallery/documents/Merck-False-Claims-Act.pdf

Merck, natuurlijk ontkent de beweringen, net als alle farmaceutische bedrijven ooit ontkennen betrokken zijn bij omkoping , of het gebruik van kinderen voor medische experimenten , of ghostwriting “wetenschappelijke” studies die gepubliceerd te krijgen in wetenschappelijke tijdschriften, of samenzwering om concurrerende generische geneesmiddelen onderdrukken en zo op. Maar, zoals de geschiedenis heeft aangetoond, alle top farmaceutische bedrijven worden regelmatig betrokken bij grootschalige crimineel gedrag, waaronder samenzwering, fraude, omkoping en meer.

Waarom doet de industrie worden steeds weg met deze fraude? Het antwoord is omdat niemand ooit vergelijkt infectie tarieven van gevaccineerde versus niet-gevaccineerde mensen. Ze gaan er allemaal vanuit slechts vaccins werken, want dat is het dogma van de moderne geneeskunde. Aanname wordt “feit” in de hoofden van gehersenspoelde medische experts.

Dit is een van de huurders van de fraude-based medisch systeem: Vaccins worden verondersteld om te werken 100% van de tijd, zonder uitzondering, en iedereen die dit in vraag wordt meteen verketterd. Er is geen enkele tolerantie voor een kritisch denken of wetenschappelijk onderzoek op het gebied van vaccins. En zij verre niet toegestaan ​​om de kwestie van kwik in vaccins, zoals het vaccin industrie gelooft blijkbaar dat kwik wordt magisch niet-toxisch bij gebruik in vaccins en in het lichaam geïnjecteerd.

Zo zijn vaccins die niet (vanwege de lage werkzaamheid) nooit ontdekt of zelfs vraagtekens. De fraude blijft recht onder onze neus. Dus een vaccin bedrijf kan gemakkelijk een bof of mazelen vaccin in het verkeer die is ontworpen om te mislukken, terwijl in feite verzwakt het immuunsysteem van het kwik, formaldehyde, MSG en aluminium die nog worden gebruikt in vaccins vandaag.

Zoals Natural News eerder zijn blootgesteld , is het vaccin industrie gevangen verzending levende virussen te vaccin fabrikanten van griepvaccins in 18 landen.

Dit werd gedaan door niemand minder dan Baxter International, Inc een van de topleveranciers van “verzwakte” griepvirus materiaal voor gebruik in vaccins. Behalve in dit geval werden zij niet verzwakt.

Vaccins gemaakt met dit materiaal gaf gewoon mensen de griep!

Hoe dieper je graaft in de vaccin-industrie en haar al lang bestaande praktijk van wetenschappelijke fraude, onjuiste voorstelling van zaken, angst zaaien en “medische valse vlaggen,” hoe meer je je realiseert wat een totale con heeft de vaccin-industrie.

Dit is en was geschreven door ;  Mike Adems van de Health Ranger op maandag 11 november 2013.

Zo dat is nogal wat hé, en dat gaat allemaal in stilte aan ons voorbij ,nu stilte voor sommige van de mensheid. Gelukkig zijn er van deze mensen die moedig hun verhaal doen bij klokkeluiders,waarom denk je dat de overheid met ze samen wilde werken????? dacht je dat NU echt ???!!!!! Nu natuurlijk doen ze dat niet,dit plannetje is mislukt.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Xu7bXfgtrS8
Dan snap je NU ook wel waarom vele mensen hun kinderen NIET meer willen laten inenten ??!! van de zomer nog in juni 2013 weet je nog dat er zo comocie over was. EN IEDER HAD ER EEN MENING OVER.
Vooral de GGD hadden vele woorden maar de mening van de ouders werden niet getollereerd,ik denk dat zij NU wel recht hadden om gehoord teworden. Die zijn op de hoogte van het hele fraudeplan en de misleidingen omtrend de Farmaseutiche wereld denk je ook niet.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=hK6l3nqIfeg
Ik zal de link hier onder zetten in vertaling zodat je je het gehele artikel kunt lezen een intresante site, mits het je intreseert.
Bron vermelding en veel info linken zijn van ;
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rVFjQ7cO-BU