Glow Meditation for All.

Hallo en een Goede dag voor jullie gewenst die ons een bezoek brengen.

Ik had  een Glow Meditation op 5 maart geplaatst. Deze werd individueel gedaan, reacties waren warm thanks daar voor. Ja,je voelt de Verbinding meteen met Moeder Aarde,een stroom van energie mag plaats vinden dan en kan een uitwerking hebben in Rustig worden – kalm, maar ook onrust. Er kan opgeruimd worden de Verbinding is gemaakt en dan gaat heel het spul in beweging hahaha eff zo gezegd dan.

De Humor maakt het vele male lichter zodat het verwerkt kan en mag worden, ook dit is GEVEN EN ONTVANGEN voor jezelf jazeker jazeker. Dus vandaag nog ,kan ook door de gehele dag,je merkt dat het werkt en dat je voeten anders aanvoelen ( de onderkant ).

Nu zal de tijd voor morgen als we ons gezamelijk afstemmen om ; 19:30   Nederlandsetijd zijn.

Groot Brittanié = 18:30

Egypte            = 20:30

Nieuw Zeeland =  7:30 (maandag ochtend)

Zuid Afrika       = 20:30

Hier is ook de link kun je kijken of de tijd goed is of welke tijd dat bij in jouw land zal zijn; http://www.apporte.nl/wereld-tijdzones/tijdzones_wereldtijden.html

 

 

Ga zo zitten,  liggen of staan wat voor jouw prettig voelt. Ogen mogen dicht maar je kunt ook gewoon naar het Vuur kijken, wat vind je prettig.

Adem In= Leven     Adem UIt= Liefde  diepe teugen en stevige uitblaas 3 x

Van de Linkerkant  ontvang je de energie van Moeder Aarde en via de Rechter kant gaat het weer terug Moeder Aarde In.

Vanuit je Hartcentrum stuur je de Liefde energie over Moeder Aarde uit ; zo komt het in de Atmosfeer en het Universum ,en kan neer dalen op Moeder Aarde.

Door de Inademing die alle levende wezens doen ontvangen zij deze energie, ook de Wateren zullen zo gevuld raken met deze Liefde energie. Ook de Natuur kan zich het helemaal op zuigen.

Groot Vader Zon en Groot Moeder Maan verbinden zich ook met jouw / ons, en de Kristal Zon in Moeder Aarde maakt ook verbinding..

Voel en ervaar . Adem in  en Adem uit = vanuit je buik in alle rust kijkend naar het VUUR.

Als het Filmpje af gelopen is danken we alle Elementen , de Groot Ouders , De spirits, en ons zelf voor deze verbinding die voor ieder die op onze Moeder Aarde leeft ten goede mag komen,en we danken ons zelf dat je het mogelijk hebt gemaakt om jezelf dit in Overgave te mogen doen zowel Geven Als Ontvangen.

Adem In = Leven    Adem UIt = Liefde 3x krachtig en Welkom terug .

Ik dank van uit mijn Hart naar jullie toe voor deze verbinding, en voor al wat leeft, want jij bent er een stukje /deel van. Deze oefening mag je vaker doen het zal altijd ten goede komen voor jouw en al wat leeft . Deze zal ook hier op de site blijven staan zodat je terug kunt komen. zie docu/meditatie.

Mochten er vragen zijn of je wilt je ervaring delen voel je welkom en vrij mijn vriend.

White Love for You All Patricia.