55= Grootmoeder Maan= Cyclus.

Een hele Goede Morgen deze Morgen , lieve mensen;

Toen ik Gisteravond om 21;15 buiten met mijn hond liep zag ik Grootmoeder Maan wauw zo dicht bij en heel bijzonder zag ze eruit.Toen ik thuis kwam ben ik naar boven gegaan en uit de raam gaan hangen om een foto te maken hummmm, niet zo gelukt. Guus mijn zoon kwam “wauw wat cool “daar maak ik een foto van. Helaas gaf het niet weer wat we zagen vandaar dat ik deze gevonden heb en laat zien deze komt het dichts in de buurt van wat we zagen.

55= Maan = Cyclus.

Grootmoeder Maan is heel powerful meer dan we denken en we reageren er ook sterk op vooral de gevoelige personen of het nu kids of volwassenen zijn maakt geen verschil ook in wat ze ervaren is het zelfde. De 1 iets heftiger als de ander,doordat ze meer in verbinding staan met Grootmoeder Maan.

Groei is altijd Dynamisch ,het verandert in materie en is volop in beweging. Met een afnemende kracht, net als Grootmoeder Maan =ze is vol ,neemt af , en bijna onzichtbaar is de nieuwe Maan die weer toe neemt en weer een Volle Maan wordt.
Eigenlijk net zo als bij een vrouw haar cyclus= na de menstruatie maakt het lichaam zich weer klaar voor de conceptie/vruchtbaarheid.En als deze niet plaats vind dan breekt het lichaam het weer af en zuivert de Baarmoeder door een bloeding,het opgebouwde weefsel wordt af gestoten. Vandaar dat ze Grootmoeder Maan genoemd wordt.(daarom is het verstandig als vrouw zijnde deze periode rust in het dagelijks leven in acht te nemen ,helaas wordt dat niet gedaan en kom ik vaak vele problemen hier door bij de cliënt tegen die eigenlijk helemaal niet hoeven te ontstaan)

Geboorte-Leven- Sterven- Geboorte-Leven -Sterven.
De houding die ook terug te vinden is in de Moeder Natuur en in het Dierenrijk, ;Planten, Dieren, het gehele jaar door ieder in zijn eigen Cyclus. De Levenscyclus ; De Lionkoning (Walt Disney film)werd het gezongen weet je nog ????
Door mee tegenaan in de flow daar hoort deze flow ook bij, de zee reageert ook op haar!!
Overgave is de hoofdrol speler hier in het geheel ,geef je over , de tijd/het moment zal de uitvoering tot stand brengen zonder dat er in grepen wordt .Laat het gebeuren zoals het gebeurt en geef je zelf voeding door; , je Inzicht , je Weerbaarheid, je Eigenwaarde versterkend , Positieve Verandering , Vernieuwing, de Toekomst , Hoop, Creativiteit, Waarheid , Waar-de-vol, en Zekerheid de ruimte om te groeien.
Ik wens je een fijne dag vandaag .

Warme Hart Groet
nl.freepik.com