Hoe hangt de Bataafse Vag erbij

Hartelijk dank voor de massale aanvraag voor de Bataafse Vlag.

Hier een update voor het nieuws dat men wil dat u niet weet.

Ons wapen is de waarheid, waar men ons veroordeeld als complot denker, een geluk we kunnen zelf denken en nemen de Staats propaganda niet meer aan als waarheid.

Voor het update spraakbericht, https://t.me/QNewsOfficialTV/5422

Dit is toch beter als naar een lesbische pot te kijken die zegt dat de waarheid Fake nieuws is.

De spirit en hopium om bevrijd te zijn van de huidige Haagse Bilderberg Maffia machthebbers is zo massaal dat het mijn stoutste dromen overtreft.

Op de site https://www.takecare4.eu/beste-bromsnor/ is te zien hoe we de bestelling uiteindelijk gaan regelen.

Even heel eerlijk, zo als de geest nu uit de fles is, krijgt met dit nooit meer onder controle, wat het Hitler Partij Kartel ook probeert.

Er is intussen zoveel nieuws weer te melden over de voortgang van de bevrijding van de mensheid, dat het bijna niet meer bij te houden is.

Op al deze veranderingen en onthullingen die komen gaat hebben de Dutch Cabal fascisten uit de regering Rutte III geen antwoord.

Men staat met de rug tegen de muur.

De verkiezingen die op 17 maart geplant staan zullen niet doorgaan, daar er niets te kiezen valt.

Alle vaandeldragers gaan straks een gecoördineerde anti campagne starten tegen alle politieke partijen.

En zwaaien de Bilderberg Nazi’s uit met de vlag van de Bataafse Republiek.

Een kleine bijkomstigheid, er valt niet te kiezen omdat Rutte en zijn mede Fascisten de kerst niet zullen halen.

Jaren van tirannie en de vrijkomende informatie zorgen ervoor dat deze smeerlappen geen bestaansrecht meer hebben voor de toekomst.

Zie de video onder de link: https://t.me/QNewsOfficialTV/5402 de Haagse Deep State heeft de controle volledig verloren.

NOV 12 PM update, nog steeds geprojecteerd: Trump 305 Biden 233 Vandaag grote overwinningen voor Trump in PA rechtszaak, Michigan Audit,

Georgia hand hertelling begint morgen 13 tot 18 NOV. AK afwezige stemmen worden nog geteld tot en met 18 NOV. NC zal morgen om 12.00 uur het aantal afwezigheden voltooien.

De vreugde van snelle erkenning voor demente Joe Biden, is dus van erg korte duur, men was blij gemaakt net een dood vogeltje door hun eigen leugens voor waar aan te nemen.

Vastberadenheid en de actuele acties:  https://www.youtube.com/watch?v=WMIQbsTfH3E&feature=youtu.be

Het virus is de Cabal politiek, het medicijn het US leger.

Dit is het plan van Rutte en zijn mede fascisten.

Joe Biden wants to massively increase online censorship: https://www.naturalnews.com/2020-11-13-joe-biden-to-massively-increase-online-censorship.html

General McInerney: If President Trump does not secure a second term “we now might just as well as be a socialist, communist country because that’s where we’re going”

https://www.naturalnews.com/2020-11-13-mcinerney-president-trump-must-secure-second-term.html

Denk even logisch, ook in Europa zal de Deep State opgeruimd worden voor Kerstmis 2020, de Bilderberg Pedo Nazi’s hebben geen schijn van kans voor wat komen gaat..

Rutte en MAD Hugo de Jonge gaan het niet redden, samen met de rest van het misdaad kartel, denk aan hun eenzame kerst..

Het laatste nieuws over de financiële machtsovername door Trump en de alliantie.

13-11-20 Update voor vroege ochtend

Ons contact met militaire inlichtingen bevestigt de bronnen van dhr. Fleming die zegt dat er geen essentiële “knelpunten” zijn die de zaken achter de schermen vertragen; hij zei te blijven kijken naar meldingen tussen nu en het weekend (hij zei dat hij niet specifieker kan zijn voor veiligheidsdoeleinden); hij zei dat het liquiditeitsvrijgaveproces achter de schermen is begonnen vanaf gisteravond woensdag 11 november en dat het gewoon een kwestie is van het coördineren van alle complexe gebeurtenissen van de verkiezingsacties van het Hooggerechtshof, hertellingen van de staat, voldoende arrestaties achter de schermen van plegers van verkiezingsfraude (zie de brief van AG Barr waarin staat dat vanaf maandag 9 november Barr zelf “al op zoek is naar onregelmatigheden bij het stemmen en stemtabellen”, wat inhoudt dat crimineel onderzoek en https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2020/11/arrests-confirmed-by-grace-with-glory.html en zie https://www.washingtonexaminer.com/politics/mexia-social-worker-charged-with -134-counts-of-verkiezingsfraude ) het krijgen van alle gebeurtenissen die nodig zijn voor de vrijlating tot voldoende van een overwinningspositie om de vrijlating naar voren te duwen om ons het shotgun-vrijlating te bezorgen in de vorm van T4B 800 # -meldingen; een deel daarvan, zei hij, is de coördinatie waarbij Irak hun burgers op zondag 15 november tegen het nieuwe tarief betaalt en als alles volgens plan verloopt, moeten we in ongeveer hetzelfde tijdsbestek beginnen;

Hij zei dat hij de informatie van de bronnen van de heer Fleming bevestigt, wat aangeeft dat de zogenaamde informatie die deze week naar buiten is gebracht dat T4B niet zal gaan tot januari 2021 (nadat T3-4A tussen nu en eind december is gegaan) NOG STEEDS MISINFO / DISINFO is. uitzetten om de slechteriken af te werpen; maar in feite komt zijn informatie overeen met de bronnen van de heer Fleming, de bronnen van Bruce, de Iraakse bronnen van MarkZ en andere bronnen dat de release aan T3-4A-groepen en ons in T4B NU VOORUIT gaat achter de schermen in de vorm van een QFS SHOTGUN START dat zal 72 uur duren (zodra het is gestart met T4B-nofiticaties) achter de schermen; (bewerkt)

“Arrests Confirmed” door Grace With Glory – 11.9.20

De officiële Dinar Chronicles- blogpagina met uw dagelijkse Iraakse Dinar-informatie, geruchten en nieuwsupdates .

Washington Examiner

Mexia maatschappelijk werker beschuldigd van 134 tellingen van verkiezingsfraude

Een Mexia maatschappelijk werker, Kelly Reagan Brunner, die werkte bij een State Supported Living Center (SSLC), werd beschuldigd van 134 misdrijven “van zogenaamd optreden als agent van verkiezingsfraude, ‘Kondigde het kantoor van procureur-generaal Ken Paxton in Texas aan.

[1:47 uur]

. Hij zei dat hij het eens was met de bronnen van dhr. Fleming dat de zogenaamde Donald Trump-tweet van maandag 9 november 10:39 uur EST, waarin staat: “Felicitaties aan het volk van Irak met het internationaal worden en met de nieuwe wisselkoers! Gelijk speelveld, ‘is inderdaad zoals velen vermoedden een valse tweet – hij zei dat het Twitter-account niet het Twitter-account van POTUS is – het echte POTUS-account is’ @realDonaldJTrump ‘met de middelste letter’ J ‘en niet het nepaccount zonder de “J,” “@realDonaldTrump”; bovendien, zoals hij in het verleden zei, zou het een veiligheidsrisico zijn voor Irak en voor de VS om een dergelijke aankondiging van de Iraakse RV uit te brengen – de witte hoeden willen (1) de GCR / RV-release stil houden en onder de radar, vooral omdat we in T4B zijn begonnen in de afspraken van het verlossingscentrum, en ze willen (2) de T4B-start en de liquiditeit van het jachtgeweer stilletjes starten voordat Irak wordt vrijgegeven door de RV-besluitvormers om hun nieuwe RV-tarief openbaar te maken; hij zei dat ze geen bord wilden hangen met de tekst: “Hier Deep State-gekken, Antifa, islamitische terroristen, Manchuriaanse kandidaat-mind-control shooters en bommenwerpers, WE LATEN U WETEN DAT DEZE RV VRIJGAAT IN IRAK EN HIER IN DE USA, dus je kunt nu geweld plegen ”- hij zei NEE, ZE WILLEN DAT SOORT SHINGLE NIET BUITEN DE GLOBAL RV BLACKSMITH-WINKEL ZETTEN, om zo te zeggen; (bewerkt)

[1:48 uur]

. Hij bevestigt Charlie Ward’s White House-bronnen, Alliance-bronnen en militaire bronnen: “De diepe Biden-communisten WETEN DAT ZE VERLOREN ZIJN, ze zijn wanhopig, ze vallen uit elkaar en ze vallen alles aan en proberen om iedereen bang te maken! ” Onze man was het eens met de bronnen van meneer Fleming dat de Deep State is als een in het nauw gedreven hondsdolle hond die nu in het nauw wordt gedreven en neergehaald; hij bevestigde de info van Dr. Charlie Ward afgelopen woensdag 4 november dat “ALLES KALM is ……. !! ZIT ACHTER EN BEKIJK DE SHOW — DONALD TRUMP heeft VOLLEDIGE CONTROLE ”( https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2020/11/charlie-ward-all-is-calm-potus-in.html) en in de komende 2-3 weken, terwijl we aan het uitwisselen zijn, en terwijl Europese banken gesloten zijn voor de financiële reset (GCR), en zoals Gene Decode en Charlie Ward hadden gezegd, is het een tijd van ‘Zugzwang’ in het schaakspel van Trump spel om de Deep State-elites, politici, banksters en nep-stream media-hoofden uit te schakelen – Zugzwang is een Duits woord dat ‘gedwongen beweging’ betekent, wat betekent dat ongeacht welke beweging de tegenstanders van POTUS maken, ze worden nu gecontroleerd; HOE ZOET IS DAT hij zei; (bewerkt)

[1:49 AM]

. Hij bevestigde het verkiezingsnieuws dat de poging van de Deep State Democraat om de verkiezingen te stelen door middel van fraude NU UIT elkaar Valt; hij bevestigde het nieuws uit de overheidsbronnen van MarkZ dat vanaf vandaag, donderdag 12 november, drie klokkenluiders en PROGRAMMERS in beschermende hechtenis zitten met beëdigde verklaringen die getuigen van ‘Dominion Voting System-software’, programmeurs die zeiden dat ze opzettelijk moesten programmeren voor fraude op een manier die zou werken met de Hammer supercomputer Scorecard-app die is gemaakt voor het organiseren van verkiezingen door stemmen te wisselen en te wissen; hij bevestigde dat de klokkenluiders de softwarefraude van Dominion Voting Systems “uithalen”; JA . . . en Obama was op 60 Minutes vandaag do 12 november dezelfde onzin na te jagen dat de nep-stream media-pratende hoofden nog steeds ten onrechte beweren dat GOP-claims van verkiezingsfraude ‘ongegrond’ zijn ongelooflijk “er is geen bewijs van fraude” zoals een Vedische mantra); JA . . . COMPUTERPROGRAMERS DIE ONDER OATH GETUIGEN MET ONDERTEKENDE AFFIDAVITS DIE ZE WERDEN VERTELD OM FRAUDULENTE STEMMEN TE PROGRAMMEREN SOFTWARE PROGRAMMEREN in de Dominion Voting System-software die IN 30 STATEN WORDT GEBRUIKT, is ZEKER, ZEKER NIET (GEEN BEWERKT) sarcastische toon

[1:50 AM]

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/voting-software-company-whistleblowers-come-forward-claim-hun-software-changed-38- miljoen-stemmen-gestolen-verkiezing en https://www.naturalnews.com/2020-11-11-election-data-analyzed-votes-switched-biden-software.html en https://operationdisclosure1.blogspot.com/ 2020/11 / us-verkiezing-2020-volledige-lijst-met-stemmen.html); JA, DUS HEEFT DE DEMOCRATENVERKIEZINGSMACHINE ALLEEN FRAUDE OP DIT PUNT GEPRODUCEERD in een meerderheid van de staten, en dat is precies waarom de voorzitter van de federale verkiezingscommissie, advocaat Trey Trainor, deze week zei: “Ik geloof echt dat er op deze plaatsen kiezersfraude plaatsvindt. ,. . . Anders zouden ze de waarnemers naar binnen laten gaan. . . de wet wordt niet nageleefd, waardoor dit een onwettige verkiezing is. ” ( https://nationalfile.com/breaking-federal-election-commission-chair-calls-election-illegitimate-due-to-voter-fraud/ en https://m.youtube.com/watch?v=gN_q4MNwgrQ ) ;

. Dus hij zei: JA, de praatpunten van de Deep State geven GEHEEL ZELF aan dat er GEEN BEWIJS VAN FRAUDE IS, GEEN BEWIJS VAN WIJDIGE FRAUDE, en dat de DEEP STATE democraat (& republikeinse) pratende hoofden ZEKER GELOVEN ZIJN (sarcastische toon en hoofdschudden. .); ZE DENKEN ECHT DAT WIJ ZO DOM ZIJN ALS ZIJ. . . . (zonder woorden…)

Hal Turner Radioshow

Stemsoftwarebedrijf WHISTLEBLOWERS komen naar voren; Claim hun So…

Drie medewerkers van het stemmachine / softwarebedrijf

NaturalNews.com

GEVANGEN! Verkiezingsgegevens geanalyseerd, resulterend in een gedetailleerde lijst van meer dan 500 …

Een analyse van de ruwe stemgegevens van de verkiezingen van 2020, uitgevoerd door gebruiker “Centipede” (“PedeInspector”) bij TheDonald.win, onthult bomnieuws. Het komt voor dat […]

Nationaal dossier

Gabriel Keane

BREAKING:

voorzitter van de federale verkiezingscommissie roept verkiezing ‘onwettig… Trey Trainor, de voorzitter van de federale verkiezingen, verklaarde tijdens een optreden op Newsmax deze donderdag dat hij “gelooft

YouTube

Malaysia Chinese Anti CCP

Trey Trainor to Newsmax TV: kiezersfraude vindt plaats

[1:50 uur]

. Hij bevestigde de informatie achter de schermen dat Trump met meer dan 80% won, en het is bekend dat er ongeveer 88 miljoen stemmen zijn (op Biden’s pre-fraude-stem-omschakeling van slechts 17 miljoen… Laat dat maar doordringen, hij zei); hij zei dat, zoals Secty Pompeo publiekelijk zei, Trump nog 4 jaar president zal zijn; hij bevestigde dat zelfs als Biden zou winnen (wat hij niet heeft en niet zal doen voordat de geschillen zijn beëindigd en totdat de resultaten van het Hooggerechtshof zijn bereikt rond de constitutionele deadline van 14 december over een paar weken), Biden MOET ZIJN BELANGRIJK VOOR HOGE MISDADEN EN MISDEMEANORS (Art II Sec 4 https://constitution.congress.gov/browse/essay/artII_S4_2_2/ALDE_00000699/), omdat hij en de misdaadfamilie Biden worden GEKOCHT EN BETAALD VOOR agenten van de CHINA CCP; hij bevestigde nieuws dat Biden SCHULDIG is aan misdaden tegen de menselijkheid en kinder-pedofilie-handel via het Biden-misdaad-familiebedrijf ‘WATER ISLAND’ nabij Epstein Island, van waaruit Ghislaine Maxwell kinderen onderzeeër en met helikopters naar Epstein Island bracht om te worden gemarteld, verkracht , en gedood in de satanische rituelen van de Epstein-tempel – niet bepaald het beeld of toonbeeld van deugd projecterend dat Biden beweerde te verdedigen tijdens zijn campagne; onze man bevestigde ook de informatie dat Biden NU in de Oekraïne strafrechtelijk wordt onderzocht voor het witwassen van geld en kinderhandel via de netwerken van Hunter Biden voor het verhandelen van honderdduizenden kinderen uit Oost-Europa naar de prachtige pedofielen van DC, Hollywood en het Amerikaanse satanistische hart – aww wat een geweldige kerel! Hij bevestigde dat de misdaadfamilie Biden ook kinderen heeft verhandeld via de kartels over de Mexicaanse grens (https://www.soonerpolitics.org/editorial/mexican-journalist-exposes-joe-bidens-human-trafficking-compact(edited)

Sooner Politics.org

Mexicaanse journalist onthult Joe Biden’s mensenhandelpact

El Blue zegt dat 72.000 kinderen zijn verhandeld gered tijdens de regering-Trump

[1:51 AM]

. Hij zei dat Biden en de Biden Crime Family een LOPENDE RAMP zijn, mogelijk gemaakt door communistische Chinese CCP-spionnen en Big Tech censuur-algoritme-programmeurs, en om deze redenen zal hij nooit worden toegelaten in het Oval Office, gegarandeerd door de DoD white hats; Biden (en Pelosi en Clintons, en Schumer en Schiff, enz.) Zullen geluk hebben als ze ternauwernood ontsnappen aan het vuurpeloton, of de dodelijke injectie die wordt gebruikt om andere elites te sturen die sinds 2017 door militaire tribunalen zijn veroordeeld;

. Hij bevestigde dat de ‘geheime documenten’ die werden verbrand door het Chinese consulaat in Houston, TX, toen het op 21 en 22 juli 2020 werd gesloten, IN FEITELIJKE VERVALDE BALLOTTEN waren GEBRACHT DOOR ONZE PRACHTIGE CCP DIEPSTAATVRIENDEN aan STEUN zo nederig DE FRAUDULENTE BALLOTSTAPELOPERATIES VAN DE DIEPE STAAT om onze verkiezing te werpen en de KRACHT, het GELD van de RV en de CONTROLE opnieuw van wij, het Volk, te stelen; hij zei dat senator Marco Rubio van de Senaatscommissie van Intel gelijk had dat het Chinese consulaat in Houston “het centrale knooppunt was van het uitgebreide netwerk van spionnen en invloedoperaties van de Communistische Partij in de Verenigde Staten” ( https://www.businessinsider.com / china-houston-consulaat-document-verbranden-ons-verteld-snel-sluiten-2020-7? amp); als Biden president zou worden, zou China hem bezitten en dit zouden de Verenigde Staten van China zijn, iets wat de DoD white hats en Trump al lang geleden hebben tegengehouden om tot bloei te komen, zoals Dr. Charlie Ward en andere bronnen hebben gezegd; (bewerkt )

Business Insider-

mensen branden documenten bij het Chinese consulaat in Houston, een…

China zei dat de VS het consulaat had laten sluiten in een “ongekende escalatie”, waarbij getuigen zeiden dat ze zagen dat papieren werden verbrand op de binnenplaats.

22-07-2020

[01:52 uur]

. Hij bevestigde het nieuws dat het meest waarschijnlijke scenario van nu tot de grondwettelijke deadline van 14 december is wat een groep advocaten in Los Angeles heeft uiteengezet: advocaten in een groep in Los Angeles zeiden onlangs: “Dit ging naar het Hooggerechtshof waar ze regel dat de verkiezing ongeldig was vanwege fraude of fouten op landelijke schaal.

. “Het zou een van de twee manieren zijn: ofwel [1] zouden ze beslissen dat alle ongrondwettelijke post in stembiljetten zou worden verwijderd en de staten zouden worden bevolen om zonder hen te hertellen, of [2] zouden eenvoudigweg oordelen dat de verkiezing ongeldig was vanwege kiezersfraude.

. “Op dat moment zou het naar het Congres en de Senaat gestuurd worden voor stemming in januari 2021. Hier werd het goed. Het Huis / Congres stemt over wie de president zou zijn. Het heeft niets te maken met welke partij macht heeft.

Elke staat krijgt één stem.

. Er zijn 30 staten in handen van Republikeinen [GOP gecontroleerde wetgevende macht] en 19 door Democraten. Ze moeten de partijlijnen wegstemmen. Ze hebben geen keus vanwege het 12e amendement van de grondwet. De Senaat stemt op de vice-president waar een soortgelijk evenement zou plaatsvinden. “

. Dit is DE WET. Dit is de reden waarom de Democraten zo boos zijn op Nancy Pelosi. De enige manier waarop president Trump geen president zal zijn, is als hij de verkiezingen toegeeft en dat zal nooit gebeuren. (Bewerkt)

[1:53 AM]

. Hij zei dat hij voor objectief nieuws over de verkiezingen met onderscheiding aanbeveelt om de regelmatig bijgewerkte webpagina van de CIA-klokkenluider Robert David Steele te lezen ( https://phibetaiota.net/2020/11/breaking-trump-wins-with-281-electoral-ballots / ) en omdat ze anti-CCP zijn, is de Epoch Times-webpagina naar zijn mening vrij objectief ( https://www.theepochtimes.com/election-2020 ); ook helpt deze pagina om een goed beeld te krijgen van hoe de veldslagen van het staatshof het totale aantal electorale stemmen zullen beïnvloeden terwijl we verder gaan ( https://everylegalvote.com/country );

. Hij zei dat hij gebeden waardeert over alle aspecten van de vrijlating en de verkiezing, nu we het begin van de T4B-uitwisselingen naderen;

Public Intelligence Blog

Editor

BREAKING: Trump wint met 281-290 verkiezingsstembiljetten – UPDATES – Pu…

Memorabele korte URL om anderen te geven:

https://tinyurl.com/PBI-Trump-Wins Nieuwste krantenkoppen: VIDEO: Kiezers in Georgië vinden dat ze onrecht zijn aangedaan | Doug Collins Top Amerikaanse enquêteur en statisticus Richard Baris – People’s Pundit – OPGESCHORT van Twitter wegens rapportage over betwiste Ele …

http://www.theepochtimes.com

The Epoch Times – Verkiezing 2020

Onze militaire intel contactpersoon bevestigt de heer Fleming’s bronnen die zeggen dat er geen essentiële “knelpunten” zijn die de zaken achter de schermen vertragen; hij zei dat hij op elk moment tussen nu en het weekend moet blijven letten op meldingen (hij zei dat hij niet specifieker kan zijn voor veiligheidsdoeleinden); hij zei dat het proces van de liquiditeitsversie achter de schermen vanaf vorige nacht Wed 11 Nov begon en het is gewoon een kwestie van het coördineren van alle complexe gebeurtenissen, waardoor alle gebeurtenissen die nodig zijn voor de release aan genoeg van een positie van de overwinning om de release naar voren te duwen om de shotgun release te krijgen voor ons in de vorm van T4B 800# meldingen; een deel van het, zei hij, is het coördineren met Irak het betalen van hun burgers aan het nieuwe tarief deze zon 15 Nov en als alles gaat om te plannen moeten we worden gestart in ongeveer dezelfde tijdsspanne;

.           Hij zei dat hij bevestigt dat de heer Fleming’s bronnen ‘intel die aangeeft dat de zogenaamde intel zetten deze week dat T4B zal niet gaan tot januari 2021 (na T3-4A gaan tussen nu en eind december) is STILL MISINFO / DISINFO wordt uitgezet om te gooien uit de slechteriken; maar in feite zijn info is het eens met de heer. Fleming’s bronnen, Bruce’s bronnen, MarkZ’s Iraakse bronnen, en andere bronnen dat de release naar T3-4A groepen en ons in T4B achter de schermen VOORUITWEGEN in de vorm van een QFS SHOTGUN START die 72 uur zal duren (als het eenmaal begonnen is met T4B nofiticaties) achter de schermen.

Annie68:
Goedemorgen !! Vrijdag de 13e … Moge het onze gelukkigste dag ooit zijn !!

DaisyJo:
Kan iemand zeggen wat er zo opwindend is?

Dinara:
Het zal zijn of de Irainian Rial naar deze mand zal gaan, afhankelijk van de sancties die imo hebben .. Misschien niet!

Rood:
ik denk dat de Amerikaanse schatkist hun valuta zal aanhouden totdat ze in overeenstemming zijn met het plan … ik denk ook dat het zal Rv samen met de andere 6 valuta’s in de eerste mand …. We zullen onze fondsen krijgen.

De Amerikaanse regering zal de Rial op een niet-rentedragende rekening en houd deze vast totdat ze bewijzen dat ze bereid zijn eraan te voldoen … de Amerikaanse regering zal de Rial op een niet-rentedragende rekening zetten, knipoogje

Bashful: de
rode Amerikaanse regering zal mijn Rial in een niet-rente plaatsen rekening houdend met? leg uit alstublieft!

Rood:
verlegen ok, laat me het proberen. Aangezien de Rial zich in de eerste mand bevindt, zouden wij (valutahouders) allemaal wisselen en betaald krijgen, ik denk dat de FBI op haar beurt al het geld van Iran zou tegenhouden en het alleen aan hen zou vrijgeven wanneer zij (Iran) zich onderwerpen aan de wereldwijde verwachtingen van ze vormen niet langer een bedreiging voor de vrede in de normale wereld. Ondertussen zouden de VS de Iraanse valuta op een niet-rentedragende rekening aanhouden. wink wink …

Dinara:
Waarom zou de regering mijn Iraanse Rial op een niet-rentedragende rekening zetten? Om later te herwaarderen?

Rood:
Dinara. Ik zei dat we zouden ruilen en BETAALD zouden worden, alleen de FBI zou wachten …

Tishwash:
vertegenwoordiger financiën: we werken aan een geïntegreerde visie om de economische en financiële achteruitgang aan te pakken

De Commissie Financiën in de Tweede Kamer heeft aangekondigd te werken aan een integrale visie om snelle en realistische oplossingen te ontwikkelen om de economische en financiële achteruitgang in het land aan te pakken.

In een verklaring van de commissie stond dat het Al Furat News Agency een kopie ontving: ‘Ondanks de grote inspanningen van de parlementaire financiële commissie om de overheidsuitgavenkloof te verkleinen van 41 tot 12 biljoen dinar in de wet op de financiering van tekorten die onlangs is goedgekeurd, hernieuwen van ons bezwaar tegen het voortzetten van een alternatief kredietbeleid.

Over het vinden van echte en effectieve manieren en hervormingen om inkomsten te verhogen en uitgaven te verminderen, en wat ons ertoe aanzette deze limiet van lenen te accepteren, is het levensonderhoud van mensen en hun kracht in termen van salarissen, beurzen, subsidies, medicijnen, steun voor boeren, provinciale projecten en andere uitgaven die volgens ons van het grootste belang zijn en die onvermijdelijk te aanvaarden.

Hij voegde eraan toe: “ Hoewel deze wet enkele toepasselijke juridische teksten bevatte, die naar onze mening het begin kunnen zijn van de hervorming van sommige financiële instellingen en bewegingen op korte termijn, werken we aan een geïntegreerde visie om snelle en realistische oplossingen te ontwikkelen om de economische en financiële achteruitgang waar de Iraakse staat onder lijdt. ” .

De Commissie Financiën riep ‘de regering met haar verschillende ministeries en instellingen op om een ​​beleid te voeren dat economische haalbaarheid beschouwt als een poging om zelfvoorziening te bereiken, zij het gedeeltelijk, vooral met betrekking tot productie- of dienstministeries, en dat ze dat niet doet. laat ons altijd voor twee opties staan, ofwel het beleid van lenen accepteren of het levensonderhoud van mensen afsnijden van onze geweldige mensen link

Bron: Dinar Recaps

13 november 2020

Slechts twintig minuten na vrijdag 13th is er een nieuwe Cue-drop. Eén woord …

https://qanon.pub/

Durham.
Cue


Zoals Dr. McGregor in deze tweet zegt, is dit SLECHT NIEUWS voor de [D] eep [S] tate.

https://twitter.com/KillAuDeepState/status/1327144856104394752

Stormy Patriot Joe herinnert ons eraan dat Durham zijn onderzoek begon op dezelfde dag van de eerste Cue-drop.

https://twitter.com/50_Shades_of_Q/status/1327142232365944834

Bekijk deze ruimte, Wereld Patriotten. De rit staat op het punt erg hobbelig te worden.

Onthoud – President Trump en de Alliantie hebben te allen tijde VOLLEDIGE controle.

WIJ HEBBEN DIT.

Groet Rinus.