Maak je geen zorgen, we hebben Your Back’

Hallo Lieve bezoekers,

Ik wil graag dit artikel met jullie delen.

Dit citeer ik in het Nederlands VT Veterans Today  door Preston James;Secret Space oorlog XIII: Alien Partners vertellen Poetin, ‘Maak je geen zorgen, we hebben Your Back’

(onder aan het artikle staat de bron vermelding intresante site een aanrader)
(google vertaling)

 

De Russische president Vladimir Poetin lijkt te lopen met een trotse branie in zijn stap de laatste tijd.

In weerwil van de groeiende conflicten tussen Israel-gedreven-Amerika en Rusland over Syrië, Iran en nu de Oekraïne, verschijnt hij ongewoon zelfverzekerd.

Andere wereldleiders betrokken blijken steeds vaker worden benadrukt door deze groeiende conflicten, maar niet president Poetin.

Wat kan er aan de hand in de achtergrond, die deze flagrante vertrouwen en de branie van president Poetin zou kunnen verklaren?

Ongefundeerde geruchten zijn sijpelt uit diepe contacten in Russische Space Command de laatste weken dat niet alleen het nieuwe Rusland van Poetin over een goed ontwikkeld Secret Space Program oorlog.

Rapporten beweren ook dat dit Secret Space oorlog Program biedt aanzienlijke ultra-high-tech back-engineered offensieve en defensieve wapens die kan en zal ingezet als Israël is in staat om hun gekaapte American War Machine opnieuw in te zetten in een andere proxy oorlog, dit keer in de Oekraïne tegen Poetins nieuwe Rusland.

Heeft Russen hebben nu toegang tot Space War Wapens gebaseerd op-back engineered buitenaardse ET technologie verworven door middel van een nieuw verdrag onderhandeld tussen Poetin en een bepaalde groep Alien ET’s die zijn vijanden van de groep regelen van de Wereld Zionisten (WZS) en het Internationaal zionistische Crime Syndicate (IZCS)?

En nog vreemder, heeft deze zelfde Alien ET groep die beweren de openlijke vijanden van de groep te duwen de WZS en de IZCS zijn, ook contact opgenomen met een bepaalde opkomende en zeer krachtig geheime groep binnen de Geheime Shadow Government (SSG) en Amerikaanse Intel?

En met deze gereputeerde contacten, heeft deze groep Amerikaanse defensie en Intel up-en-bezoekers begonnen om dominantie uit te oefenen op de de Amerikaanse War Machine. zijn ze ervan overtuigd dat de WZS en de IZCS moet worden gestopt omdat hun bedoeling is om DHS inzetten om tiranniseren, te knechten en serieel massamoord ongeveer 80% van alle Amerikanen?

En hebben ze zich bewust worden dat de aanslagen van 9/11 waren False-Flag, Gladio-stijl, inside-job aanvallen geleid door Israël, Israëlisch-Amerikaanse dualistische burgers, NeoCons en PNAC individuen en had niets te maken met de Arabieren, maar was slechts False-Flag terreur om een ​​illegale, niet-uitgelokte, ongrondwettelijk verklaarde oorlog van agressie in het Midden-Oosten als een proxy oorlog voor Israël te rechtvaardigen?

Heeft deze machtige groep up-en-bezoekers in Amerika overtuigd raken dat het DHS en de heersers en de ware Kapers van Amerika (AIPAC, de ADL, B’nai B’rith, ADL, SPLC en dergelijke) nu koud moet worden gestopt voordat ze Amerika en al zijn christelijke en Deist instellingen en de zeer Amerikaanse Republiek zelf, dat is het geheim Doel van het WZS en de IZCS vernietigen?

Dit nieuwe verdrag president Poetin heeft onderhandeld met deze bijzondere Alien ET groepen is beweerde te zijn zoals die Amerikaanse leiders onderhandeld met bepaalde alien ET groepen terug in de jaren 1950 en vroege jaren 1960. Maar deze groep is beweerde te zijn aanzienlijk anti-WZ en anti-IZCS. Hun oog is befaamd om zijn dat de kern van alle massa dood en verderf ten minste de laatste 500 jaar heeft zijn oorsprong tot aan het Romeinse Rijk en het oude Babylonië.

En dat dit Death Cult filosofie is gebaseerd op een anti-humaan religie dood basis gemaakt en ingezet door de Draco (luciferian reptielen) die een top van de macht onder de City of London bereikt private Centrale bankiers (wie ze mind-kontrolled en en- gekweekt).

Deze nieuwe groep van Alien ET’s heeft ook beweerd dat de Draco’s opgebouwd en vervolgens hun belangrijkste Actie-agenten en Knipsels, Israël en Amerika ingezet, en dat Amerika werd in wezen een nieuwe provincie van Israël na Israël en de City of London bankiers succesvol gekaapt in 1913.

Het deze geruchten waar zijn, kan worden verwacht dat een Space War pariteit of quid pro quo is vastgesteld tussen de Amerika en Rusland, of die misschien Rusland hebben onlangs bereikte een klein maar belangrijk voordeel. Als dat waar is, zou dit het nu de kennelijke onwil van president Obama en zijn regering om door te gaan met meer proxy oorlogen om Israël in het Midden-Oosten en nu in het bijzonder in de Oekraïne, dat is geladen met zeer waardevolle hulpbronnen en is essentieel voor de nationale veiligheid van Poetin beschouwd uitleggen nieuwe niet-bolsjewistische Rusland.

Nu hier is de grimmige waarheid. Ongeacht hoe goed Amerikaanse Intel is geweest over de Russische’s Secret Space War Program en het niveau van de geavanceerde back-engineered alien ET technologie die nu is ingezet, is beperkt. En het is onwaarschijnlijk dat het volledige verhaal is opgedaan door de Amerikaanse Intel, als gevolg van de verschillende niveaus van geheimhouding en ‘need to know’ opgesteld rond de Russische geheime Space War Program.

Natuurlijk is dit soort gelaagde geheimhouding is geïnstalleerd rond Amerika’s Secret Space War Program. Geheime Space War programma America’s is helaas nu gerund door buitenlandse offshore-gecontroleerde Aannemers prive defensie, de meeste zijn van die zijn diep geïnfiltreerd door Israëlische intel, waarvan sommige zijn eigenlijk undercover spionnen die rechtstreeks rapporteren aan Russische Intel buiten medeweten door de Israëli’s die zijn eigenwijs en steeds heel onzorgvuldig laatste tijd.

De vraag blijft, heeft General Dempsey, voorzitter van de Joint Chiefs, bereikte genoeg nieuwe macht uit te oefenen volledige controle over wanneer puntje bij paaltje komt Israëlische infiltranten en diepe mollen afgesneden bij de knieën en voorkomen dat ze beginnen WW3? En moet General Dempsey nemen sterke controle en stop deze Israëlische Spionage via hun intel fronten zoals AIPAC, B’nai B’rith, de ADL, SPLC en dergelijke om een ​​soort van grote internationale confrontatie met president Poetin nieuwe Rusland over Oekraïne of te voorkomen Syrië.

Het wordt nu algemeen erkend dat Israël werkt hard inzetten van elke spionage en propaganda-instrument mogelijk om de Amerikaanse militaire macht voort te bewegen in een andere proxy-oorlog voor Israël en de City of London. De reden? Zodat Israël op zijn geplande nieuwe olie-en gaspijpleiding in Syrië (na Balkanizing het door ingezet terrorisme) te verkrijgen. Het is nu ook erkend dat dit Israël Pipeline Plan voor Syrië heeft de volle zegen en steun van de City of London Big Oil.

Sommigen van degenen die in staat zijn om te weten over deze interne veiligheidszaken diep in de USG beweren het antwoord JA is, dat generaal Dempsey is volledig op de hoogte van infil-Verraders, en heeft de nodige middelen diep in dit programma opgezet om te oefenen onmiddellijke en volledige controle te allen tijde op zijn instructies Zo nodig maakt en wenst te doen. Naar verluidt deze Israëlische mollen zijn toegestaan ​​in de plaats te blijven om ze te gebruiken om verkeerde informatie die is ontworpen om een ​​echte of potentiële vijanden te misleiden voeden.

Dus op dit moment niemand aan de binnenkant is volledig gecontroleerde gegevens verstrekt wat werkelijke geavanceerde high-tech back-engineered alien ET wapensystemen de Amerikanen of Russen daadwerkelijk hebben ontwikkeld en ingezet in hun respectieve Secret Space War Programma.

Het beste wat we kunnen doen is de bouw van schattingen op basis van de werkelijke wapensystemen we weten wel bestaan. We weten dat Amerika’s Secret Shadow Government (SSG) heeft ten minste twee afzonderlijke zeer geavanceerde anti-zwaartekracht ambachtelijke vloten, een ingezet door de USAF en de andere ingezet door de USN. Insiders hebben beweerd dat er een geheime concurrentie voor zwart-begroting dollar tussen de twee die op weg is veranderd in de ruimte shootouts en andere daden van spy-oorlog.

De USAF en USN hebben altijd op gespannen voet geweest na WW2 eindigde en de Koude Oorlog begon. Deze diepe conflict draait alles om geld en macht en de marine grijze Baarden interpretatie van de Grondwet, dat alleen zijn ze officieel voor internationale spionage in dienst namens Amerika. Het is belangrijk op te merken dat van oudsher voor vele eeuwen zeemacht waren de belangrijkste bronnen van een Koning of natie internationale macht. En deze zeestrijdkrachten werden gebruikt om handelsroutes te beschermen en stelt de autoriteit voor nieuwe kolonies in den vreemde.

Het is nu bekend dat de marine intel en boekhoudkundige sectoren specifiek door de USAF waren gericht tijdens de De Russische president Vladimir Poetin lijkt te lopen met een trotse branie in zijn stap de laatste tijd.

In weerwil van de groeiende conflicten tussen Israel-gedreven-Amerika en Rusland over Syrië, Iran en nu de Oekraïne, verschijnt hij ongewoon zelfverzekerd.

Andere wereldleiders betrokken blijken steeds vaker worden benadrukt door deze groeiende conflicten, maar niet president Poetin.

Wat kan er aan de hand in de achtergrond, die deze flagrante vertrouwen en de branie van president Poetin zou kunnen verklaren?

Ongefundeerde geruchten zijn sijpelt uit diepe contacten in Russische Space Command de laatste weken dat niet alleen het nieuwe Rusland van Poetin over een goed ontwikkeld Secret Space Program oorlog.

Rapporten beweren ook dat dit Secret Space oorlog Program biedt aanzienlijke ultra-high-tech back-engineered offensieve en defensieve wapens die kan en zal ingezet als Israël is in staat om hun gekaapte American War Machine opnieuw in te zetten in een andere proxy oorlog, dit keer in de Oekraïne tegen Poetins nieuwe Rusland.

Heeft Russen hebben nu toegang tot Space War Wapens gebaseerd op-back engineered buitenaardse ET technologie verworven door middel van een nieuw verdrag onderhandeld tussen Poetin en een bepaalde groep Alien ET’s die zijn vijanden van de groep regelen van de Wereld Zionisten (WZS) en het Internationaal zionistische Crime Syndicate (IZCS)?

En nog vreemder, heeft deze zelfde Alien ET groep die beweren de openlijke vijanden van de groep te duwen de WZS en de IZCS zijn, ook contact opgenomen met een bepaalde opkomende en zeer krachtig geheime groep binnen de Geheime Shadow Government (SSG) en Amerikaanse Intel?

En met deze gereputeerde contacten, heeft deze groep Amerikaanse defensie en Intel up-en-bezoekers begonnen om dominantie uit te oefenen op de de Amerikaanse War Machine. zijn ze ervan overtuigd dat de WZS en de IZCS moet worden gestopt omdat hun bedoeling is om DHS inzetten om tiranniseren, te knechten en serieel massamoord ongeveer 80% van alle Amerikanen?

En hebben ze zich bewust worden dat de aanslagen van 9/11 waren False-Flag, Gladio-stijl, inside-job aanvallen geleid door Israël, Israëlisch-Amerikaanse dualistische burgers, NeoCons en PNAC individuen en had niets te maken met de Arabieren, maar was slechts False-Flag terreur om een ​​illegale, niet-uitgelokte, ongrondwettelijk verklaarde oorlog van agressie in het Midden-Oosten als een proxy oorlog voor Israël te rechtvaardigen?

Heeft deze machtige groep up-en-bezoekers in Amerika overtuigd raken dat het DHS en de heersers en de ware Kapers van Amerika (AIPAC, de ADL, B’nai B’rith, ADL, SPLC en dergelijke) nu koud moet worden gestopt voordat ze Amerika en al zijn christelijke en Deist instellingen en de zeer Amerikaanse Republiek zelf, dat is het geheim Doel van het WZS en de IZCS vernietigen?

Dit nieuwe verdrag president Poetin heeft onderhandeld met deze bijzondere Alien ET groepen is beweerde te zijn zoals die Amerikaanse leiders onderhandeld met bepaalde alien ET groepen terug in de jaren 1950 en vroege jaren 1960. Maar deze groep is beweerde te zijn aanzienlijk anti-WZ en anti-IZCS. Hun oog is befaamd om zijn dat de kern van alle massa dood en verderf ten minste de laatste 500 jaar heeft zijn oorsprong tot aan het Romeinse Rijk en het oude Babylonië.

En dat dit Death Cult filosofie is gebaseerd op een anti-humaan religie dood basis gemaakt en ingezet door de Draco (luciferian reptielen) die een top van de macht onder de City of London bereikt private Centrale bankiers (wie ze mind-kontrolled en en- gekweekt).

Deze nieuwe groep van Alien ET’s heeft ook beweerd dat de Draco’s opgebouwd en vervolgens hun belangrijkste Actie-agenten en Knipsels, Israël en Amerika ingezet, en dat Amerika werd in wezen een nieuwe provincie van Israël na Israël en de City of London bankiers succesvol gekaapt in 1913.

Het deze geruchten waar zijn, kan worden verwacht dat een Space War pariteit of quid pro quo is vastgesteld tussen de Amerika en Rusland, of die misschien Rusland hebben onlangs bereikte een klein maar belangrijk voordeel. Als dat waar is, zou dit het nu de kennelijke onwil van president Obama en zijn regering om door te gaan met meer proxy oorlogen om Israël in het Midden-Oosten en nu in het bijzonder in de Oekraïne, dat is geladen met zeer waardevolle hulpbronnen en is essentieel voor de nationale veiligheid van Poetin beschouwd uitleggen nieuwe niet-bolsjewistische Rusland.

Nu hier is de grimmige waarheid. Ongeacht hoe goed Amerikaanse Intel is geweest over de Russische’s Secret Space War Program en het niveau van de geavanceerde back-engineered alien ET technologie die nu is ingezet, is beperkt. En het is onwaarschijnlijk dat het volledige verhaal is opgedaan door de Amerikaanse Intel, als gevolg van de verschillende niveaus van geheimhouding en ‘need to know’ opgesteld rond de Russische geheime Space War Program.

Natuurlijk is dit soort gelaagde geheimhouding is geïnstalleerd rond Amerika’s Secret Space War Program. Geheime Space War programma America’s is helaas nu gerund door buitenlandse offshore-gecontroleerde Aannemers prive defensie, de meeste zijn van die zijn diep geïnfiltreerd door Israëlische intel, waarvan sommige zijn eigenlijk undercover spionnen die rechtstreeks rapporteren aan Russische Intel buiten medeweten door de Israëli’s die zijn eigenwijs en steeds heel onzorgvuldig laatste tijd.

De vraag blijft, heeft General Dempsey, voorzitter van de Joint Chiefs, bereikte genoeg nieuwe macht uit te oefenen volledige controle over wanneer puntje bij paaltje komt Israëlische infiltranten en diepe mollen afgesneden bij de knieën en voorkomen dat ze beginnen WW3? En moet General Dempsey nemen sterke controle en stop deze Israëlische Spionage via hun intel fronten zoals AIPAC, B’nai B’rith, de ADL, SPLC en dergelijke om een ​​soort van grote internationale confrontatie met president Poetin nieuwe Rusland over Oekraïne of te voorkomen Syrië.

Het wordt nu algemeen erkend dat Israël werkt hard inzetten van elke spionage en propaganda-instrument mogelijk om de Amerikaanse militaire macht voort te bewegen in een andere proxy-oorlog voor Israël en de City of London. De reden? Zodat Israël op zijn geplande nieuwe olie-en gaspijpleiding in Syrië (na Balkanizing het door ingezet terrorisme) te verkrijgen. Het is nu ook erkend dat dit Israël Pipeline Plan voor Syrië heeft de volle zegen en steun van de City of London Big Oil.

Sommigen van degenen die in staat zijn om te weten over deze interne veiligheidszaken diep in de USG beweren het antwoord JA is, dat generaal Dempsey is volledig op de hoogte van infil-Verraders, en heeft de nodige middelen diep in dit programma opgezet om te oefenen onmiddellijke en volledige controle te allen tijde op zijn instructies Zo nodig maakt en wenst te doen. Naar verluidt deze Israëlische mollen zijn toegestaan ​​in de plaats te blijven om ze te gebruiken om verkeerde informatie die is ontworpen om een ​​echte of potentiële vijanden te misleiden voeden.

Dus op dit moment niemand aan de binnenkant is volledig gecontroleerde gegevens verstrekt wat werkelijke geavanceerde high-tech back-engineered alien ET wapensystemen de Amerikanen of Russen daadwerkelijk hebben ontwikkeld en ingezet in hun respectieve Secret Space War Programma.

Het beste wat we kunnen doen is de bouw van schattingen op basis van de werkelijke wapensystemen we weten wel bestaan. We weten dat Amerika’s Secret Shadow Government (SSG) heeft ten minste twee afzonderlijke zeer geavanceerde anti-zwaartekracht ambachtelijke vloten, een ingezet door de USAF en de andere ingezet door de USN. Insiders hebben beweerd dat er een geheime concurrentie voor zwart-begroting dollar tussen de twee die op weg is veranderd in de ruimte shootouts en andere daden van spy-oorlog.

De USAF en USN hebben altijd op gespannen voet geweest na WW2 eindigde en de Koude Oorlog begon. Deze diepe conflict draait alles om geld en macht en de marine grijze Baarden interpretatie van de Grondwet, dat alleen zijn ze officieel voor internationale spionage in dienst namens Amerika. Het is belangrijk op te merken dat van oudsher voor vele eeuwen zeemacht waren de belangrijkste bronnen van een Koning of natie internationale macht. En deze zeestrijdkrachten werden gebruikt om handelsroutes te beschermen en stelt de autoriteit voor nieuwe kolonies in den vreemde.

Het is nu bekend dat de marine intel en boekhoudkundige sectoren specifiek door de USAF waren gericht tijdens de

De Russische president Vladimir Poetin lijkt te lopen met een trotse branie in zijn stap de laatste tijd.

In weerwil van de groeiende conflicten tussen Israel-gedreven-Amerika en Rusland over Syrië, Iran en nu de Oekraïne, verschijnt hij ongewoon zelfverzekerd.

Andere wereldleiders betrokken blijken steeds vaker worden benadrukt door deze groeiende conflicten, maar niet president Poetin.

Wat kan er aan de hand in de achtergrond, die deze flagrante vertrouwen en de branie van president Poetin zou kunnen verklaren?

Ongefundeerde geruchten zijn sijpelt uit diepe contacten in Russische Space Command de laatste weken dat niet alleen het nieuwe Rusland van Poetin over een goed ontwikkeld Secret Space Program oorlog.

Rapporten beweren ook dat dit Secret Space oorlog Program biedt aanzienlijke ultra-high-tech back-engineered offensieve en defensieve wapens die kan en zal ingezet als Israël is in staat om hun gekaapte American War Machine opnieuw in te zetten in een andere proxy oorlog, dit keer in de Oekraïne tegen Poetins nieuwe Rusland.

Heeft Russen hebben nu toegang tot Space War Wapens gebaseerd op-back engineered buitenaardse ET technologie verworven door middel van een nieuw verdrag onderhandeld tussen Poetin en een bepaalde groep Alien ET’s die zijn vijanden van de groep regelen van de Wereld Zionisten (WZS) en het Internationaal zionistische Crime Syndicate (IZCS)?

En nog vreemder, heeft deze zelfde Alien ET groep die beweren de openlijke vijanden van de groep te duwen de WZS en de IZCS zijn, ook contact opgenomen met een bepaalde opkomende en zeer krachtig geheime groep binnen de Geheime Shadow Government (SSG) en Amerikaanse Intel?

En met deze gereputeerde contacten, heeft deze groep Amerikaanse defensie en Intel up-en-bezoekers begonnen om dominantie uit te oefenen op de de Amerikaanse War Machine. zijn ze ervan overtuigd dat de WZS en de IZCS moet worden gestopt omdat hun bedoeling is om DHS inzetten om tiranniseren, te knechten en serieel massamoord ongeveer 80% van alle Amerikanen?

En hebben ze zich bewust worden dat de aanslagen van 9/11 waren False-Flag, Gladio-stijl, inside-job aanvallen geleid door Israël, Israëlisch-Amerikaanse dualistische burgers, NeoCons en PNAC individuen en had niets te maken met de Arabieren, maar was slechts False-Flag terreur om een ​​illegale, niet-uitgelokte, ongrondwettelijk verklaarde oorlog van agressie in het Midden-Oosten als een proxy oorlog voor Israël te rechtvaardigen?

Heeft deze machtige groep up-en-bezoekers in Amerika overtuigd raken dat het DHS en de heersers en de ware Kapers van Amerika (AIPAC, de ADL, B’nai B’rith, ADL, SPLC en dergelijke) nu koud moet worden gestopt voordat ze Amerika en al zijn christelijke en Deist instellingen en de zeer Amerikaanse Republiek zelf, dat is het geheim Doel van het WZS en de IZCS vernietigen?

Dit nieuwe verdrag president Poetin heeft onderhandeld met deze bijzondere Alien ET groepen is beweerde te zijn zoals die Amerikaanse leiders onderhandeld met bepaalde alien ET groepen terug in de jaren 1950 en vroege jaren 1960. Maar deze groep is beweerde te zijn aanzienlijk anti-WZ en anti-IZCS. Hun oog is befaamd om zijn dat de kern van alle massa dood en verderf ten minste de laatste 500 jaar heeft zijn oorsprong tot aan het Romeinse Rijk en het oude Babylonië.

En dat dit Death Cult filosofie is gebaseerd op een anti-humaan religie dood basis gemaakt en ingezet door de Draco (luciferian reptielen) die een top van de macht onder de City of London bereikt private Centrale bankiers (wie ze mind-kontrolled en en- gekweekt).

Deze nieuwe groep van Alien ET’s heeft ook beweerd dat de Draco’s opgebouwd en vervolgens hun belangrijkste Actie-agenten en Knipsels, Israël en Amerika ingezet, en dat Amerika werd in wezen een nieuwe provincie van Israël na Israël en de City of London bankiers succesvol gekaapt in 1913.

Het deze geruchten waar zijn, kan worden verwacht dat een Space War pariteit of quid pro quo is vastgesteld tussen de Amerika en Rusland, of die misschien Rusland hebben onlangs bereikte een klein maar belangrijk voordeel. Als dat waar is, zou dit het nu de kennelijke onwil van president Obama en zijn regering om door te gaan met meer proxy oorlogen om Israël in het Midden-Oosten en nu in het bijzonder in de Oekraïne, dat is geladen met zeer waardevolle hulpbronnen en is essentieel voor de nationale veiligheid van Poetin beschouwd uitleggen nieuwe niet-bolsjewistische Rusland.

Nu hier is de grimmige waarheid. Ongeacht hoe goed Amerikaanse Intel is geweest over de Russische’s Secret Space War Program en het niveau van de geavanceerde back-engineered alien ET technologie die nu is ingezet, is beperkt. En het is onwaarschijnlijk dat het volledige verhaal is opgedaan door de Amerikaanse Intel, als gevolg van de verschillende niveaus van geheimhouding en ‘need to know’ opgesteld rond de Russische geheime Space War Program.

Natuurlijk is dit soort gelaagde geheimhouding is geïnstalleerd rond Amerika’s Secret Space War Program. Geheime Space War programma America’s is helaas nu gerund door buitenlandse offshore-gecontroleerde Aannemers prive defensie, de meeste zijn van die zijn diep geïnfiltreerd door Israëlische intel, waarvan sommige zijn eigenlijk undercover spionnen die rechtstreeks rapporteren aan Russische Intel buiten medeweten door de Israëli’s die zijn eigenwijs en steeds heel onzorgvuldig laatste tijd.

De vraag blijft, heeft General Dempsey, voorzitter van de Joint Chiefs, bereikte genoeg nieuwe macht uit te oefenen volledige controle over wanneer puntje bij paaltje komt Israëlische infiltranten en diepe mollen afgesneden bij de knieën en voorkomen dat ze beginnen WW3? En moet General Dempsey nemen sterke controle en stop deze Israëlische Spionage via hun intel fronten zoals AIPAC, B’nai B’rith, de ADL, SPLC en dergelijke om een ​​soort van grote internationale confrontatie met president Poetin nieuwe Rusland over Oekraïne of te voorkomen Syrië.

Het wordt nu algemeen erkend dat Israël werkt hard inzetten van elke spionage en propaganda-instrument mogelijk om de Amerikaanse militaire macht voort te bewegen in een andere proxy-oorlog voor Israël en de City of London. De reden? Zodat Israël op zijn geplande nieuwe olie-en gaspijpleiding in Syrië (na Balkanizing het door ingezet terrorisme) te verkrijgen. Het is nu ook erkend dat dit Israël Pipeline Plan voor Syrië heeft de volle zegen en steun van de City of London Big Oil.

Sommigen van degenen die in staat zijn om te weten over deze interne veiligheidszaken diep in de USG beweren het antwoord JA is, dat generaal Dempsey is volledig op de hoogte van infil-Verraders, en heeft de nodige middelen diep in dit programma opgezet om te oefenen onmiddellijke en volledige controle te allen tijde op zijn instructies Zo nodig maakt en wenst te doen. Naar verluidt deze Israëlische mollen zijn toegestaan ​​in de plaats te blijven om ze te gebruiken om verkeerde informatie die is ontworpen om een ​​echte of potentiële vijanden te misleiden voeden.

Dus op dit moment niemand aan de binnenkant is volledig gecontroleerde gegevens verstrekt wat werkelijke geavanceerde high-tech back-engineered alien ET wapensystemen de Amerikanen of Russen daadwerkelijk hebben ontwikkeld en ingezet in hun respectieve Secret Space War Programma.

Het beste wat we kunnen doen is de bouw van schattingen op basis van de werkelijke wapensystemen we weten wel bestaan. We weten dat Amerika’s Secret Shadow Government (SSG) heeft ten minste twee afzonderlijke zeer geavanceerde anti-zwaartekracht ambachtelijke vloten, een ingezet door de USAF en de andere ingezet door de USN. Insiders hebben beweerd dat er een geheime concurrentie voor zwart-begroting dollar tussen de twee die op weg is veranderd in de ruimte shootouts en andere daden van spy-oorlog.

De USAF en USN hebben altijd op gespannen voet geweest na WW2 eindigde en de Koude Oorlog begon. Deze diepe conflict draait alles om geld en macht en de marine grijze Baarden interpretatie van de Grondwet, dat alleen zijn ze officieel voor internationale spionage in dienst namens Amerika. Het is belangrijk op te merken dat van oudsher voor vele eeuwen zeemacht waren de belangrijkste bronnen van een Koning of natie internationale macht. En deze zeestrijdkrachten werden gebruikt om handelsroutes te beschermen en stelt de autoriteit voor nieuwe kolonies in den vreemde.
De Russische president Vladimir Poetin lijkt te lopen met een trotse branie in zijn stap de laatste tijd.

In weerwil van de groeiende conflicten tussen Israel-gedreven-Amerika en Rusland over Syrië, Iran en nu de Oekraïne, verschijnt hij ongewoon zelfverzekerd.

Andere wereldleiders betrokken blijken steeds vaker worden benadrukt door deze groeiende conflicten, maar niet president Poetin.

Wat kan er aan de hand in de achtergrond, die deze flagrante vertrouwen en de branie van president Poetin zou kunnen verklaren?

Ongefundeerde geruchten zijn sijpelt uit diepe contacten in Russische Space Command de laatste weken dat niet alleen het nieuwe Rusland van Poetin over een goed ontwikkeld Secret Space Program oorlog.

Rapporten beweren ook dat dit Secret Space oorlog Program biedt aanzienlijke ultra-high-tech back-engineered offensieve en defensieve wapens die kan en zal ingezet als Israël is in staat om hun gekaapte American War Machine opnieuw in te zetten in een andere proxy oorlog, dit keer in de Oekraïne tegen Poetins nieuwe Rusland.

Heeft Russen hebben nu toegang tot Space War Wapens gebaseerd op-back engineered buitenaardse ET technologie verworven door middel van een nieuw verdrag onderhandeld tussen Poetin en een bepaalde groep Alien ET’s die zijn vijanden van de groep regelen van de Wereld Zionisten (WZS) en het Internationaal zionistische Crime Syndicate (IZCS)?

En nog vreemder, heeft deze zelfde Alien ET groep die beweren de openlijke vijanden van de groep te duwen de WZS en de IZCS zijn, ook contact opgenomen met een bepaalde opkomende en zeer krachtig geheime groep binnen de Geheime Shadow Government (SSG) en Amerikaanse Intel?

En met deze gereputeerde contacten, heeft deze groep Amerikaanse defensie en Intel up-en-bezoekers begonnen om dominantie uit te oefenen op de de Amerikaanse War Machine. zijn ze ervan overtuigd dat de WZS en de IZCS moet worden gestopt omdat hun bedoeling is om DHS inzetten om tiranniseren, te knechten en serieel massamoord ongeveer 80% van alle Amerikanen?

En hebben ze zich bewust worden dat de aanslagen van 9/11 waren False-Flag, Gladio-stijl, inside-job aanvallen geleid door Israël, Israëlisch-Amerikaanse dualistische burgers, NeoCons en PNAC individuen en had niets te maken met de Arabieren, maar was slechts False-Flag terreur om een ​​illegale, niet-uitgelokte, ongrondwettelijk verklaarde oorlog van agressie in het Midden-Oosten als een proxy oorlog voor Israël te rechtvaardigen?

Heeft deze machtige groep up-en-bezoekers in Amerika overtuigd raken dat het DHS en de heersers en de ware Kapers van Amerika (AIPAC, de ADL, B’nai B’rith, ADL, SPLC en dergelijke) nu koud moet worden gestopt voordat ze Amerika en al zijn christelijke en Deist instellingen en de zeer Amerikaanse Republiek zelf, dat is het geheim Doel van het WZS en de IZCS vernietigen?

Dit nieuwe verdrag president Poetin heeft onderhandeld met deze bijzondere Alien ET groepen is beweerde te zijn zoals die Amerikaanse leiders onderhandeld met bepaalde alien ET groepen terug in de jaren 1950 en vroege jaren 1960. Maar deze groep is beweerde te zijn aanzienlijk anti-WZ en anti-IZCS. Hun oog is befaamd om zijn dat de kern van alle massa dood en verderf ten minste de laatste 500 jaar heeft zijn oorsprong tot aan het Romeinse Rijk en het oude Babylonië.

En dat dit Death Cult filosofie is gebaseerd op een anti-humaan religie dood basis gemaakt en ingezet door de Draco (luciferian reptielen) die een top van de macht onder de City of London bereikt private Centrale bankiers (wie ze mind-kontrolled en en- gekweekt).

Deze nieuwe groep van Alien ET’s heeft ook beweerd dat de Draco’s opgebouwd en vervolgens hun belangrijkste Actie-agenten en Knipsels, Israël en Amerika ingezet, en dat Amerika werd in wezen een nieuwe provincie van Israël na Israël en de City of London bankiers succesvol gekaapt in 1913.

Het deze geruchten waar zijn, kan worden verwacht dat een Space War pariteit of quid pro quo is vastgesteld tussen de Amerika en Rusland, of die misschien Rusland hebben onlangs bereikte een klein maar belangrijk voordeel. Als dat waar is, zou dit het nu de kennelijke onwil van president Obama en zijn regering om door te gaan met meer proxy oorlogen om Israël in het Midden-Oosten en nu in het bijzonder in de Oekraïne, dat is geladen met zeer waardevolle hulpbronnen en is essentieel voor de nationale veiligheid van Poetin beschouwd uitleggen nieuwe niet-bolsjewistische Rusland.

Nu hier is de grimmige waarheid. Ongeacht hoe goed Amerikaanse Intel is geweest over de Russische’s Secret Space War Program en het niveau van de geavanceerde back-engineered alien ET technologie die nu is ingezet, is beperkt. En het is onwaarschijnlijk dat het volledige verhaal is opgedaan door de Amerikaanse Intel, als gevolg van de verschillende niveaus van geheimhouding en ‘need to know’ opgesteld rond de Russische geheime Space War Program.

Natuurlijk is dit soort gelaagde geheimhouding is geïnstalleerd rond Amerika’s Secret Space War Program. Geheime Space War programma America’s is helaas nu gerund door buitenlandse offshore-gecontroleerde Aannemers prive defensie, de meeste zijn van die zijn diep geïnfiltreerd door Israëlische intel, waarvan sommige zijn eigenlijk undercover spionnen die rechtstreeks rapporteren aan Russische Intel buiten medeweten door de Israëli’s die zijn eigenwijs en steeds heel onzorgvuldig laatste tijd.

De vraag blijft, heeft General Dempsey, voorzitter van de Joint Chiefs, bereikte genoeg nieuwe macht uit te oefenen volledige controle over wanneer puntje bij paaltje komt Israëlische infiltranten en diepe mollen afgesneden bij de knieën en voorkomen dat ze beginnen WW3? En moet General Dempsey nemen sterke controle en stop deze Israëlische Spionage via hun intel fronten zoals AIPAC, B’nai B’rith, de ADL, SPLC en dergelijke om een ​​soort van grote internationale confrontatie met president Poetin nieuwe Rusland over Oekraïne of te voorkomen Syrië.

Het wordt nu algemeen erkend dat Israël werkt hard inzetten van elke spionage en propaganda-instrument mogelijk om de Amerikaanse militaire macht voort te bewegen in een andere proxy-oorlog voor Israël en de City of London. De reden? Zodat Israël op zijn geplande nieuwe olie-en gaspijpleiding in Syrië (na Balkanizing het door ingezet terrorisme) te verkrijgen. Het is nu ook erkend dat dit Israël Pipeline Plan voor Syrië heeft de volle zegen en steun van de City of London Big Oil.

Sommigen van degenen die in staat zijn om te weten over deze interne veiligheidszaken diep in de USG beweren het antwoord JA is, dat generaal Dempsey is volledig op de hoogte van infil-Verraders, en heeft de nodige middelen diep in dit programma opgezet om te oefenen onmiddellijke en volledige controle te allen tijde op zijn instructies Zo nodig maakt en wenst te doen. Naar verluidt deze Israëlische mollen zijn toegestaan ​​in de plaats te blijven om ze te gebruiken om verkeerde informatie die is ontworpen om een ​​echte of potentiële vijanden te misleiden voeden.

Dus op dit moment niemand aan de binnenkant is volledig gecontroleerde gegevens verstrekt wat werkelijke geavanceerde high-tech back-engineered alien ET wapensystemen de Amerikanen of Russen daadwerkelijk hebben ontwikkeld en ingezet in hun respectieve Secret Space War Programma.

Het beste wat we kunnen doen is de bouw van schattingen op basis van de werkelijke wapensystemen we weten wel bestaan. We weten dat Amerika’s Secret Shadow Government (SSG) heeft ten minste twee afzonderlijke zeer geavanceerde anti-zwaartekracht ambachtelijke vloten, een ingezet door de USAF en de andere ingezet door de USN. Insiders hebben beweerd dat er een geheime concurrentie voor zwart-begroting dollar tussen de twee die op weg is veranderd in de ruimte shootouts en andere daden van spy-oorlog.

De USAF en USN hebben altijd op gespannen voet geweest na WW2 eindigde en de Koude Oorlog begon. Deze diepe conflict draait alles om geld en macht en de marine grijze Baarden interpretatie van de Grondwet, dat alleen zijn ze officieel voor internationale spionage in dienst namens Amerika. Het is belangrijk op te merken dat van oudsher voor vele eeuwen zeemacht waren de belangrijkste bronnen van een Koning of natie internationale macht. En deze zeestrijdkrachten werden gebruikt om handelsroutes te beschermen en stelt de autoriteit voor nieuwe kolonies in den vreemde.


Bron vermelding ; http://www.veteranstoday.com/2014/03/02/secret-space-war-xiii-alien-partners-tell-putin-dont-worry-weve-got-your-back/

 

engelen0123_jpg

Foto is van wanttoknow,

DAAROM IS HET OOK EEN KOUDE OORLOG GENOEMD, HET IS OP VELE ENERGETICHE NIVEAUS WAT NU GEBEURT. Een weerspiegeling, kijk goed en ben allert dan zul je zien dat de gebeurtenisen en oplossingen op een manier gaan dat alleen door de wereldwijde samen verbinding met Liefde zal verdwijnen . Mediteer samen in de energie van de WHITE LOVE.Stuur deze energie naar de plekken toe die je met elkaar afspreekt. Weet lief mensenkind wonder gebeuren want ze bestaan. Jij creeért jij bent de créator.

De waarheid zal niet verdoeselt worden ; weet dat wat je doet je de VERANTWOORDING over draagt, in alles. OOk in dit wereld conflict. Het is heftig, ziekmakend dat weten wij lief mensenkind, dat is nodig voor dat de omkeer kan plaats vinden. Help door eerst jezelf tehelpen weten dat dat je verantwoordelijkheid is, dan kun je een ander helpen, dan is leven in Harmonie geboren zo simpel is het.  Zonder Eigenbelang. Voor de mensheid is simpel het moeilijkste wat er bestaat blijkbaar.

Lees deze artikelen en ervaar wat het met je doet desnoods meerdere malen dat is geheel oke je bent zo geprogrameerd dat de UP DATE rust en ruimte nodig heeft.bekijk ook de artikelen die resent hier geplaatst zijn, vraag en antwoord zullen ingevuld worden door jezelf wat voor jouw bestemd is.

Ik wens je een fijne dag toe White Love for You All. .en mijn begleiders die het laatste stuk heeft gedeelt met mij voor jouw.

leer meer info;http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/metatron-over-2012-en-het-engelenrijk/

http://weetlogs.scilogs.be/index.php?op=printView&articleId=154&blogId=19