29=De Verteller= Expansie, Uiting van

Een hele Goedemorgen Lieve mensen.

Zo 29=De Verteller= Expansie, Uiting van..

De Verteller wilt tegen je zeggen dat; Vrijheid van Denken en creatie toe is gestaan, en zo de Wijsheid naar je toe komt.
Door te Vertellen krijg je Leering, en gelijkwaardigheid, ieder op zijn eigen Ritme en het eigen Begrijpen Niveau. Heel belangrijk er hangt geen Prestatiedruk, Bewijzen van…, een kudde Gedrag van erbij horen of niet?! een Faalangst wordt ontwikkeld hier door!!!!!!
Een persoon /kind dat zich Dwaas of Storend Gedraagt wordt Genegeerd in alle Stilte, of de situatie of in wat voor vorm dan ook wordt onderbroken door iets geheel onverwachts. Dit is en heet Discipline. Discipline met respect naar de persoon of kind toe is helend en werkzaam voor ieder die deelneemt op dat moment.

Je haalt je eigen verhaal of betekenis eruit wat voor jouw belangrijk is in de FASE WAAR JE JE IN BEVIND en er is geen leeftijd aan gebonden. Jij pikt de SIGNALEN op die voor jouw bestemd zijn en dat is voor ieder anders. Vandaar dat je de Signalen misschien nog eens door leest zodat het je kan ondersteunen hierin.

Je groeit hierin om het te Uiten en Wortels te geven, iedere keer weer, iedere dag weer opnieuw. Door te Delen worden vele levens geholpen in: omgaan met en hoe vorm. Het geeft anderen Hoop, Kracht, Creëert, Succes, Intelligentie groei, je Potentieel wordt in je eigen tempo Krachtig hierdoor door te Luisteren en te Leren.

Ik wens je veel plezier met deze mooie Dageraad.

Warme Hart Groet,