Beste Bromsnor

Beste Bromsnor

Satire van en voor het volk,

Naar aanleiding van de video van Flavio Pasquino https://www.youtube.com/watch?v=trZuled8Mhk&t=739s

Alleen al de vraag moeten we ons zorgen maken, dat hangt af van het beoogde resultaat dat men wil behalen.

Welke positie men inneemt en wie men wil dienen, wie moet zich zorgen maken?

Het was een beetje een vrij domme vraag, als of je vraagt of water nat is, ik mag hopen dat met deze mail duidelijk is en dat je matigheid gaat voelen.

Want in wiens opdracht is er naar Flavio gebeld, dat was al een open deur intrappen en qua stupiditeit amper te overbieden, Bromsnor je hebt je voor het karretje laten spannen.

Het antwoord op de vraag in deze stelling is 100% JA, er is meer als een reden waarom jij en je opdrachtgever zich zorgen mogen maken.

Natuurlijk wel even aan de hand van feiten en de bron van alle problemen aandacht besteden, niet de symptomen van de politiek correcte ziekte.

1e Waar ligt je loyaliteit, bij de bevolking die jou salaris betalen of bij een misdaad organisatie waar je ingehuurd bent als huurling van de Bilderberg maffia, want zoek eens even bij de KvK, dat je bij een particulier bedrijf werkt met maar een opdrachtgever werkt en wel het Hitler Kabinet van Rat Rutte en kneus Willy de overbodige.

2e Het zou je sieren dit even te controleren eer je weer meer domme dingen gaat roepen en wenst over te lopen van ontbrekende intelligentie. Daarom even je huiswerk gaan doen s.v.p. https://lettertomaxima.blogspot.com/  en https://mh370-jit-lie.blogspot.com/  voor Dummy’s heb ik een video gemaakt die het redelijk duidelijk verteld, https://www.bitchute.com/video/NrBrRr3OYxaA/  zelf zwakbegaafde BOA gasten moeten dit door kunnen krijgen dat ze gebruikt worden. Het ontbreekt dus aan een legitieme autoriteit om jullie handelen als legitiem te kunnen erkennen, in opdracht van fascisten die zich jullie leiding noemt of waant.

3e Mocht je deze info tot je genomen hebben, er een conclusie aan kunnen verbinden vanuit je hart als mens, dan heb je al een grote stap gemaakt om het te leren begrijpen. Denk gewoon dat je als geheimagent vlijmscherp op onderzoek gaat van een misdaad, weet zeker dat je het kun, dus ga met zelfvertrouwen en objectief je huiswerk doen, laat je door niemand ook niet door mij een mening aanpraten maar vorm hem zelf, mits er genoeg gezonden hersencellen aanwezig zijn.

4e Het zou je dan helder moeten zijn dat je inderdaad een ingehuurde huurling bent om de Bilderberg Maffia van Rutte III te beschermen tegen de bevolking.

5e Er is op dit moment het grootste en gevaarlijkste  VIRUS uit de menselijke geschiedenis uitgebroken wat miljarden mensen heeft geïnfecteerd wereldwijd, De Waarheid.

6e Mensen worden zich bewust dat hun eigen regeringen zich tegen hen hebben gekeerd, er een verraad gaande is, die nu aan het licht is gekomen.

7e Hoe een Argentijnse dom blondje het Vlinder effect https://www.bedrock.nl/the-butterfly-effect/#:~:text=De%20vleugelslag%20van%20een%20vlinder,Edward%20Lorenz%20in%201961%20bekend. heeft veroorzaakt, waar de wereld van op zijn fundamenten rammelt, dan haar Willy verwijt dat hij een beetje dom is, het is gewoon een schlemiel die Laffe Nazi Willy.  De Nederlander bestaat niet. https://www.youtube.com/watch?v=zt0pHmZuDz0&t=66s

8e Nu we helder hebben dat de Nederlander niet bestaat, waarom laat zij zich dan vieren als koningin van een niet bestaand land vanaf 13 mei 1940 waar geen Nederlanders te vinden zijn, eigenlijk wel vreemd.

9e Bromsnor, ja in jou geval is zorgen maken geheel op zijn plaats.

10e De bedrogen bevolking die ruim 80 jaar onder de waan leefden dat ze Nederlander waren, blijken niet te bestaan naar eigen zeggen van de fop Koningin Maxima, wel mogen belasting betalen aan een misdaad organisatie die de overheid heet onder valse voorwenselen, wat betekend dat alle staats documenten valsheid in geschrifte zijn, een misdaad door een valse overheid gepleegd, van paspoort, rijbewijzen diploma’s en de hele rattenplan.

11e Bernhard von Lippe heeft in een brief van 1942 aan Hitler het stadhouderschap gevraagd van bezet Nederland en per 5 mei 1940 gekregen..

12e Nederland is ingelijfd bij Duitsland op 13 mei 1940, waar een Hitler bestuur op 18 mei 1940 is ingevoerd dat nu nog gebruikt wordt door het huidige Hitler Kabinet, want dit is nimmer ongedaan gemaakt.

13e Duitsland tot 2099 onder US en Rusland bestuur staat, waarvan de lakens vanuit de US uitgedeeld zijn geworden tot heden door de Schaduw regering van het groot kapitaal.

14e Er nooit een vredesverdrag met Duitsland is overeengekomen waar bezet Nederland een provincie van is.

15e Een bezorgde oorlogsgevangene die het gevoel had niet meer te leven, waarvan het vermoeden reizden dat hij als Onderdaan beschouwd werd door de Haagse Nazi’s, had een ingeving en stelde vragen of we als mens een overeenkomst  of contract hadden met de Staat en of Belastingdienst, het antwoord was er duidelijk, we hebben geen contract met zowel de belastingdienst als ook een niet legitieme staat die niet bestaat volgens Maxima.

 

We zijn dus ruim 80 jaar onterecht bezijkt geworden voor de Haagse Nazi’s en Fake Koningshuis, daar worden veel mensen niet blij van als ze dat doorkrijgen.

16e Nu komt een heel verhelderende ontknoping, beste Bromsnor, waar ga jij van leven als de bevolking die geen verplichtingen met een fascisten regering of belastingdienst heeft, niets meer gaan betalen aan zijn fascistische onderdrukkers, Oops daar gaat de bron van je inkomen, we gaan niet meer betalen, als ik iets aanschaf wil ik kwaliteit en geen bedrog kopen, of gedwongen worden om beschermingsgeld aan de terreur Bilderberg overheid te moeten betalen.

17e Daar de grondwet per 13 mei 1940 samen met het koninkrijk is vervallen, alle contracten die namens een niet bestaand land zijn aangegaan over de hele wereld, dan kunnen we praten over georganiseerde misdaad vanuit de valse politiek en Fake Koning die als erfgenaam het stadhouderschap van Bernhard von Lippe heeft geërfd en geaccepteerd met het besef dat hij de bevolking verder wil controleren en afpersen, misbruiken en schofferen.

18e en 19e was zo eerlijk, dat ik maar aan zelfcensuur gedaan heb.

20e Alle wetten door het ontbreken van een legale grondwet vanaf 13 mei 1940 die na deze datum zijn gemaakt hebben ze NUL waarden in mijn beleving, het is niet meer als een dwaling die een illusie in leven moet houden van iets wat er niet meer is. https://www.mr-online.nl/brenninkmeijer-grondwet-zo-dood-als-een-pier/  deze vragen kan een politiek niet blijven negeren, er moet een bekentenis komen.

21e Dat is uiteraard ook met de Noodwet die het Hitler kabinet wil handhaven en jullie misbruiken samen met zwakbegaafde patiënten van de BOA om de geplaagde en bedrogen bevolking te onderdrukken en terroriseren in naam van beroepsoplichters en Fake Koning. Waarom ik dit zo hard stel, je mag denken dat ik een misdrijf pleegt en gedrongen wordt om me met wetten te willen vangen, maar je wel overtuigen of er geldige wetten of regelgeving zijn die eenzijdig tot stand gekomen zijn tegen het welzijn en belang van de misbruikte bevolking.

22e Gender neutrale psychopaat Mark Rutte, de opper Nazi van Nederland als Nieuwe Wereld Orden vazal en beroeps Satanist, de beschermheer van alle pedofielen in Nederland ge en misbruik dus ook jullie naïviteit en laag IQ.

23e Het opzettelijk vernietigen van de economie, terroriseren van de Boeren en bevolking, op basis van een geplande Virus terreur om de grote monetaire reset uit te kunnen voeren op basis van digitaal geld zonder enige waarden om  zo de mensheid tot slaaf maken en de hele wereldbevolking van een ongekozen wereld regering van het groot kapitaal te onderdrukken.

24e Wel op voorwaarde dat iedereen een vaccinatie en chip moet krijgen zodat hij of zij 24/7 te volgen is in de Matrix of Skynet, in een open concentratie kamp die men ons wil laten geloven dat het vrijheid zou zijn.

25e Beste Bromsnor, je kunt alles ontkennen van feiten die ik aandraag, omdat je politiek correct vast houdt en zelf weigert te denken, je wel een probleem hebt, omdat ook jij gemist kan worden in het grote plan, je wordt gebruikt als nuttige idioot samen met je BOA vriendjes die net pas rechtop lopen kunnen, jij je eigen gezin, familie, vrienden als een waardige NSB,er aan het verraden bent in opdracht van Rutte en co.

25e Nu is het moment van Keuzes maken, laat jij je nog langer voor de Pedo Satanisten uit het Bilderberg Hitler Kabinet ge en misbruiken of gaat er een lampje branden die je het licht laat zien.

26e Bromsnor, wil jij een baan en je dienstbaar opstellen in dienst van de bevolking of tegen de bevolking, waar ligt je loyaliteit.

27e We komen samen te werken als we ons bestel willen herstellen, want het huidig Fascisten bestel is er niet voor de bevolking, maar het fascisten bestuur op basis van leugens en bedrog tot stand gekomen.

28e Een voor de hand liggende mogelijkheid om dit voor elkaar te krijgen is er voor te zorgen dat eerst de grondwet wordt hersteld.

29e Daar kunnen de huidige Bilderberg ratten nooit in ons aller belang en voordeel gaan doen, deze Genocide plegers zullen berecht moeten worden voor hun misdaden.

30e Mocht er een geweten in je zitten zal je dit ook onder ogen moeten zien dat ik niet zit te liegen en de politiek ons allemaal misleid heeft vanaf 5 mei 1945, waar de goedgelovige bevolking dacht dat er een vredesverdrag was gesloten en Wilhelmina weer recht zou hebben op de troon, die in werkelijkheid door Bernard von Lippen als stadhouder werd bestuurd.

31e Beste Bromsnor en overheidsmedewerkers die mee willen werken om de Democratie te herstellen, mee willen helpen om de wet en regelgeving op een democratische wijze willen ondersteunen, dan zullen we doordrongen moeten zijn dat we dit zelf moeten doen.

32e Daar de Grondwet van de Bataafse Republiek van 1798 en ook de naam als Land voor hergebruik een mogelijkheid is, krijgen we weer als legaal land een eigen grondrechtelijke identiteit en eerlijke wetgeving.

33e De bedrogen bevolking is eigenlijk een staatsweeskind die door een valse illusie al die jaren bij de neus is genomen, ten onrechte compleet van zijn arbeidsenergie is bestolen door een fascistische valse gangsters Nazi overheid van dit concentratie kamp Nederland waar we nu ruim 80 jaar bij de poten gepakt zijn, daar WW II nooit is gestopt.

34e Beste Bromsnor en overheidsmedewerkers, doe je huiswerk, stop met digitale vuilnis produceren die we niet eten kunnen en niemand dienen, ga nuttig werk doen en help meer de transitie vorm te geven, je kunt weigeren, dat is een keuze, honger is dan ook een bewuste keuze, want je komt zonder inkomen te zitten.

35e Mochten er EGO trippers zijn die het minachtend ter zijde schuiven en de neus optrekken, weet dat je hiermee je eigen karma in werking zet, neem de massa niet serieus, dat komen ze wel verhaal halen.

Ze weten waar je huis woont, Whahaha.

36e Het is een redelijke keuze tussen goed of kwaad, je zal dit dilemma zelf moeten oplossen, met de daarbij behorende consequenties.

37e Van mijn kant zou ik zeggen welkom in de hervormde Bataafse Republiek, zij die ons hebben bestolen, worden compleet onteigend en alle gestolen rijkdom keert terug naar de bevolking om ons land weer op te bouwen, dit is best wel revolutionair te noemen dat het zo gaat gebeuren.

38e Om de vrede en cultuur te behouden, zal er een remigratie traject gaan gebeuren, zij die tijdelijk onderdak en bescherming hebben gezocht, kunnen terug naar hun oorsprong land, daar er geen oorlogen meer zijn, hun eigen land weer opbouwen met onze hulp waar mogelijk.

39e Het huidige kiesstelsel is niet meer van deze tijd, ook het landsbestuur niet, het mag nooit meer gebeuren dat er een top-down dictaat van de politiek of Ambtenaren aan de bevolking onwettig wordt opgelegd, de bevolking is de leiden de factor met een referendum gestuurde democratie. De voorgenomen verkiezingen van 17 maart niet door kunnen gaan omdat er nog niets te kiezen valt als enkel een stel oplichters die hun eigen belang wensen te beschermen.

40e Er zal een eenheid moeten ontstaan waarbij de Bataafse vlag een verbindend symbool gaat zijn, als basis van verzoening met en voor de bevolking, we mogen weer trots zijn op ons zelf en van ons zelf gaan houden. Tradities eren en voor het nagaslacht in stand houden, gekrenkte linkse raddraaiers gaan maar na GHANA terug, we hebben immer vlaggen om ze uit te zwaaien. Daar mogen ze op hun luie flikker liggen en hun eigen cultuur afzeiken, dit geld ook voor haat zaaiende Surinaamse Paradijsvogels die zich liggend staande gehouden hebben op kosten van de Blanke man die ze letterlijk en figuurlijk heeft uitgezuigd..

Staat toch mooi, Oranje, Wit, Lichtblauw met het wapen van de Bataafse republiek in een rode zoom.

https://wikikids.nl/Bestand:Element_uit_de_vlag_van_de_marine_van_de_Bataafse_Republiek.svg

https://wikikids.nl/Bestand:Flag_of_the_navy_of_the_Batavian_Republic.svg

41e Niemand een vrijbrief heeft of toestemming zal krijgen om de bevolking nog langer in de leugens en dictatuur gevangen te houden, onder straffe en  dwang van een berechting voor een volkstribunaal.

42e Ik ben van mening dat we elkaar een handreiking moeten doen en er samen de schouders onder gaan zetten, alle wet en regelgeving van af 1940 tot heden niet meer leiden of bindend zijn, maar samen een nieuwe start voor een nieuwe toekomst gaan vormen.

43e Mocht er een kloekschijter denken dat hij als halfgod de dienst uit kan blijven maken, deze eikel zichzelf diskwalificeert.

44e Laffe mensen onder jullie de voor ons bekende hyena’s die naar boven likken en naar onder trappen, bedenk dat de hand die je voed, je niet moet bijten, gevolgen voor je zal hebben als je de hang naar democratie blijft minachten.

45e Hoe gaan we het regelen dat iedereen deze mooie vlag die de Rood Wit Blauwe vlag van niet bestaand Nederland gaan vervangen, deze zal rechtstreeks bij de fabrikant te bestellen zijn, deze info zal later nog bekend gemaakt worden.

Transitie Nieuws.

Alle verkiezingsfraude zijn de trigger geweest die GESARA in werking heeft gesteld.

https://t.me/QNewsOfficialTV/5342

His Glory- TAKE 5 GENE THE DECODER ELECTION FRAUD https://www.youtube.com/watch?v=q7PaNxG38GI

 

 

Bruce 11-12

I received the call during our recording earlier to give me a heads up regarding the “investment law” paperwork for Iraq

This paperwork had the new Dinar rate included in these papers, some people are downloading and printing this to see the new rate.

This was passed at 6 a.m. Iraq time today,  this also is very good sign the rate has been acknowledged which coordinates with the first business day for Iraq on this Sunday and allow them to be able to pay out their citizens at an  increase of rate of 30 to 40% to their new Qi cards.

This would include payroll/ retirement /salaries / Pension funds.

This will also bring us closer to our “Christmas eve / Christmas day” scenario

Tiers 1 2 and 3 have been paid out tonight and will have access to all their funds tomorrow.

T4b which is the internet group are supposed to be on notice to receive notification,  it’s possible for these notifications to be sent out later tonight or tomorrow but could also be over the weekend from intel I’m receiving .

Watch your emails

We know for a fact that major funds have been going hot and heavy over the last several days larger funds for the collateral groups(Core groups) are supposed to release tonight

USN is supposed to be there on Sunday and Monday along with the new rate for the dinar,  when we get the USN announcement we have first part or the fruits of nesara proof

If it is Sunday night when the USN hits on the Forex in conjunction with the dinar rate, its possibly there also might be other currency rate updates at that time

Under NESARA law,  federal and state taxes will go away this might happen January 20-21 which would put consumption tax only in play at 14.5 to 17.5 percent tax at a state level only

Thank you all for your loyalty, we know we are going pretty soon based on all intel.

Continue to pray this thru

 

The RV has started.

-An explanation of what the Revaluation of Currencies is and how great it will be especially for the countries that were raped and pillaged by the deep state like Africa, the Far East and South America.

-It was very important to get everybody that was corrupt out of the way, like drug lords, traffickers, and the deep state at every single level, BEFORE the RV.

-C-ovid will go away once they’ve resolved the Financial reset. It’s all to do with the GCR (which Charlie Ward has been saying since March ’20.)

-Once the election and reset are over and done with, and once they’ve established the truth, and Trump is in power for the next 4 years, Charlie believes Trump will call NESARA and GESARA.

 

 

De aangekondigde Great Reset van World Economic Forum, IMF, ECB gaat nooit gebeuren.

 

Wel GESARA:

 

Extra uitleg voor Dummy’s Volgens deze metafoor.

 

Wat als samenzweringstheorie voor de Bilderberg Nazi’s word bestemd, was werkelijkheid, maar mensen opzettelijk belachelijk gemaakt om ze monddood te maken.

 

De Huidige BH Helft die velen gebruiken als smoel pamper is een teken van onderwerping en acceptatie ten opzichten van de NWO fascisten uit ons Hitler Kabinet.

Rutte en Hugo gaan spannende tijden tegenmoed, daar kunnen de Haagse Bruinhemden van Rutte niets aan doen of tegenhouden.

 

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/11/restored-republic-via-gcr-as-of-nov-13.html       

 

Ps, mocht er iets niet kloppen van mijn verhaal laat het me weten en hou me niet in het duister van mogelijke misvattingen over mijn verhaal.

 

Hartelijke groet.

Rinus