Beste R verhagen

Een hele goede middag,

Ik heb u al vaker een mail gestuurd, en ik heb nog wat onbeantwoorde vragen.

Op Take care 4 las ik over het niet bestaan van nederland 13 mei 1940,en dus ook alle wetten en regels vanaf dat jaar en datum niet rechtsgeldig en illegaal,

De Link van de brief aan maxima staat er bij, daar kun je het lezen, waarom, naar dat Maxima had gezegd dat we niet bestonden, ze kon ons niet vinden.


Ik ben daar best wel van geschrokken, ik heb het echt nooit geweten, ook niet van het fake koningshuis, en het is ongelooflijk dat dit zolang al door heeft kunnen gaan, en niemand heeft er tot nu toe over gesproken of heeft er wat aan gedaan, hoe is dit nou mogelijk? Ze hadden er geen belang bij om ons dit te vertellen, ze hadden sufferds nodig die hun van alle gemakken en comfort voorzagen. Wel heel heftig eigenlijk, en het erge is vandaag de dag gaan ze er nog altijd gewoon mee door, met allerlei corrupte slechte wetten niet geen enkel nut hebben, zoals de spoedwet waarbij nadat alles wat wij in Nederland hadden, onze tradities normen en waarden vrijheden zelfs de natuur alles is vernietigd, {De Bomenkap} vergassen ganzen, vergassen Nertsen, afschieten herten en koningspaarden, Het afschieten van het kwaad komt er zeker aan, heb geduld want deze burgeroorlog kunnen ze zonder bescherming en geld nooit winnen, en Trump heeft alle pedofielen over de wereld de oorlog verklaard.  Dwarszitten de boeren en burgers, uitkopen boeren omdat ze op hun land zitten te azen, we mogen niet meer dan 2 mensen bij ons eigen thuis ontvangen, niet meer knuffelen, ga eens kijken hoeveel vrouwen nu gaan bevallen dus ik geloof niet in plassers van 1,5 meter, Ze hebben stiekem de kat in het duister geknepen. LOL. Waren er toch mensen niet gehoorzaam en hebben de natuur zijn gang laten gaan. Deze maand stemmen spoedwet, vanaf 1 december verplicht mondkapjes binnen en buiten? dit kan en mag toch zo niet langer meer?!

De Bevrijding is een zelf bevrijding, door je mind set in te stellen op afwijzing van dit systeem, ze hebben alle geloofwaardigheid verloren.

Het is onmenselijk! en alles wat leuk is mag niet meer, zo verdrietig dit, wanneer stopt dit hele gebeuren? Dit stopt als jij stopt met hun smeerlapperij op te volgen, en alles waar wij niet zelf voor hebben gekozen en getekend is ons door de strot gedrukt, het is onbegrijpelijk, ik ben echt een beetje in de rouw en beetje triest Geloof me in ben in de opperste beste gemoedstoestand, want ken geen angst, en accepteer het ook niet van deze kneuzen. je heb het niet goed begrepen we zijn aan het winnen, juist door alle onthullingen, en daar vragen over te stellen. ons land is Nederland niet meer, We doe de Bataafse Republiek her invoeren, want wij de bevolking zijn de staat en niemand anders.  ben bang dat het nooit meer goed komt. En voor je rechten opkomen heeft ook al geen zin, ivm al de linkse d66 rechters, hoe kunnen wij nou een schadeclaim opeisen als burgers zo op deze manier, niet dus! Alles komt 100% goed, want als alle pedofielen opgepakt worden, hebben ze geen regering meer over.

En ik las iets over 10 days of darkness,waarbij internet op zwart gaat, is dat vandaag of morgen de 13 e en geld dat ook voor nederland> Ja voor de hele wereld, als de ratten in de US opgeruimd worden is dat ook in Europa, anders zou er niets veranderen ik heb geen idee? en GESARA in Nederland wanneer komt dat? Als de RV gestart is (en dat is vanaf vandaag) die de GCR in werking zal stellen ( Global Currency Reset ), dan 120 dagen erna is GESARA een feit over de hele wereld.

In deze overgangsfase worden alle ratten opgeruimd.

En waarom moeten we nog steeds de onder dwang verplichte hoge dure zorgpremies betalen, en als je een keer te laat of niet betaald gelijk een dagvaarding in de bus hebt, alle wetten en regels vanaf 1945 zijn toch niet geldig? Dat hoef je niet, maar je doet het uit angst. Ik moest 298 euro betalen, Laat dit geld terug storten via je bank, je hebt niets aan een verzekering als je uitgehongerd wordt. Dit zo zorgpremie, nu geen geld meer voor de rest van het jaar om van te leven, ik zit onder het minimum.

En de Med Beds ook wat over gelezen, wanneer kunnen we dat nog verwachten in Nederland? lijkt me geweldig?

ik hoop op snelle gerechtigheid  De gerechtigheid is onderweg.

Op naar de Bataafse republiek, ook al voelt het voor mij nog niet zo dat we aan het winnen zijn.  Je bevrijding begint tussen de oren door een keuze te maken, ik doe er niet meer aan mee. ik wil echt bewijzen zien dan pas geloof ik het.

Heb geduld, bewijzen komen er wel aan, Rutte en zijn Bilderberg maffia halen de kerst niet, een bekentenis van de Haagse Fascisten zullen ze niet vrijwillig geven.  https://www.takecare4.eu/the-truth-virus/

Op een mooie morgen sta je op en ontwaakt uit een nare droom, kijkt naar buiten en ziet alles weer helder, een nieuwe mooie toekomst zonder de Fascisten uit de politiek.

Hartelijk dank Met VR grt H