Het Hart.

Een hele Goedemorgen Lieve Mensen,

Het Hart is ons komen opzoeken vandaag en het wil graag Delen en je laten Weten dat;

Het Hart = Liefde, Verdediging en Verrassing.

Geloof in jezelf ,je Wilskracht is het aanwezig of ben je het aan het her-stellen om het Daad-krachtiger te maken.Je eigen Wil, je Grenzen overschrijden is goed zolang het je niet schaad!!! en leeg maakt .Maar geeft het je Energie om je Innerlijk te veranderen dan is het 1  geheel .

Heb Lief en handel niet uit ANGST en geen verwachting naar een Verrassing ,want dan is de flow weg,dan ga je een Eis stellen en zo werkt het helaas niet.Weet dat de Verrassing in Liefde zit in het handelen van je Eigen Zijn.

Weet dat als er dingen/iets of wat  gebeurt  waar Verantwoording boven aan staat ook de Consequentie er naast staat ,die gaan Hand in Hand.Het kent geen spijt dat is iets wat de mens ervan gemaakt heeft , weet dat alles gecorrigeerd en begrepen kan worden als er wederzijds Respect is maar ook Eerlijkheid en Openheid naar elkaar toe,zo leer je de les die hier mee verbonden is. Jij Creëert jij bent de Creator van……

Als alles op zijn kop is komen te staan ,kan het ook zo op gelost zijn .Als je in Overgave gaat in het moment en de hulp accepteert die je aan geboden wordt of die je net zoeken moet.De oplossing heel dichtbij je is vaak onder je neus.!!!!!! waar of niet waar?

De Liefde is overal om je heen , als je het in alle vormen ziet en toe laat ; Succes,telefoontje, medisch bericht, feest, misverstand,definitieve verwijdering,eenheid,geboorte, toewijding,explosie aan creatieve uiting,interessante ont-moeting, enthousiasme, overwinning van obstakels, continuïteit , misschien kun je zelf ook nog iets aan vullen  ,je bent vrij omdat te doen. Het is de Motor van het bestaan.

Ik wens je een Hartverwarmende dag toe.

Warme Hart Groet